Dokonalé chladenie PC? Hoďte ho do oleja!

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

:oops: ale aj tak by som ju neriskoval,staci par ionov a komp je v prdeli
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Holubar napísal::oops: ale aj tak by som ju neriskoval,staci par ionov a komp je v prdeli
Tak to musis uz mat dobry destilator.
ivank
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ivank »

ROKI49 napísal: Preco by sme sa mali spamatat?????? Destilovana voda elektricky prud NEVEDIE!!
ale nie je to moc huste takze sa to dostane do kompu a mas po <I>
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ivank napísal: ale nie je to moc huste takze sa to dostane do kompu a mas po <I>
ty zase o com tocis?
2ROKI149:to hej ale aj tak by som sa nespolahol,niekto ti napluje do akvarka a koncis :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no jasne pani tak som rozmyslal o tej destilke:prvy dovod na ktory som prisiel preco by tam nemohla byt je ten, ze sucasti komponentov su aj z roznych kovov, ktore by vo vode podliehali hydrolyze :arrow: tym by sa z destilky stala obycajna voda zasrata zeleznatymi a hlinitymi kationmi a vas komp by skoncil.
Druhy dovod, ktorym si nie som az tak na 100% isty je, ze ziadny proces v reale neprebieha na 100% :arrow: teda ani destilacia(ako priklad uvediem etanol-vieme oddestilovat len 96% pretoze na tomto stupni sa vytvori tzv. azeotropicka zmes,ktoru uz nevieme oddelit ani v rektifikacnych kolonach)tak som myslel, ze nieco podobne sa deje aj pri destilacii vody, jednoducho aj ta by mala mat urcitee nizke percento necistot aj ked zanedbatelne no pri tak jemnej elektronike ako komponenty do PC by sa mohli prejevit nepriaznive ucinky...no v kazdom pripade si stojim za tym prvym dovodom takze sa s tou vodou spamätajte :wink:
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa schwaro »

to Holubar:
Ale predstav si ake by to bolo cool keby si mal nejaku vodotesnu skrinku vyrobenu z nejakeho povedzme plexiskla a v tej skrinke by ti len tak pomedzi kable plavali nejake rybky , napr. skalare by tam vyzerali super :lol: Sice nerealne ale ta predstava nadchne, no nie :wink:
hypeer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hypeer »

Holubar napísal:no jasne pani tak som rozmyslal o tej destilke:prvy dovod na ktory som prisiel preco by tam nemohla byt je ten, ze sucasti komponentov su aj z roznych kovov, ktore by vo vode podliehali hydrolyze :arrow: tym by sa z destilky stala obycajna voda zasrata zeleznatymi a hlinitymi kationmi a vas komp by skoncil.
Druhy dovod, ktorym si nie som az tak na 100% isty je, ze ziadny proces v reale neprebieha na 100% :arrow: teda ani destilacia(ako priklad uvediem etanol-vieme oddestilovat len 96% pretoze na tomto stupni sa vytvori tzv. azeotropicka zmes,ktoru uz nevieme oddelit ani v rektifikacnych kolonach)tak som myslel, ze nieco podobne sa deje aj pri destilacii vody, jednoducho aj ta by mala mat urcitee nizke percento necistot aj ked zanedbatelne no pri tak jemnej elektronike ako komponenty do PC by sa mohli prejevit nepriaznive ucinky...no v kazdom pripade si stojim za tym prvym dovodom takze sa s tou vodou spamätajte :wink:
jj, ten prvy dovod som chcel napisat aj ja :lol:
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

schwaro napísal:to Holubar:
Ale predstav si ake by to bolo cool keby si mal nejaku vodotesnu skrinku vyrobenu z nejakeho povedzme plexiskla a v tej skrinke by ti len tak pomedzi kable plavali nejake rybky , napr. skalare by tam vyzerali super :lol: Sice nerealne ale ta predstava nadchne, no nie :wink:
Sa zobut, si skus prestavit ryby v destilovanej vode :wink:
2Pac
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 2Pac »

Holubar napísal:no jasne pani tak som rozmyslal o tej destilke:prvy dovod na ktory som prisiel preco by tam nemohla byt je ten, ze sucasti komponentov su aj z roznych kovov, ktore by vo vode podliehali hydrolyze :arrow: tym by sa z destilky stala obycajna voda zasrata zeleznatymi a hlinitymi kationmi a vas komp by skoncil.

Trochu dost
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

:shock: S TYM OLEJOM TO JE BOHOVSKY NAPAD
---ziskal nehlucnost
---stratil zaruky
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja som uz o tom aj rozmyslal ze by som to spravil ale vaham...kto vie aku ma ten olej tepelnu kapacitu,ci naozaj znesie prijimat to teplo.predsa len voda je voda to je istota,sice je vodnik drahy ale mozno by za to ticho stal :?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Holubar napísal:ja som uz o tom aj rozmyslal ze by som to spravil ale vaham...kto vie aku ma ten olej tepelnu kapacitu,ci naozaj znesie prijimat to teplo.predsa len voda je voda to je istota,sice je vodnik drahy ale mozno by za to ticho stal :?
kup 20 l raciolu a ponor a potom povedz ako si dopadol :D
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

heh raciol je mrte drahy nestaci naky olej t lidla? :lol: ale kto vie aky olej pouzil ten typek na obrazku...ak si dobre pamätam tak mineralne oleje su benzin a pod. ne?ale benzin by som pri elektrike nerad nechaval :)
marceln
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marceln »

mslim ze benzin nieje olej...
Avalong
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avalong »

Mozno je to funkcne ale dost neesteticke si to ani predstavit neviem :roll:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

marceln napísal:mslim ze benzin nieje olej...
pred nejakym casom ak sa pamätas vlada dvihala spotrebnu dan z mineralnych olejov....teda z benzinu nafty a tak...ale opravte ma ak sa mylim
p55p
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa p55p »

Holubar napísal: pred nejakym casom ak sa pamätas vlada dvihala spotrebnu dan z mineralnych olejov....teda z benzinu nafty a tak...ale opravte ma ak sa mylim
v kazdom pripade benzin je tiez nevodivy..
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

p55p napísal: v kazdom pripade benzin je tiez nevodivy..
Ale ak to v tom akvarku potom hodi iskru tak s panom bohom.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ved to ja nechcem zomriet mlady... :) preto by som bol zvedavy co presne typek pouzil
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Holubar napísal:no ved to ja nechcem zomriet mlady... :) preto by som bol zvedavy co presne typek pouzil
ved sa ho popytaj [email protected] nie je problem..
Napísať odpoveď