|
|
|
| Autor |
Správa |
i-cube Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2005 Príspevky: 1504 Bydlisko: /b/lava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 0:31 Predmet: |
|
|
aj ked este "hravaju" tak Elan, ako taky, u mna skoncil Razovou nehodou...do tej nehody mali fakt skvele songy, film Rabaka je tiez super a dakedy si vypocujem celu "the very best of" kolekciu ..
ale mojmu srdcu su najblizsie songy zo spominaneho filmu. a z ich najnovsej tvorby som pocul take 4 skladby, avsak mi prijdu take lacne, tuctove, onicom... |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1454 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 0:36 Predmet: |
|
|
| Je to katastrofa, nemozem to pocuvat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6601 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 1:17 Predmet: |
|
|
| Nemam ich rad, vlastne celkom ich aj nenavidim, ale ked sa napijeme, tak si sem-tam zabekame ich pesnicky, s tym nenarobim nic - davova psychoza. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4321 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 2:35 Predmet: |
|
|
| nemam ich rad, hudba onicom... |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1180 Bydlisko: Computer...define dancing Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 10:04 Predmet: |
|
|
napodobne...nemusim, nemam rad a nemozem. Osobitny stupienok v mojom shitliste ma vsak ich leader - Motorkar. Takeho debila je este aj v dnesnom svete velmi tazko najst...Staci si precitat zopar rozhovorov s nim a utvorit si o nom ciastocny obraz...
(''ja poznam len 3 typy ludi, na prvom mieste su ''umelci'' ako ja, na druhom mieste su politici a ti, ktori sa staraju o beh statu a na tom tretom su obycajni ludia ako vy...'')  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Godfather Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.01.2007 Príspevky: 310 Bydlisko: EU Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 13:43 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
napodobne...nemusim, nemam rad a nemozem. Osobitny stupienok v mojom shitliste ma vsak ich leader - Motorkar. Takeho debila je este aj v dnesnom svete velmi tazko najst...Staci si precitat zopar rozhovorov s nim a utvorit si o nom ciastocny obraz...
(''ja poznam len 3 typy ludi, na prvom mieste su ''umelci'' ako ja, na druhom mieste su politici a ti, ktori sa staraju o beh statu a na tom tretom su obycajni ludia ako vy...'')  |
Ano jeho nazory mozu niekoho iritovat ale toto je v skutocnosti on. Podla mna je to najvacsi bohem v slovenskom soubiznise. A podla mna ma pravo si aj pofrajerovat ( povedzte mi nejaku kapelu ktora dosiahla tolko, kolko toho dosiahol Elan!) ale zase si nemyslite som z Raza a Elanu cisto na makko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
moni19 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.10.2007 Príspevky: 378 Bydlisko: nitra,martin,zl.moravce:D Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 14:29 Predmet: |
|
|
ja mam Elan uz od detstva strasne rada.pacia sa mi ich pesnicky,ktore sa hodia snad na kazdu prilezitost a myslim,ze hudba ako taka nema s politickou orientacioui nic spolocne |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1797 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 14:57 Predmet: |
|
|
Títo chalani majú u mňa veľký tým, čo dosiahli. Veď niektoré pesničky sú kultové. Viete si predstaviť takú stužkovú bez Stužkovej, Nie sme zlí a pod.?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Godfather Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.01.2007 Príspevky: 310 Bydlisko: EU Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 15:20 Predmet: |
|
|
| bolek napísal: |
Títo chalani majú u mňa veľký tým, čo dosiahli. Veď niektoré pesničky sú kultové. Viete si predstaviť takú stužkovú bez Stužkovej, Nie sme zlí a pod.?  |
KOnecne pozitivne ohlasy uz som sa bal ze sa ich nedockam! Inac uz ste o tom poculi aky projekt chysta Markiza s Elanom? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 16:05 Predmet: |
|
|
seth82: Mas pravdu v tom, ze Raz je neskutocne namysleny a je to jasne vidiet z jeho rozhovorov. Jedna vec je spravanie a druha vec je hudba, vsak ked si vezmem trapneho Eminema a podobne, tak je to rovnako ako v pripade Raza...
Doporucujem precitat si tento rozhovor, nad niektorymi vecami mi ostaval az rozum stat: http://www.sme.sk/c/3178092/Jozo-Raz-Gustav-Husak-bol-svetovy-politik.html |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2811 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 19:47 Predmet: |
|
|
| u mna je to neutral ...ale jedna vec vdaka comu u mna stupli je INTRO k amnestia na neveru ..to mozem pocuvat dookola:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1632 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 19:53 Predmet: |
|
|
| Krasna hudba , text je podareny najuspesnejsia slovenska kapela svojho casu a nemyslim ze ju niekto prekona tak skoro teda ak nepocitame teraz rytmusa a spol . |
|
| Návrat hore |
|
 |
l0f4s3 Zablokovaný

Stav:  Založený: 16.02.2007 Príspevky: 401
Zaslal: 09 Jan 2008, 20:05 Predmet: |
|
|
stare pesnicku elanu su dobre na naje*avky
a taky opicak je dobry aj ked som v tom najtriezvejsom stave..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6601 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 21:01 Predmet: |
|
|
hojko!!!! Na Eminema nesiahaj. To je PAN umelec, ktory si svoje vydrel tvrdo. Nemozes porovnavat sasa Raza s Eminemom, ani nahodou.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1269 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2008, 21:17 Predmet: |
|
|
Ja v poslednej dobe prichádzam Elánu čoraz viac na chuť. Asi je to vekom Ale najmä ich nejako viac začali hrávať v rádiu - stále od nich počujem nejakú pesničku a to rádio počúvam dosť málo. Ale sú kvalitní, to sa im uprieť nemôže. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|