Elán
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
tak na tom rozhovore som sa rehotal niekolko tyzdnovhojko napísal:seth82: Mas pravdu v tom, ze Raz je neskutocne namysleny a je to jasne vidiet z jeho rozhovorov. Jedna vec je spravanie a druha vec je hudba, vsak ked si vezmem trapneho Eminema a podobne, tak je to rovnako ako v pripade Raza...
Doporucujem precitat si tento rozhovor, nad niektorymi vecami mi ostaval az rozum stat: http://www.sme.sk/c/3178092/Jozo-Raz-Gu ... litik.html
etán nemam rad, nikdy som nemal rad a nikdy rad mat nebudem, ak by bol etán bez raza a spieval by tam napriklad Našo Patejdl mozno by som si to sem-tam aj pustil..inac sa mi nozik vo vrecku otvara ked pocujem 2sekundy z etánovskej tvorby..
btw. aj ja milujem cigary, sice wisku nepijem, pijem portske vino, ale aby som sa nazyval bohemom?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
jedno musi uznat kazdy..aj napriek tomu akymi ujmi su clenovia kapely, etán dokazal nieco, co uz mozno na slovenskej scene nedokaze nikdy nikto(mozno Puding Pani Elvisovej-tym jedinym by som to prial
)....
hudba by nemala byt o imidzi a o clenoch kapely(aj ked samozrejme aj to je dost podstatna vec, poviem to takto, nemala by byt HLAVNE o imidzi)
ja osobne milujem oasis a to aj napriek tomu akym clovekom liam je...co sa tyka arogancie, Jozef Raz sa nanho mozno ani nechyta..
elan rad nemam, ale respektujem ho
hudba by nemala byt o imidzi a o clenoch kapely(aj ked samozrejme aj to je dost podstatna vec, poviem to takto, nemala by byt HLAVNE o imidzi)
ja osobne milujem oasis a to aj napriek tomu akym clovekom liam je...co sa tyka arogancie, Jozef Raz sa nanho mozno ani nechyta..
elan rad nemam, ale respektujem ho
-
Digital
Guru
Alebo RunDMC,GrandMaster Flash,Sugarhill Gang,Black Moon,Big L,Big Pun,9th Wonder ,DJ premier a iné legendy ktoré sa hrávajú dobrých 20 rokov a stale su to pecky !!p4ra napísal:Predpokladam, ze tolko, kolko si dnes pusta veci napriklad od 2paca.
takže schw33k mam ta rád ale pls netrep o niečom do čoho vidiš len velmi málo
ak o tridsať rokov Ti zaklopem na dvere, ty mi otvoríš a Real Slim Shady Ti bude jačať z repreákov, vypáľ mi facku a uznám, že som trepal kktiny
btw toto je čo ?
ja viem nevidím do toho, ale však aj ty si ich nepočúval počas ich fungovania, nebudeme sa tu oyebávať
začal si to počúvať lebo začala taká éra
Ja akože proti Vám nič nemám, len mi je proti srsti stále počúvať o tom, ako každý už začal s rapom dávno, niektorí pred 12 rokmi a majú 15, väčšina : " kdeže kontrafakt ani nezačal " , taký konský kkt začal počúvať tak skoro!
toto som myslel všeobecne, nie na Teba
btw toto je čo ?
Digital napísal:GrandMaster Flash,Sugarhill Gang,Black Moon,Big L,Big Pun,9th Wonder ,DJ premier
Ja akože proti Vám nič nemám, len mi je proti srsti stále počúvať o tom, ako každý už začal s rapom dávno, niektorí pred 12 rokmi a majú 15, väčšina : " kdeže kontrafakt ani nezačal " , taký konský kkt začal počúvať tak skoro!
toto som myslel všeobecne, nie na Teba