/bump
Ozivujem tuto temu z hlbin zabudnutia a pytam sa vam či sa vam viac pacili serie ktore boli skorej, (I,II) kde sa viac sustredili na pacienta alebo tie co idu na STV teraz kde sa to viac celkovo toci okolo Housa.... u mna osobne vitazi ta druha varianta
Kazdopadne je to pomaly stale o tom istom a mierne sa tam tlacia do popredia vztahy.. este dve serie bude tam diego, miranda a produkcia bude z argentiny. Telenovela jak vysita. Ale pozeram stale
mne sa viac páčili tie diely, kde dumali, čo tomu pacientovi vlastne je.síce mňa skôr zaujala jeho povaha, neviem prečo ale mne to pripadalo vtipné.zabávala som sa na ňom keď stváral všeliaké debiliny
Celkovo mám rádšej časti kt. sa točia viac okolo Housa ako okolo pacienta ( po čase je to to isté: autoimunita, nádor, plieseň alebo infekcia ) Keď sa to točí okol housa človed nikdy nevie čo sa stane
Tak ja som to zacal pozerat asi pred mesiacom a prva seria bola skvela V druhej to ma tiez uroven, ale mam pocit, ze je tam menej hlasok, kedze aj Greg ma menej sluzieb v ambulancii
Lord_3D napísal:Celkovo mám rádšej časti kt. sa točia viac okolo Housa ako okolo pacienta ( po čase je to to isté: autoimunita, nádor, plieseň alebo infekcia ) Keď sa to točí okol housa človed nikdy nevie čo sa stane
zabudol si na infekciu a lupus
edit: No ocividne nedavam moc pozor pri diferencialnych diagnozach
my mistake
jackb napísal:aky lupus preboha?
ved heslo je: "moze to byt cokolvek, len lupus nie" alebo ako by sa to prelozilo do sloviny...
Heh, najskor ide o lupus erythematosus, cize je to autoimunitne ochorenie, ktore postihuje viacero organov naraz http://en.wikipedia.org/wiki/Lupus_Erythematosus a jeden z prejavov je aj cervene zafarbenie koze na tvari, mozno odtial ten nazov
bell napísal:Heh, najskor ide o lupus erythematosus, cize je to autoimunitne ochorenie, ktore postihuje viacero organov naraz http://en.wikipedia.org/wiki/Lupus_Erythematosus a jeden z prejavov je aj cervene zafarbenie koze na tvari, mozno odtial ten nazov
je to mozne... ale akokolvek, kniha o tejto chorobe je dobrou skrysou pre Vicodin