cudne po roku vztahu dostat pusu...
Divny vztah - no co si mam o tom mysliet?
lolseus napísal:Mimochodom, vsetky tie vybrane slova ktore ste tu napisali som jej uz
povedal. A 1000x viac ako Vy. Ale vzdy len v duchu.
keby sa ku mne niekto takto sprava, tak by som sa ani neunuval to ukoncit. ved nie je co koncit. nic ani nezacalo. len by som sucho skonstatoval "vies, za posledneho stvrt roka som spoznal super kocku a stravil som s nou behom troch mesiacov kym si sa neozvala viac casu ako s tebou za posledne roky". proste treba hladat inde. koniec. vobec by som sa nesnzail ani o nejaky jemny rozchod, aby ju to nejako nezranilo. myslim, ze by odpovedou bolo nieco v style "OK" alebo podobne. velku vedu by z toho asi nerobila.
mne priatelka po troch styroch dnoch vycita, ze sme neboli spolu (sami v sukromi) a po cca dvoch dnoch spravi ona a aj ja cokolvek aby sme mohli byt spolu. a tym cokolvek sa mysli naozaj vsetko. ci uz ma vela povinnosti ona alebo ja. ale cas sa da najst vzdy
Si pako Gangy. Sa nechaj vysetrit sam.Gangy napísal:Ak ste si nevsimli hojko ma tu cest ze sem napisal nefalsovany priklad psychicky nie celkom normalneho cloveka.
Lebo z neuplnych faktov si uz stanovil diagnozu.
Si hotovy Freud junior. Ale tesi ma tvoj zaujem
-------------------------------------------------------------------------
Aby som doplnil a zopakoval.
Tie tri mesiace co sme spolu neboli som bral ako rozchod. Ani raz som sa jej uz nezavolal. Avsak potom sme sa nahodou stretli a znova dali dokopy.
Takze teoreticky sme sa uz raz rozisli. Teraz sme akoze spolu druhy raz a to je asi 8 mesiacov.
Tak to s tymi rokmi az tak neprehanajte prosim - zalezi na uhle pohladu.
A tu prvu pusu po roku myslim francuzaka. Normalne pusy sme si dali skor.
Okrem toho - uz davno, prakticky skoro od zaciatku sa mi ten nas "vztah" nezdal na 100% koser. Ale mal som za sebou uz niekolko rozchodov, tak som si povedal, ze uz stacilo. Ako vidim tak nestacilo.
Okrem toho sa mi stale zdalo ze ma dievca zaujem. Dost krat ma pozvala aj k nim domov. Poznam sa s jej rodicmi. Maju ma celkom radi - az sa mi zda ze radsej ako ona. Tak kto by sa v tom poriadne vyznal
Ak by som doplnil dalsie fakty - tak by to zasa vyzeralo trocha inak. Aj tak to tu nemozem dostatocne rozpisat aby to kazdy pochopil lebo by som tu sedel niekolko dni minimalne, ved uvazujte preboha.
Ale v podstate ide o to ze by ma taktyto vztah - nevztah asi casom uplne znicil.
Takze ...
seus: neuraz sa, gangy uz je taky, ale ja ti poviem tiez ze si ju musel chorobne lubit alebo byt vazne slepy,hluchy,nemy a chromy ked si v tom vztahu ostaval tak dlho... proste z toho co si tu popisal zatial mi to tak pripada a fakt najlepsie riesenie je rychlo si najst inu... aj keby si s nou mal byt zo 2 mesiace, ale kazdopadne by to premazalo aspon cast tohto "vztahu"
Nemusim byt freud junior (mimochodom si trepol peknu kravinu) aby som videl ze tvoje spravanie nieje normalne. Neviem preco ty posielas na vysetrenie mna, ja som ti slusne povedal svoj nazor so zamerom pomoct ti, nie ta urazat tak si to uvedom. Ale ak ti vyhovuje byt handrou, rob si ako chces.seus napísal:Si pako Gangy. Sa nechaj vysetrit sam.
Lebo z neuplnych faktov si uz stanovil diagnozu.
