Elán

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

aj ked este "hravaju" tak Elan, ako taky, u mna skoncil Razovou nehodou...do tej nehody mali fakt skvele songy, film Rabaka je tiez super a dakedy si vypocujem celu "the very best of" kolekciu ..
ale mojmu srdcu su najblizsie songy zo spominaneho filmu. a z ich najnovsej tvorby som pocul take 4 skladby, avsak mi prijdu take lacne, tuctove, onicom...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Je to katastrofa, nemozem to pocuvat.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nemam ich rad, vlastne celkom ich aj nenavidim, ale ked sa napijeme, tak si sem-tam zabekame ich pesnicky, s tym nenarobim nic - davova psychoza.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nemam ich rad, hudba onicom...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

napodobne...nemusim, nemam rad a nemozem. Osobitny stupienok v mojom shitliste ma vsak ich leader - Motorkar. Takeho debila je este aj v dnesnom svete velmi tazko najst...Staci si precitat zopar rozhovorov s nim a utvorit si o nom ciastocny obraz...
(''ja poznam len 3 typy ludi, na prvom mieste su ''umelci'' ako ja, na druhom mieste su politici a ti, ktori sa staraju o beh statu a na tom tretom su obycajni ludia ako vy...'') :roll:
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

seth82 napísal:napodobne...nemusim, nemam rad a nemozem. Osobitny stupienok v mojom shitliste ma vsak ich leader - Motorkar. Takeho debila je este aj v dnesnom svete velmi tazko najst...Staci si precitat zopar rozhovorov s nim a utvorit si o nom ciastocny obraz...
(''ja poznam len 3 typy ludi, na prvom mieste su ''umelci'' ako ja, na druhom mieste su politici a ti, ktori sa staraju o beh statu a na tom tretom su obycajni ludia ako vy...'') :roll:
:lol: Ano jeho nazory mozu niekoho iritovat ale toto je v skutocnosti on. Podla mna je to najvacsi bohem v slovenskom soubiznise. A podla mna ma pravo si aj pofrajerovat ( povedzte mi nejaku kapelu ktora dosiahla tolko, kolko toho dosiahol Elan!) ale zase si nemyslite som z Raza a Elanu cisto na makko :lol:
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja mam Elan uz od detstva strasne rada.pacia sa mi ich pesnicky,ktore sa hodia snad na kazdu prilezitost :) a myslim,ze hudba ako taka nema s politickou orientacioui nic spolocne
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Títo chalani majú u mňa veľký :happyrespect: tým, čo dosiahli. :) Veď niektoré pesničky sú kultové. Viete si predstaviť takú stužkovú bez Stužkovej, Nie sme zlí a pod.? :)
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:Títo chalani majú u mňa veľký :happyrespect: tým, čo dosiahli. :) Veď niektoré pesničky sú kultové. Viete si predstaviť takú stužkovú bez Stužkovej, Nie sme zlí a pod.? :)
KOnecne pozitivne ohlasy uz som sa bal ze sa ich nedockam! Inac uz ste o tom poculi aky projekt chysta Markiza s Elanom?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

seth82: Mas pravdu v tom, ze Raz je neskutocne namysleny a je to jasne vidiet z jeho rozhovorov. Jedna vec je spravanie a druha vec je hudba, vsak ked si vezmem trapneho Eminema a podobne, tak je to rovnako ako v pripade Raza...

Doporucujem precitat si tento rozhovor, nad niektorymi vecami mi ostaval az rozum stat: http://www.sme.sk/c/3178092/Jozo-Raz-Gu ... litik.html
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

u mna je to neutral ...ale jedna vec vdaka comu u mna stupli je INTRO k amnestia na neveru ..to mozem pocuvat dookola:D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Krasna hudba , text je podareny najuspesnejsia slovenska kapela svojho casu a nemyslim ze ju niekto prekona tak skoro teda ak nepocitame teraz rytmusa a spol .
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

stare pesnicku elanu su dobre na naje*avky
a taky opicak je dobry aj ked som v tom najtriezvejsom stave.....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

hojko!!!! Na Eminema nesiahaj. To je PAN umelec, ktory si svoje vydrel tvrdo. Nemozes porovnavat sasa Raza s Eminemom, ani nahodou. :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja v poslednej dobe prichádzam Elánu čoraz viac na chuť. Asi je to vekom :P Ale najmä ich nejako viac začali hrávať v rádiu - stále od nich počujem nejakú pesničku a to rádio počúvam dosť málo. Ale sú kvalitní, to sa im uprieť nemôže.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Elán som pocuval ked som bol mladsi, celkom sa mi to pacilo.. sestricka z kramarov a tak, no potom som presiel na ine styly. Ale Elan je v celku fajn
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:hojko!!!! Na Eminema nesiahaj. To je PAN umelec, ktory si svoje vydrel tvrdo. Nemozes porovnavat sasa Raza s Eminemom, ani nahodou. :)
Ked dokazes aspon z desatiny tolko co Raz potom vyskakuj :roll:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

hojko napísal:seth82: Mas pravdu v tom, ze Raz je neskutocne namysleny a je to jasne vidiet z jeho rozhovorov. Jedna vec je spravanie a druha vec je hudba, vsak ked si vezmem trapneho Eminema a podobne, tak je to rovnako ako v pripade Raza...

Doporucujem precitat si tento rozhovor, nad niektorymi vecami mi ostaval az rozum stat: http://www.sme.sk/c/3178092/Jozo-Raz-Gu ... litik.html
tak na tom rozhovore som sa rehotal niekolko tyzdnov :D , ja zas odporucam precitat rozhovor s Breinerom, ktory vysvetluje ako sa dostat do "kárnedží hól"
etán nemam rad, nikdy som nemal rad a nikdy rad mat nebudem, ak by bol etán bez raza a spieval by tam napriklad Našo Patejdl mozno by som si to sem-tam aj pustil..inac sa mi nozik vo vrecku otvara ked pocujem 2sekundy z etánovskej tvorby..
btw. aj ja milujem cigary, sice wisku nepijem, pijem portske vino, ale aby som sa nazyval bohemom? :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

p4ra napísal:Na Eminema nesiahaj. To je PAN umelec, ktory si svoje vydrel tvrdo. Nemozes porovnavat sasa Raza s Eminemom, ani nahodou. :)
napadá ma otázka, koľko ľudí si bude púšťať pána umelca a jeho The Real Slim Shady v roku 2030
no, ale samozrejme, nedá sa to porovnávať...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Key5ers0ze: Aj o tom som cital, dobre znemoznil Elan.
Napísať odpoveď