tak naco tu potom spamujes ked o tom nemas ani predstavu?Martin44 napísal:Ani sekundu zivota tym nestratim
Evanjelik ci Katolik???
-
mastermind
VIP
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
asi len tolko...vela stastia v zivote bez ciela...alebo nejaky mas? [prosim Ta vynechaj blbosti ako kariera, prachy, rodina, manzelka/frajerka, deti, zapisat sa do dejin, byt hrdinom, alebo podobne tuctove veciMartin44 napísal:HH pan pobozny sa ozval.Tak sry,ale potom si asi neinformovany ty.
Ja ako student na prirodovedeckej fakulte azda co to budem vediet o Darwinovi a vsetko okolo toho...
To ze verite...vasa vec.Ale hovorim to ze verit je malo.
Ako sa vravi doveruj ale preveruj.
Ked ste uz taki ortodoxnaci tak mi napiste ako si vy predstavujete boha?
Cakam vase predstavy o bohu.A budte konkretni a nevykrucajte sa.
a tymto si to zaklincoval...lol. Super cize necitas tak od kial vies ze darwin je good, ked si ho asi ani necital? Wink. Sam darwin pise ze keby nesedela jedna cast jeho teorie, cela sa zruti. Pozri privilegovanu planetu, alebo hegemonov "oblubeny" inteligentny design. Tam vychadzaju z darwina, vykladaju darwina darwinom....
Ty si sa tymto zaklincoval,bo Slepy clovek vidi len to co xce a to je presne tvoj pripad.Presne ako jedna vec z matrixu.
Ludia radsej budu videt len to co xcu,a keby im to nedajboze niekto xcel v tom zabranit budu bojovat proti tomu a kazdu cenu....tj ak vy krestania. lol
P.S.: Prirodovedecka fakulta a takyto nazor? "re5ct"
-
Martin44
Professional
HH a co je tvoj vyssi ciel?uplink napísal:asi len tolko...vela stastia v zivote bez ciela...alebo nejaky mas? [prosim Ta vynechaj blbosti ako kariera, prachy, rodina, manzelka/frajerka, deti, zapisat sa do dejin, byt hrdinom, alebo podobne tuctove veci]...mas daco viac? Alebo chces len co najlepsie prezit tu na tomto svete, ktory uz dlho trvat nebude [preludnenie, pandemie, sutre co nas obletuju, vojny...]
P.S.: Prirodovedecka fakulta a takyto nazor? "re5ct"
Zahrat si s "bohom" poker po smrti?
Nepotrebujem nic viac...teda este alkohol obcas.
-
mastermind
VIP
ja sa riadim takym pravidlom, ze sa vyjadrujem len do tem o ktorych nieco viem a mam k tomu co povedat. skus sa riadit aj ty tymto a mozno sa bude dat aj diskutovatMartin44 napísal:Tak vies my z petrzalky mame aj ine starosti ako si citat kkciny.
![]()
Stacilo mi ze som si z toho referat raz stahoval ci co.
-
uplink
VIP
fajn. Tak sa mozes rovno odstrelit, bo to nema zmysel. Pardon za tvrdost vyjadrenia, ale ono to vazne nema zmysel. Proste to je ako keby si bol nejaka biologicka sr*cka co tu kysne, hnije a uziva si...nic viac?Martin44 napísal:HH a co je tvoj vyssi ciel?
Zahrat si s "bohom" poker po smrti?
Presne tak moj ciel je PENIAZE,FRAJERKA,mejby praca....nic viac.
Nepotrebujem nic viac...teda este alkohol obcas.
Cize sa asi zhodujes s nazorom ze jedina vec ktorou sa lisime od opic je, ze nepouzivame jazyk na cistenie genitalii? Lebo potom mame dost rovnake ciele nie? Len inac dimenzovane...
Enjoy the life...and have a long stay...
heh inac anachronicky paradox. Cele veky ludia veria ze Boh je a my ludia v 21vom storoci vyhlasime hromadne ze nie je...lol...jasne
Btw:
"God is dead" Nietzsche
"Nietzsche is dead" God
-
Martin44
Professional
Nie zrovna opice,ale ked to zovseobecnim tak hej.Beriem to tak, ze sme skratka evolucne navyhovujucejsi zivocich.Proste je to tak.uplink napísal:fajn. Tak sa mozes rovno odstrelit, bo to nema zmysel. Pardon za tvrdost vyjadrenia, ale ono to vazne nema zmysel. Proste to je ako keby si bol nejaka biologicka sr*cka co tu kysne, hnije a uziva si...nic viac?
