|
|
|
| Autor |
Správa |
kachna Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1434
Zaslal: 08 Jún 2008, 1:42 Predmet: |
|
|
neviem asi nie som dnesny ale nezacina sa vztah prave pusou?
cudne po roku vztahu dostat pusu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
energy00 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.01.2007 Príspevky: 305 Bydlisko: niekedy byvam na ICQ Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2008, 11:05 Predmet: |
|
|
| kachna napísal: |
neviem asi nie som dnesny ale nezacina sa vztah prave pusou?
cudne po roku vztahu dostat pusu... |
preco by sa mal zacinatprave pusou ?: u mna sa zacal takym jemnym kamaratstvom a potom to prebehlo do vztahu OT |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2418 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2008, 16:16 Predmet: |
|
|
| seus napísal: |
Mimochodom, vsetky tie vybrane slova ktore ste tu napisali som jej uz
povedal. A 1000x viac ako Vy. Ale vzdy len v duchu. |
lol
keby sa ku mne niekto takto sprava, tak by som sa ani neunuval to ukoncit. ved nie je co koncit. nic ani nezacalo. len by som sucho skonstatoval "vies, za posledneho stvrt roka som spoznal super kocku a stravil som s nou behom troch mesiacov kym si sa neozvala viac casu ako s tebou za posledne roky". proste treba hladat inde. koniec. vobec by som sa nesnzail ani o nejaky jemny rozchod, aby ju to nejako nezranilo. myslim, ze by odpovedou bolo nieco v style "OK" alebo podobne. velku vedu by z toho asi nerobila.
mne priatelka po troch styroch dnoch vycita, ze sme neboli spolu (sami v sukromi) a po cca dvoch dnoch spravi ona a aj ja cokolvek aby sme mohli byt spolu. a tym cokolvek sa mysli naozaj vsetko. ci uz ma vela povinnosti ona alebo ja. ale cas sa da najst vzdy |
|
| Návrat hore |
|
 |
seus Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2008 Príspevky: 4
Zaslal: 09 Jún 2008, 1:50 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
Ak ste si nevsimli hojko ma tu cest ze sem napisal nefalsovany priklad psychicky nie celkom normalneho cloveka.
|
Si pako Gangy. Sa nechaj vysetrit sam.
Lebo z neuplnych faktov si uz stanovil diagnozu.
Si hotovy Freud junior. Ale tesi ma tvoj zaujem
-------------------------------------------------------------------------
Aby som doplnil a zopakoval.
Tie tri mesiace co sme spolu neboli som bral ako rozchod. Ani raz som sa jej uz nezavolal. Avsak potom sme sa nahodou stretli a znova dali dokopy.
Takze teoreticky sme sa uz raz rozisli. Teraz sme akoze spolu druhy raz a to je asi 8 mesiacov.
Tak to s tymi rokmi az tak neprehanajte prosim - zalezi na uhle pohladu.
A tu prvu pusu po roku myslim francuzaka. Normalne pusy sme si dali skor.
Okrem toho - uz davno, prakticky skoro od zaciatku sa mi ten nas "vztah" nezdal na 100% koser. Ale mal som za sebou uz niekolko rozchodov, tak som si povedal, ze uz stacilo. Ako vidim tak nestacilo.
Okrem toho sa mi stale zdalo ze ma dievca zaujem. Dost krat ma pozvala aj k nim domov. Poznam sa s jej rodicmi. Maju ma celkom radi - az sa mi zda ze radsej ako ona. Tak kto by sa v tom poriadne vyznal
Ak by som doplnil dalsie fakty - tak by to zasa vyzeralo trocha inak. Aj tak to tu nemozem dostatocne rozpisat aby to kazdy pochopil lebo by som tu sedel niekolko dni minimalne, ved uvazujte preboha.
Ale v podstate ide o to ze by ma taktyto vztah - nevztah asi casom uplne znicil.
Takze ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2268
Zaslal: 09 Jún 2008, 7:46 Predmet: |
|
|
| seus: neuraz sa, gangy uz je taky, ale ja ti poviem tiez ze si ju musel chorobne lubit alebo byt vazne slepy,hluchy,nemy a chromy ked si v tom vztahu ostaval tak dlho... proste z toho co si tu popisal zatial mi to tak pripada a fakt najlepsie riesenie je rychlo si najst inu... aj keby si s nou mal byt zo 2 mesiace, ale kazdopadne by to premazalo aspon cast tohto "vztahu" |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2926 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 16:25 Predmet: |
|
|
ja som padol z postele ked citam ze vek 30
ona ma kolko? nema nahodou s niekym dieta ... to je casovo narocne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2559 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 16:42 Predmet: |
|
|
| seus napísal: |
Si pako Gangy. Sa nechaj vysetrit sam.
Lebo z neuplnych faktov si uz stanovil diagnozu.
Si hotovy Freud junior. Ale tesi ma tvoj zaujem |
Nemusim byt freud junior (mimochodom si trepol peknu kravinu) aby som videl ze tvoje spravanie nieje normalne. Neviem preco ty posielas na vysetrenie mna, ja som ti slusne povedal svoj nazor so zamerom pomoct ti, nie ta urazat tak si to uvedom. Ale ak ti vyhovuje byt handrou, rob si ako chces. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5916 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 16:53 Predmet: |
|
|
A NENAZNACUJE ti ona tou ignoraciou, ze sa chce rozist? Vsetkym nam tu je urcite zname, ze zeny casto nepovedia vsetko narovinu, ale naznacuju...