Si hotovy Freud junior. Ale tesi ma tvoj zaujem
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
heh tak ta prva "pusa" po roku ma fakt dostala....teda sorry, francuzak
takze predpokladam ked prva pusa po roku tak k sexu ste sa ani nedostali...v tom pripade by som sa na nu uplne vykaslal, ako tu niekto pisal ze si ju mas nechat na sex tak to asi teda nema vyznam...
ja by som ju hned odhodil jak taku handru, lebo doteraz si bol ta handra ty, robila si s tebou co chcela a ty si sa stale namotaval...
takze predpokladam ked prva pusa po roku tak k sexu ste sa ani nedostali...v tom pripade by som sa na nu uplne vykaslal, ako tu niekto pisal ze si ju mas nechat na sex tak to asi teda nema vyznam...
-
malakian41
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
nucli
Medium Expert
toto nikam nevedie, po neviem kolky krat opakujem nazor ludi predomnou... uplne sa vystavis niecim, co nema zmysel, vrazis do toho energiu, cas, peniaze a ine prostriedky a co z toho mas ? trapenie ? nema to zmysel a ty sam to vnutri vies. nemrhaj casom a skus sa ozvat zenam, ktore si odmietol kvoli tomu, ze si sa pokusal lubit tu, co s tebou zametala dlazku, podla mojho nazoru je zivot prilis kratky na taketo somariny a 3 roky doslova zabit takymto neistym pocinanim je uplne zbytocne.. postav sa tomu a nie ze si znova len povies ze nenechas zo seba robit blbca ale ho zo seba naozaj nenechaj robit !
ludia tu na teba boli tvrdi, to je pravda, ale uvedom si ze ti chcu len dobre, toto proste ozaj nema a nikdy nemalo zmysel. drzim palce !
ludia tu na teba boli tvrdi, to je pravda, ale uvedom si ze ti chcu len dobre, toto proste ozaj nema a nikdy nemalo zmysel. drzim palce !
-
Nike_4ever
Amateur
hmm..vies, precitala som si to cele..ale myslim, že hned po 5 riadkoch mi to stacilo aby som si vedela utvorit nejaký nazor..hm.. vies..už len to, že si nenasla na teba cas..to by ma odradzalo na vztahu..aj ked je pravda, že ked clovek lubi, tak nedokaže proste nic proti tomu robit, len je ticho a proste mysli na to, že aj ta druha osoba ho lubi a že urcite musela mat nieco fakt doležite ked nebola s tebou... hm..len takto to byva len niekedy...takto by chcel každy aby to bolo.. ale niekedy si fakt druha osoba nenajde cas na teba, len preto, bo sa nesnaži a nece byt s tebou..a možno je s tebou len preto, bo sa ta boji opustit..a ma ta rada..len nie možno tak velmi ako ty ju.. abo sa ta boji opustit pretože si už na teba zvykla..abo je jej luto sa s tebou rozist.. hm..nevim... fakt... necem ti velmi radit, bo je to tvoj život a mas podla mna dost rozumu aby si sa rozhodol sam..ja ti možem len pomoct..že mal by si to ukoncit..je to dost cudný vztah..ona je važne nejaka zvlastna bo.. toto ked robi baba, to znamena že sa len machruje pre kamaratkami že ma frajera aby nevyzerala jak blba..ale v skutocnosti ta ma asi u pi.i ... sorry, moj nazor..a ja keby som na tvojom mieste? hintolko sanci?? ani nahodou...ja viem, myslel si si že to pomože ked das sancu, bo taq by to malo byt, mali by sme si odpustat a davat new sancu..ale hinto? to je už prehnane vela sanci a ona sa nepoucila...na vlastných chybach..(vecsinou to tak býva že sa iní poucia) ale jej už nepomože nic...vykasli sa na to prosim ta..nema to význam..to ti bude robit celý život..a ty sa bdues vždy citit mizerne, ako 5 kolo na voze.... 
-
Killerjoke
Expert
-
qwerty-xyz
Chlapec by mal prist ku mne na rozhovor na PREVYCHOVU.
Ser na nu chlape!!!! Po precitani som mal chut ti vynadat ako mozes byt taky vol lebo toto uz neni laska toto je tvoja blbost. Ale krotim sa. Toto nema zmysel najdi si holku ktorej sa budes venovat a ONA TEBE TIEZ. A bude to normalne a casto a nie tak ako to mas doteraz.