Do akeho najvacsieho extremu vas doviedli vztahy?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Do akeho najvacsieho extremu vas doviedli vztahy?

Príspevok od používateľa NEMESIS »

Vigor napísal:Mna pomaly az na onen svet :? , esteze mam kamosov co ma od tej blbej myslienky odviedli...
jj aj mna
hols
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hols »

No so mnou ked sa moja byvala rozisla po 2 aj 1/2 rokoch tak som bol uplne mimo dost dlho mi trvalo kym som sa s toho dostal nevedel som spavat nedokazal som jest som vtedy schudol niekych 20Kg za mesiac fajcil som velmi vela cigariet,a mal som aj take depresie ze si siahnem na zivot ale velmi my pomohli priatelia a na brigade spolupracovnici lebo tam som travil vela casu.
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:? tak ja by som sa nezabil aj ked mi ma to surovo trapilo ale no co treba to prekonat .. do akych extremov no to neboli ani extremy vsetko je fajn ale ja som chcel riagovat len na ten prispevock ze na onen svet tak ani pomysliet na to :(
kubko10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kubko10 »

...k ozaj po pi*i uctu za telefon, par odreninam (z alkoholu) a par slzam mozno...neviem ci je to extrem ale urcite by som sa nekantol kvoli trubke aj ked mi chyba aj teraz :? a preto treba byt opatrny a nehrnut sa do kazdeho mozneho vztahu lebo sa raz ozaj predavkujem:)
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

zatial ziadny exterm uf :smt081
miko6
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa miko6 »

obcas clovek koli zene,ked sa vsetko j*b*, zacne rozmyslat ci tu ma preco vobec zit atd.. ktomu este vsetky starosti okolo... nieje to lahke obdobie..ako sa hovori co ta nezabije to ta posilni. o vztahoch to plati 5 nasobne
M.Koleno
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

hehe

Príspevok od používateľa M.Koleno »

ja neze tobrat zivot ale rasej jemu jak mne ne ? :D
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

Naj extrem,bol ked som chodil s jednou babou 7 mesiacou,po 5 musela ist na psychiatriu (dobrovolne) Liecenie.Mesiac som ju tam navstevoval.Aj to niekedy ked som tam isiel tak som si musel dat decy Vodky,a ked som odchadzal daslsiu.Pred tym to bolo na mna dost.Ked sme spolu chodily kratko tak som niekedy spaval u nej a kupilo sa nejake vinko alebo nejaky alkohol.Raz bola vodka a to liter.Pila uz dost,tak ked odisla urobit jest tak som vypil skoro vsetko za nu.Nutil som ja seba zostat triezvy aby som ju mal nejako pod kontrolou.Na disko sme sedely pod barom kde nas vsetci videly,a ona sa schova pod stol ze my chce s niecym pomoct.Inak by mi to nevadilo.Ale v tedy bola tiez podgurazena!To v tedy nemusim.Citim sa ako keby som to vyuzival!Tak som ju vytiahol.Ze nie!A ona ze chce.Co vy na to?Nebol vzdy problem len s alkoholom,ale aj tabletky.Brala nejake na psychiku.A este ked sa to dalo dokopy,extrem!! Inac holka vyzerala velmi dobre,krasna blondinka,trosku chudsia,ale takto si kazit zivot??
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

jAssin napísal:Naj extrem,bol ked som chodil s jednou babou 7 mesiacou,po 5 musela ist na psychiatriu (dobrovolne) Liecenie.Mesiac som ju tam navstevoval.Aj to niekedy ked som tam isiel tak som si musel dat decy Vodky,a ked som odchadzal daslsiu.Pred tym to bolo na mna dost.Ked sme spolu chodily kratko tak som niekedy spaval u nej a kupilo sa nejake vinko alebo nejaky alkohol.Raz bola vodka a to liter.Pila uz dost,tak ked odisla urobit jest tak som vypil skoro vsetko za nu.Nutil som ja seba zostat triezvy aby som ju mal nejako pod kontrolou.Na disko sme sedely pod barom kde nas vsetci videly,a ona sa schova pod stol ze my chce s niecym pomoct.Inak by mi to nevadilo.Ale v tedy bola tiez podgurazena!To v tedy nemusim.Citim sa ako keby som to vyuzival!Tak som ju vytiahol.Ze nie!A ona ze chce.Co vy na to?Nebol vzdy problem len s alkoholom,ale aj tabletky.Brala nejake na psychiku.A este ked sa to dalo dokopy,extrem!! Inac holka vyzerala velmi dobre,krasna blondinka,trosku chudsia,ale takto si kazit zivot??
Nepises, ci ta holka musela ist na psychiatriu kvoli zavislosti na alkohole, ale rozhodne by si jej mohol pomoct. S tym "pod stolom" sa ti necudujem, aj ja by som sa tak citil. Berie antidepresiva ?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