Ja by som sa na to vykaslal uz maximalne po pol roku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
c.a.r.n.e. Medium Star

Stav:  Založený: 22.01.2007 Príspevky: 345
Zaslal: 10 Jún 2008, 10:48 Predmet: |
|
|
heh tak ta prva "pusa" po roku ma fakt dostala....teda sorry, francuzak
takze predpokladam ked prva pusa po roku tak k sexu ste sa ani nedostali...v tom pripade by som sa na nu uplne vykaslal, ako tu niekto pisal ze si ju mas nechat na sex tak to asi teda nema vyznam... ja by som ju hned odhodil jak taku handru, lebo doteraz si bol ta handra ty, robila si s tebou co chcela a ty si sa stale namotaval... |
|
| Návrat hore |
|
 |
malakian41 Amateur

Stav:  Založený: 09.01.2007 Príspevky: 20
Zaslal: 13 Jún 2008, 17:33 Predmet: |
|
|
nemal by som to tu pisat ale ja by som jej asi nieco spravil....ved ti normalne ukradla 6 rokov zivota...najlepsich rokov zivota ktore sa ti uz nevratia...zbav sa jej a rychlo...a najdi si babu co si ta zasluzi...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nucli Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 121 Bydlisko: Horsky Park - HOPA ! (BA) Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2008, 17:52 Predmet: |
|
|
toto nikam nevedie, po neviem kolky krat opakujem nazor ludi predomnou... uplne sa vystavis niecim, co nema zmysel, vrazis do toho energiu, cas, peniaze a ine prostriedky a co z toho mas ? trapenie ? nema to zmysel a ty sam to vnutri vies. nemrhaj casom a skus sa ozvat zenam, ktore si odmietol kvoli tomu, ze si sa pokusal lubit tu, co s tebou zametala dlazku, podla mojho nazoru je zivot prilis kratky na taketo somariny a 3 roky doslova zabit takymto neistym pocinanim je uplne zbytocne.. postav sa tomu a nie ze si znova len povies ze nenechas zo seba robit blbca ale ho zo seba naozaj nenechaj robit !
ludia tu na teba boli tvrdi, to je pravda, ale uvedom si ze ti chcu len dobre, toto proste ozaj nema a nikdy nemalo zmysel. drzim palce ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1227 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 17:34 Predmet: |
|
|
nj pekne s tebou mavala...nic jej nehovor proste sa vykasli na nu, ak ti bude volat nedvihaj. nech pre teba uz neexistuje. pisal si ze viacere uz s tebou chceli chodit, tak vidis nejaku z nich si vyber  |
|
| Návrat hore |
|
 |
warezman Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 1486
Zaslal: 15 Jún 2008, 0:06 Predmet: |
|
|
Imho,zober mobil napises jej sms s venovanim (ako nieco ze je koniec ) a je.Pokial za stretnete 12krat do roka,je to hovno a nie vztah.Mas 30rokov tak by si nad poriadnym vztahom uz mal uvazovat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
clupka Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2008 Príspevky: 21 Bydlisko: kosice Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 14:17 Predmet: |
|
|
co najskor skonc ten vztah , inak ta porazi, cim skor ukoncis tym skor preboli a zabudnes....... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nike_4ever Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2008 Príspevky: 11
Zaslal: 16 Jún 2008, 16:14 Predmet: |
|
|
hmm..vies, precitala som si to cele..ale myslim, že hned po 5 riadkoch mi to stacilo aby som si vedela utvorit nejaký nazor..hm.. vies..už len to, že si nenasla na teba cas..to by ma odradzalo na vztahu..aj ked je pravda, že ked clovek lubi, tak nedokaže proste nic proti tomu robit, len je ticho a proste mysli na to, že aj ta druha osoba ho lubi a že urcite musela mat nieco fakt doležite ked nebola s tebou... hm..len takto to byva len niekedy...takto by chcel každy aby to bolo.. ale niekedy si fakt druha osoba nenajde cas na teba, len preto, bo sa nesnaži a nece byt s tebou..a možno je s tebou len preto, bo sa ta boji opustit..a ma ta rada..len nie možno tak velmi ako ty ju.. abo sa ta boji opustit pretože si už na teba zvykla..abo je jej luto sa s tebou rozist.. hm..nevim... fakt... necem ti velmi radit, bo je to tvoj život a mas podla mna dost rozumu aby si sa rozhodol sam..ja ti možem len pomoct..že mal by si to ukoncit..je to dost cudný vztah..ona je važne nejaka zvlastna bo.. toto ked robi baba, to znamena že sa len machruje pre kamaratkami že ma frajera aby nevyzerala jak blba..ale v skutocnosti ta ma asi u pi.i ... sorry, moj nazor..a ja keby som na tvojom mieste? hintolko sanci?? ani nahodou...ja viem, myslel si si že to pomože ked das sancu, bo taq by to malo byt, mali by sme si odpustat a davat new sancu..ale hinto? to je už prehnane vela sanci a ona sa nepoucila...na vlastných chybach..(vecsinou to tak býva že sa iní poucia) ale jej už nepomože nic...vykasli sa na to prosim ta..nema to význam..to ti bude robit celý život..a ty sa bdues vždy citit mizerne, ako 5 kolo na voze....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|