Do akeho najvacsieho extremu vas doviedli vztahy?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
S@ndman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa S@ndman »

No,nebolo by to kvoli zenskej,ale skor z pocitu vlastneho zlyhania...
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Doviedla ma to iba do jednej opice, nic viac nic menej :lol:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

mystique napísal:Doviedla ma to iba do jednej opice, nic viac nic menej :lol:
iba do jednej :D ?mna do viacerych
IgiPoP
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa IgiPoP »

hmm..
este ked som mal 17 a rozisla sa so mnou, spil som sa uplne do nemoty. ked som dopil ten liter vodky, som sa vratil domov, kde mi ocino povedal: "ziadna baba nestoji za to, aby si si ublizoval". mozno vdaka tomu alkoholu sa mi to vrylo hlboko do pamati.
od vtedy vztahy neberem tak vazne, co je velka vyhoda. clovek ma tak vecsi nadhlad.
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Ja som sa tiez maximalne dobre sepalil chlastom, vyfajcil "par" cigariet a po case to bolo OK ako hovorite :D Take, ze samovrazda a tak, to sa mi zda byt fakt extremne...nesuhlasim s tym :!: Kvoli babenke urcite nie.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Vzťah ma doviedol do situácie, kedy som bol nútení ísť domov o pol tretej ráno 2.febuára pri teplote -22,5 C a mrazivom vetre po železničnej trati, kde ma v strede medzi dedinami začal naháňať asi tak 200-250 kilový diviak... Áno aj toto je láska :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

odpor14 napísal:suhlasim s tebou a spomienky su krasne ale ked sa po rozchode dozvies ze ta baba nemala rada ze mala rada ineho a nepovedala ti to a az po nejakych 4och mesiacoch si sa to dozvedel tak to je dost biedne a dost zly pocit vies vtedy ti ani spomienky neostanu lebo aj pekne chvilky som prezil ale ked si predstavim ze ona to vlastne "hrala" je mi doplacu aj teraz :(
ja prave prezivam toto.dufam ze si coskoro najdem babu co bude x-krat lepsia nez ta predtym. ked ja som jak korunovany vol a pre milovanu osobu spravim vsetko.ale mam pocit ze zeny si takych nevazia. na nich treba tvrdo.
najhorsie je ze kazdu noc sa mi o nej sniva.vstavam naje*any.a aku extremnu situaciu som s nou prezil? no asi to ked rok kvoli svojim psychickym stavom nevychadzala z bytu.ale stal som pri nej jak taky druk a ked sa z toho dostala ta ma za chvilu nechala, bo si nasla ineho.a to som bol s nou 4 roky a som veelmi nasraty.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

zelovoc napísal:ja prave prezivam toto.dufam ze si coskoro najdem babu co bude x-krat lepsia nez ta predtym. ked ja som jak korunovany vol a pre milovanu osobu spravim vsetko.ale mam pocit ze zeny si takych nevazia. na nich treba tvrdo.
najhorsie je ze kazdu noc sa mi o nej sniva.vstavam naje*any.a aku extremnu situaciu som s nou prezil? no asi to ked rok kvoli svojim psychickym stavom nevychadzala z bytu.ale stal som pri nej jak taky druk a ked sa z toho dostala ta ma za chvilu nechala, bo si nasla ineho.a to som bol s nou 4 roky a som veelmi nasraty.
..no to je tak, nevedia si vazit to dobre, co pre nich urobis...a ked si ju nevsimas, alebo nerobis pre nu nic, uz ti to vycita.....
husis
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa husis »

mna predvcerom nechala baba odvtedy som nespal ani nejedol a tiez som mal take myslienky na samovrazdu ale uz je to lepsie :cry:
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

na zivot by som si nesiahol, ale raz sa mi stalo, ze nebola taka sila existovat dalej...ale aj to preslo, teraz mam skvelu babenu, takze zivot bezi dalej
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Re: Do akeho najvacsieho extremu vas doviedli vztahy?