Cize sa asi zhodujes s nazorom ze jedina vec ktorou sa lisime od opic je, ze nepouzivame jazyk na cistenie genitalii? Lebo potom mame dost rovnake ciele nie? Len inac dimenzovane...
Enjoy the life...and have a long stay...
A zviera tiez predsa len tak neodstrelis aj ked sa nemodli...ci hej?
-
Martin44
Professional
uplink napísal:zviera zije pudovo a primitivne [jednoducho] cize tak zijes aj Ty? Ok...pohoda.
Nemyslim zrovna pudy.Ale tak povec mi ten tvoj vyssi ciel...a ja ti mozem potom povedat ci s tym suhlasim ci ne....
heh inac anachronicky paradox. Cele veky ludia veria ze Boh je a my ludia v 21vom storoci vyhlasime hromadne ze nie je...lol...jasne Smile Lebo hento su vsetko primitivovia a my co sme na vyhynutie tak sme Ti najlepsi Laughing
Mne sa nezda ze by to bol paradox.Ved 20/21stor je storocim pokroku objavov...atd.sak vieme.
Tak preco by sme teraz nemohli s omnoho vacsou istotou skonstatovat,ze nie je?
Musim pogratulovat tom uco vymyslel ten napad s krestanstvom.Musel sa na tom dobre nabalit.A pritom take jednoduche.Verit v nieco co ti nikdy nikdo nemoze vyvratit lebo to nemozes uvidiet,ucitit,odfotit...proste nic.
UPLINK sak mi vysvetli na zaklade coho ty vlastne veris a co je to ten boh podla teba?
-
Hanibal_King
Expert
-
mastermind
VIP
-
uplink
VIP
vek objavov? Ludia maju nasr*te v hlave taky vek objavov. Su opiti alkoholom, peniazmi, drogami, zenami, + muzi s muzmi a zeny so zenami, moralne hodnoty su na bode mrazu. Taky vek objavov...sodoma gomora reloaded. Vies co sa stalo s obyvatelmi, nie? Neboj nasli tam vedci sirove gulicky, cize ano daco na tom pravdy budeMartin44 napísal:Nemyslim zrovna pudy.Ale tak povec mi ten tvoj vyssi ciel...a ja ti mozem potom povedat ci s tym suhlasim ci ne....
heh inac anachronicky paradox. Cele veky ludia veria ze Boh je a my ludia v 21vom storoci vyhlasime hromadne ze nie je...lol...jasne Smile Lebo hento su vsetko primitivovia a my co sme na vyhynutie tak sme Ti najlepsi Laughing
Mne sa nezda ze by to bol paradox.Ved 20/21stor je storocim pokroku objavov...atd.sak vieme.
Tak preco by sme teraz nemohli s omnoho vacsou istotou skonstatovat,ze nie je?
Musim pogratulovat tom uco vymyslel ten napad s krestanstvom.Musel sa na tom dobre nabalit.A pritom take jednoduche.Verit v nieco co ti nikdy nikdo nemoze vyvratit lebo to nemozes uvidiet,ucitit,odfotit...proste nic.
UPLINK sak mi vysvetli na zaklade coho ty vlastne veris a co je to ten boh podla teba?
Moj ciel Ta nemusi zaujimat, az ho budes hladat uprimnym srdcom, najdes ho aj bezo mna.
Taktiez som nevidel Tvojho ftaqa a verim ze ho mas.
A k tomuto veku ece...cize ludia su inteligentne opice, ktore dosahuju najvyssi mozny blahobyt za cele tie starocia? Ci ako to mam chapat?
o tom je vieraMartin44 napísal: pritom take jednoduche.Verit v nieco co ti nikdy nikdo nemoze vyvratit lebo to nemozes uvidiet,ucitit,odfotit...proste nic.
"Blahoslavení, ktorí nevideli a uverili..."