do pravidelneho opijania sa, do tabletiek...
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

r4wMUnt34q napísal:Nepises, ci ta holka musela ist na psychiatriu kvoli zavislosti na alkohole, ale rozhodne by si jej mohol pomoct. S tym "pod stolom" sa ti necudujem, aj ja by som sa tak citil. Berie antidepresiva ?
Nie nesla kvoli tomu.Isla lebo mala kamaratku ktora sa asi rok pred tym predavkovala,aj to za cudnych okolnosty.Nejak sa na to namotala,ale aj tak si nemyslim ze to bolo len kvoly tomu!Chcela si spravit aj modlu v rohu jej izby :shock: Niekedy si pustala,aj zamboo jimyho (to je jeden madarsky spevak ktory si strelil gulku do hlavy),ale to takym sposobom,ze ta kazeta mala iba jednu pesnicku a to na obidvoch stranach!!!!! :? Nakonec to nezvladala!Inak pomahal som jej skoro na kazdom kroku,nie vsetko som napisal,to by bolo toho dost!Uz nie.Vtedy brala,aj dost silne!!Ale teraz som ju uz dlho nevidel.Je tomu uz tak tri roky.Ale asi pred pol rokom vyzerala ze sa z toho dostala.Inak tam bola si 4 krat!
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Inak to nebola len jedna.Dalsia mala problem s drogami.Chodil som s nou asi dva mesiace.ale to bolo peklo.No ako kedy!Parkrat sme isly na disco,ze sa hned vrati.Uz ked prisla som jej to videl na ociach!!Ku**a som to neznasal.Dohovaral som jej.Bude sa snazit a tak... Vlaste sa drzala dva tyzdne,aspon co som o tom vedel!A mam dost kamosou takze sa fakt drzala,ale raz dosla nedelu okolo 9 ku mne domov.Uz som na nej videl ze je zle!!Bal som sa ze sa predavkovala.A bolo fakt na male.Som ju pozval domov a polozil do postele,doniesol vodu,a drzal ju pri vedomi.Hlavne aby nespala.Boli aj take dve hodinky co som sa snou musel hrat,myslim petting.Teraz neprehanam.Dve hodiny.Pre mna utrpenie.Pre nu mozno aj zahrana!!Potom uz zaspala kludnym spankom,neskor som ju zaniesol domov taxikom.Raz mi spravila taku hlupost.Ked sme isli k nam spat,zastavily sme sa na benzinke.kupil som colu redbull,nejake chipsy.Ze si spravime pekny vecer po diske.Isiel som na zachod,a ked som sa vratil namiesala mi colu s rebullom.Ja som bol smadny,tak som to cele vypil jednim duskom tak som si pachut nevsimol.Ale holka mi do toho pridala pervitim.Nemal som nikdy problem s potenciou,any po alkohole,tak som sa zlakol!!A jak som sa zlakol.Tak som sa s nou mazlil aby som to nejak zahral.A any spanok nedochadzal.To sa mi uz neapcilo.A rano sa holka priznala,co spravila.Nehneval som sa,nekrical som.Tym zistila ze to prepichla.Nenavidim ked ma niekto k niecomu nuti!!A vzdy budem.Vecer som ju zanieslo domov a zastavil som sa v bare,ze si dam kavu.A znamy sa ma pyta co berem!!!Tak som mu to vysvetlil!!!A potom jej tiez ale bol som jemnny.Nekrical som.
Napísať odpoveď