Príspevok od používateľa NEMESIS »

Vigor napísal:Mna pomaly az na onen svet :? , esteze mam kamosov co ma od tej blbej myslienky odviedli...
jj aj mna
hols
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hols »

No so mnou ked sa moja byvala rozisla po 2 aj 1/2 rokoch tak som bol uplne mimo dost dlho mi trvalo kym som sa s toho dostal nevedel som spavat nedokazal som jest som vtedy schudol niekych 20Kg za mesiac fajcil som velmi vela cigariet,a mal som aj take depresie ze si siahnem na zivot ale velmi my pomohli priatelia a na brigade spolupracovnici lebo tam som travil vela casu.
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:? tak ja by som sa nezabil aj ked mi ma to surovo trapilo ale no co treba to prekonat .. do akych extremov no to neboli ani extremy vsetko je fajn ale ja som chcel riagovat len na ten prispevock ze na onen svet tak ani pomysliet na to :(
kubko10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kubko10 »

...k ozaj po pi*i uctu za telefon, par odreninam (z alkoholu) a par slzam mozno...neviem ci je to extrem ale urcite by som sa nekantol kvoli trubke aj ked mi chyba aj teraz :? a preto treba byt opatrny a nehrnut sa do kazdeho mozneho vztahu lebo sa raz ozaj predavkujem:)
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

zatial ziadny exterm uf :smt081
miko6
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa miko6 »

obcas clovek koli zene,ked sa vsetko j*b*, zacne rozmyslat ci tu ma preco vobec zit atd.. ktomu este vsetky starosti okolo... nieje to lahke obdobie..ako sa hovori co ta nezabije to ta posilni. o vztahoch to plati 5 nasobne
M.Koleno
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

hehe

Príspevok od používateľa M.Koleno »

ja neze tobrat zivot ale rasej jemu jak mne ne ? :D
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

Naj extrem,bol ked som chodil s jednou babou 7 mesiacou,po 5 musela ist na psychiatriu (dobrovolne) Liecenie.Mesiac som ju tam navstevoval.Aj to niekedy ked som tam isiel tak som si musel dat decy Vodky,a ked som odchadzal daslsiu.Pred tym to bolo na mna dost.Ked sme spolu chodily kratko tak som niekedy spaval u nej a kupilo sa nejake vinko alebo nejaky alkohol.Raz bola vodka a to liter.Pila uz dost,tak ked odisla urobit jest tak som vypil skoro vsetko za nu.Nutil som ja seba zostat triezvy aby som ju mal nejako pod kontrolou.Na disko sme sedely pod barom kde nas vsetci videly,a ona sa schova pod stol ze my chce s niecym pomoct.Inak by mi to nevadilo.Ale v tedy bola tiez podgurazena!To v tedy nemusim.Citim sa ako keby som to vyuzival!Tak som ju vytiahol.Ze nie!A ona ze chce.Co vy na to?Nebol vzdy problem len s alkoholom,ale aj tabletky.Brala nejake na psychiku.A este ked sa to dalo dokopy,extrem!! Inac holka vyzerala velmi dobre,krasna blondinka,trosku chudsia,ale takto si kazit zivot??
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

jAssin napísal:Naj extrem,bol ked som chodil s jednou babou 7 mesiacou,po 5 musela ist na psychiatriu (dobrovolne) Liecenie.Mesiac som ju tam navstevoval.Aj to niekedy ked som tam isiel tak som si musel dat decy Vodky,a ked som odchadzal daslsiu.Pred tym to bolo na mna dost.Ked sme spolu chodily kratko tak som niekedy spaval u nej a kupilo sa nejake vinko alebo nejaky alkohol.Raz bola vodka a to liter.Pila uz dost,tak ked odisla urobit jest tak som vypil skoro vsetko za nu.Nutil som ja seba zostat triezvy aby som ju mal nejako pod kontrolou.Na disko sme sedely pod barom kde nas vsetci videly,a ona sa schova pod stol ze my chce s niecym pomoct.Inak by mi to nevadilo.Ale v tedy bola tiez podgurazena!To v tedy nemusim.Citim sa ako keby som to vyuzival!Tak som ju vytiahol.Ze nie!A ona ze chce.Co vy na to?Nebol vzdy problem len s alkoholom,ale aj tabletky.Brala nejake na psychiku.A este ked sa to dalo dokopy,extrem!! Inac holka vyzerala velmi dobre,krasna blondinka,trosku chudsia,ale takto si kazit zivot??
Nepises, ci ta holka musela ist na psychiatriu kvoli zavislosti na alkohole, ale rozhodne by si jej mohol pomoct. S tym "pod stolom" sa ti necudujem, aj ja by som sa tak citil. Berie antidepresiva ?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

do pravidelneho opijania sa, do tabletiek...
Napísať odpoveď