Precitaj si evanjelium
-
uplink
VIP
Ak by som Ti poviem ze som spoznal Boha, vysmejes ma, ked Ti poviem ze som ho videl, neuveris mi...tak naco sa pytas?Martin44 napísal: pritom take jednoduche.Verit v nieco co ti nikdy nikdo nemoze vyvratit lebo to nemozes uvidiet,ucitit,odfotit...proste nic.
-
Martin44
Professional
MYSLIM ZE SA TU NEMA CENU O TOM DOHADOVAT.LEBO KAZDY Z NAS SI BUDE AJ TAK TVRDIT TO SVOJE....
Dodam len tolko ze ked viera je o tom ...co uz sa tu spomenula,tak potom by som uz davno skapal keby som sa na vieru spoliehal.
Uplink ceste jedna otazocka.podporujes nazor ze clovek sa vyvinul z opice?
Ja som materialne zalozeny clovek.Duchovno ma nenaplna.

Dodam len tolko ze ked viera je o tom ...co uz sa tu spomenula,tak potom by som uz davno skapal keby som sa na vieru spoliehal.
Ked mi povies ze si ho videl tak sa ta spytam : Preco si ho neodfotil?uplink napísal:Ak by som Ti poviem ze som spoznal Boha, vysmejes ma, ked Ti poviem ze som ho videl, neuveris mi...tak naco sa pytas?...kladies zbytocne otazky, ale tema je to dobra

-
uplink
VIP
verim v evoluciu, neverim ze som z opice. Evolucia sa nerovna darwinova evolucna teoria. A ked uz sme pri tom. Veci okolo su nedolezite a tymi sa zapodievas...to chce ten druhy, jemu sa to paci. To cim sa mas zapodievat, to zazenies hudbou, kamaratmi, alkoholom, sekzom - proste chvile, ktore sa nazyvaju "jasne" chvile, alebo depresie...clovek ich odhana, lebo su mu cudzie a neprijemne a vracia sa do kazdodenneho zivota, aby si spokojne dozil svoj zivot...uzil si ho.Martin44 napísal:MYSLIM ZE SA TU NEMA CENU O TOM DOHADOVAT.LEBO KAZDY Z NAS SI BUDE AJ TAK TVRDIT TO SVOJE....
and that's all [quotation from The S.t.a.l.k.e.r.]
Heh Boh sa dava aj materialne spoznat, ked ho chces najist a ked mu dovolis aby sa Ti ukazal...v com...to uz je ina kapitolka. Ok koncim tu, lebo tu len posthuntujemeMartin44 napísal:Ked mi povies ze si ho videl tak sa ta spytam : Preco si ho neodfotil?
P.S.: Mna to duchovno naplna na 100% 24/7 365 dni v roku...naplnaju Ta tak aj Tvoje veci? Ako laska - ako ju poznas, sekz, alkohol? Ako stale? Alebo mavas aj "prazdne chvilky"...ak ano mas ich rad?
-
Martin44
Professional
Dakujem.Tak preto zijem nadoraz 
kua mne to neda:oops:
Heh Boh sa dava aj materialne spoznat ...Ak sa ti bude chciet tak mi to napis trebars aj SS.neber to tak ze ti chcem za kazdu cenu protirecit.ale chcem sa dozvediet daco nove.
Myslim ze ma naplnaju nonstop.Myslim to tak ze ak ma uz unavuje jedna vec...resp nenaplna,tak proste vzdy sa nieco udeje co ma nejak uz naplni,ak ne tak sa opijem a to ma naplni...teraz ovsem to neberte ze som alkoholik.Ale tak ze je mi vtedy fajn aj ked mam tu spominanu zlu naladu.
kua mne to neda:oops:
Heh Boh sa dava aj materialne spoznat ...Ak sa ti bude chciet tak mi to napis trebars aj SS.neber to tak ze ti chcem za kazdu cenu protirecit.ale chcem sa dozvediet daco nove.
Myslim ze ma naplnaju nonstop.Myslim to tak ze ak ma uz unavuje jedna vec...resp nenaplna,tak proste vzdy sa nieco udeje co ma nejak uz naplni,ak ne tak sa opijem a to ma naplni...teraz ovsem to neberte ze som alkoholik.Ale tak ze je mi vtedy fajn aj ked mam tu spominanu zlu naladu.