ja som uz o tom aj rozmyslal ze by som to spravil ale vaham...kto vie aku ma ten olej tepelnu kapacitu,ci naozaj znesie prijimat to teplo.predsa len voda je voda to je istota,sice je vodnik drahy ale mozno by za to ticho stal
Holubar napísal:ja som uz o tom aj rozmyslal ze by som to spravil ale vaham...kto vie aku ma ten olej tepelnu kapacitu,ci naozaj znesie prijimat to teplo.predsa len voda je voda to je istota,sice je vodnik drahy ale mozno by za to ticho stal
kup 20 l raciolu a ponor a potom povedz ako si dopadol
heh raciol je mrte drahy nestaci naky olej t lidla? ale kto vie aky olej pouzil ten typek na obrazku...ak si dobre pamätam tak mineralne oleje su benzin a pod. ne?ale benzin by som pri elektrike nerad nechaval
Holubar napísal:
pred nejakym casom ak sa pamätas vlada dvihala spotrebnu dan z mineralnych olejov....teda z benzinu nafty a tak...ale opravte ma ak sa mylim
Studujem na vysokej skole materialy a ocele a rozne zliatiny z vyberu: voda, vzduch, olej najlepsie chladi voda. Ale s tym olejom je to zaujimave, ale ten pocitac asi uz nikomu nepreda Resp. nikto to nebude chciet kupit, ved kto by chcel kupit grafiku za5ratu od oleja. KKz, asi hodim skrinu do fritezy. Dufam, ze mama nezapne fritezu
chlapci s stou zarukou sa spametajte . sak sa pozrite na tu dosku ! ved to je stare jak republika cely ten pocitac ..
za druhe do oleja vkladam len rezne a maso sem tam cibulku !
ako dobry napad to je . ale treba ho riadne premakat a to musie vyrobcovi HW aby vymysleli chladenie na baze oleja a tym sa ocividne zmeni cela struktura stavby pocitaca ..
zatial sa mi to nepaci ale ak to nejaky vyrobca premaka co asi bude trvat dlhsiu dobu tak potom ano ..
Len este jedna taka mala drobna poznamka, vsetci dobre pozname fritezu a v nej olej a vsetci dobre pozname, aky dlhy cas trva, kym sa ten olej ochladi, aby sme mohli dat fritak nas5 na miesto
na prvom obrazku si vsimnite ze tam su flasky z dakeho kuchynskeho oleja nie??? mamaaaaaaaak de mas olej daj sem heh xcelo by to otestovat na dakom starom PC ci by to slo v pohode spravit ale inak haluz len ako casto treba menit olej ale fajn napad, hrate sa na PC sem tam otocite ten reznik co sa vam smazi vedla v PC v oleji rofl zivot jak sf1na
myslim, ze by ma trapil ten ponoreny zdroj a hlavne jeho ventilator...urcite by mu ten olej branil v otackach a motor ventilatoru by zrejme stracal na otackach... a mozno by to slo bez ventilatoru.
Ako vrch akvaria by som zrejme pouzil hlinikovu platnu a na nej hlinikove kusy, ktore by boli ponorene do oleja, to preto, keby sa nahodou olej prehrial, nech sa teplo odvadza aj von...
Este to treba vyskusat, mozno sa na to dam.