no vyzera to tak ze koncom augusta-zaciatkom septembra zacne 3.seria na STV a 4.seria na FOXe ci na com to
ja uz mam tretiu opozeranu uz davno a mozem povedat ze je este lepsia ako druha a prva takze kto mate,sosajte...pocut G.Housa v originale je fak pecka
V pondelok som kukal na stv House-a a dnes som videl uputavku v ktorej behal ako novy, asi mu v dalsej serii spravia nohu, to uz nebude ono ked nebude stale mrzuty od bolesti...
A co ten cernoch.. to ochrnutie asi nerozchodi, ze?
Pohlavie: Stav: Založený: 23.12.2006 Príspevky: 645 Bydlisko: Som dyslektik,tolerujte t Karma:
Zaslal: 03 Okt 2007, 14:30 Predmet:
Pocujte co je tomu formanovy spravili mu tu dieru do hlavy vibrali vzorku a potom sa zobudil a nohami nehibal a mill si strani prava lava
on ako uz skoncil alebo to uz tak bude aj dalej
Pohlavie: Stav: Založený: 23.12.2006 Príspevky: 645 Bydlisko: Som dyslektik,tolerujte t Karma:
Zaslal: 03 Okt 2007, 15:24 Predmet:
mirak2 napísal:
on nie je ochrnuty, preberali sme to niekolko stran dozadu...
diki necital om predtim prispevki a este chcem vediet ze aku motorku ma house ak nahodou viete napiste bo vzdi ked je zaber na nu tak iba taki kratucki
Pohlavie: Stav: Založený: 21.03.2005 Príspevky: 1069 Bydlisko: Bratislava Karma:
Zaslal: 03 Okt 2007, 16:04 Predmet:
dr house je podla mna jeden s najlepsich serialov dalej aj monk je super a potom rad krimialky NY, LV, M, dobry je aj ncis iba taketo vlastne pozeravam ale house je n1!! (ked nestiham kukat dam nahrat magio n1 )
Pohlavie: Stav: Založený: 12.04.2006 Príspevky: 367 Bydlisko: Martin Karma:
Zaslal: 12 Jún 2008, 20:45 Predmet:
/bump
Ozivujem tuto temu z hlbin zabudnutia a pytam sa vam či sa vam viac pacili serie ktore boli skorej, (I,II) kde sa viac sustredili na pacienta alebo tie co idu na STV teraz kde sa to viac celkovo toci okolo Housa.... u mna osobne vitazi ta druha varianta
Kazdopadne je to pomaly stale o tom istom a mierne sa tam tlacia do popredia vztahy.. este dve serie bude tam diego, miranda a produkcia bude z argentiny. Telenovela jak vysita. Ale pozeram stale
mne sa viac páčili tie diely, kde dumali, čo tomu pacientovi vlastne je.síce mňa skôr zaujala jeho povaha, neviem prečo ale mne to pripadalo vtipné.zabávala som sa na ňom keď stváral všeliaké debiliny
Pohlavie: Stav: Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2944 Bydlisko: Koho že to ?! Karma:
Zaslal: 12 Jún 2008, 21:55 Predmet:
Celkovo mám rádšej časti kt. sa točia viac okolo Housa ako okolo pacienta ( po čase je to to isté: autoimunita, nádor, plieseň alebo infekcia ) Keď sa to točí okol housa človed nikdy nevie čo sa stane
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre