Ak máš naozaj úplne to isté, tak sa to urobiť dá. Stiahneš si ten súbor .torrent. Pridáš ho do tvojho programu na sťahovanie torrentov. Musíš tam zmeniť cesty, kde majú byť tie súbory. Potom to môžeš dať otestovať a ak je všetko OK, spustíš sťahovanie (v podstate sa hneď to sťahovanie ukončí a začne sa to seedovať).
Musíš mať úplne rovnaké súbory. Nemusíš ich mať všetky, ostatné sa stiahnu, alebo dáš, aby sa nesťahovali.
Keď to dáš najskôr skontrolovať (a teda nedáš to hneď sťahovať), tak budeš vedieť, či je to dobré. Ak tie súbory nebudú úplne rovnaké, tak nepovolíš sťahovanie obsahu.
chrono: Lenze su pripady, ze mas doma nejaky rls, sedi ti SFV, sedi uplne vsetko a aj napriek tomu ked sa chces pripojit k seedu, tak ti program vyhodi, ze mas stiahnutych len napriklad 99 percent
Preto to treba najskôr nechať skontrolovať.
Je možné, že keď sedí sfv, tak by sa to nejako dalo upraviť (možno je len iné meno...). A možno je problém v úplne niečom inom a nič sa s tým nedá robiť.
to znamena ze to seeduje (zdiela/uploaduje) 5 ludi a leechuje (stahuje) 30 ... takze
pomer 1:6 ... ak ty uploaderi maju slabu linku tak to ani nemusis tahat a pockat si kym tam bude minimalne pomer 1:1
Máte tu aj skúsenosti s PeerGuardianom? Čítal som naň rôzne názory a vyzerá to tak, že by som ho mal pri sťahovaní používať, ak si chcem zaistiť bezpečnosť.
Aké navrhujete vy riešenia pre zachovanie čo najväčšej bezpečnosti a neodhaliteľnosti?
Pilifo napísal:Máte tu aj skúsenosti s PeerGuardianom? Čítal som naň rôzne názory a vyzerá to tak, že by som ho mal pri sťahovaní používať, ak si chcem zaistiť bezpečnosť.
Aké navrhujete vy riešenia pre zachovanie čo najväčšej bezpečnosti a neodhaliteľnosti?
co ? nechapem o com pises si myslis ze ta niekto odhali ako tahas P2P ? hehe.. na SVK to nie je protizakonne.. pokial to potom nenapalujes a nesiris dalej... kazdopadne pouzivaj utorrent.. si nemysli, ze k tebe pride razia omg
Ok, ja som bol iba trošku zaskočený, keď som o tom čítal a autor tam písal rôzne "nepríjemné" situácie, do ktorých sa môžeme dostať, ak nebudeme používať tento Peer Guardian, ale tak keď píšete, že je absolútne nanič, tak sa s ním už nebudem zapodievať
Naj soft na torrenty je ako už powedali ostatný BITSpirit ... Ja ho už používam veľmi dlho a žiadny iný soft ho nenahradí! Skúšal som všetky možné ale tento je naj naj naj