|
|
|
| Autor |
Správa |
cislo5 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.04.2007 Príspevky: 98 Bydlisko: vzdy niekde inde zial Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 13:47 Predmet: |
|
|
to hojko & su-do : zle ratio ma myslim 70% uzivatelov ale toto mi robi len v poslednej dobe a taham len alebo na jednom alebo na druhom a torrenty stahujem stale na aktual PC no teraz uz dlhsi cas sucho uvidime aj tak musim reinstal systemu a keby to robilo aj po tom sa ozvem
a nemam nic bloknute |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7220 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 17:39 Predmet: |
|
|
to ratio ze maju napriklad aj pod 0.5 za co je automaticky ban do 3 dni... maju ho iba VIP, teda co som si vsimol.. pretoze su proti autobanu imunny.. stiahnutych 500gb a uploadnutych 30gb.. normal user ma hned ban
minimalne ratio je tam 0.6-0.8.. neviem presne.. cize ja byt tebou a ked si na mensej alebo takej hodnote, okamzite si ho vyrovnam.. pretoze ban nedava mod alebo admin ale to sa robi automaticky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Harun Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.12.2005 Príspevky: 342 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 21:19 Predmet: |
|
|
| mne antik najviac na torrentoch pustil 3,2MB/s a to mam internu IP a co sa tyka tych TOP rebrickov, tak tam as pocita stiahnute data/doba registracie, cize to nieje realna rychlost stahovania, ale kvazi spriemerovanie stiahnutych dat na stahovanie 24/7, to potvrdzuje aj toho s >5MB/s kedze bol regnuty strasne kratko |
|
| Návrat hore |
|
 |
cislo5 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.04.2007 Príspevky: 98 Bydlisko: vzdy niekde inde zial Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 22:01 Predmet: |
|
|
moje ratio je teraz slabsie ale autoban je pod 0,4 mam overene dobiehal som a uzivatel ma na to 5 dni aby to dohnal to je limit ked nie dovidenia
admin moze hocikedy ked sa mu nepozdavas alebo ma na to dovod |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|