|
|
|
| Akeho vierovyznania ste? |
| Som evanjelik |
|
12% |
[ 36 ] |
| Som katolik |
|
58% |
[ 168 ] |
| Som bez vyznania |
|
28% |
[ 81 ] |
|
| Celkom hlasov : 285 |
|
| Autor |
Správa |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4747
Zaslal: 05 Feb 2006, 22:00 Predmet: |
|
|
| Martin44 napísal: |
Ani sekundu zivota tym nestratim  |
tak naco tu potom spamujes ked o tom nemas ani predstavu?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3740 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2006, 22:01 Predmet: |
|
|
HH pan pobozny sa ozval.Tak sry,ale potom si asi neinformovany ty.
Ja ako student na prirodovedeckej fakulte azda co to budem vediet o Darwinovi a vsetko okolo toho...
To ze verite...vasa vec.Ale hovorim to ze verit je malo.
Ako sa vravi doveruj ale preveruj.
Ked ste uz taki ortodoxnaci tak mi napiste ako si vy predstavujete boha?
Cakam vase predstavy o bohu.A budte konkretni a nevykrucajte sa.
a tymto si to zaklincoval...lol. Super cize necitas tak od kial vies ze darwin je good, ked si ho asi ani necital? Wink. Sam darwin pise ze keby nesedela jedna cast jeho teorie, cela sa zruti. Pozri privilegovanu planetu, alebo hegemonov "oblubeny" inteligentny design. Tam vychadzaju z darwina, vykladaju darwina darwinom....
Ty si sa tymto zaklincoval,bo Slepy clovek vidi len to co xce a to je presne tvoj pripad.Presne ako jedna vec z matrixu.
Ludia radsej budu videt len to co xcu,a keby im to nedajboze niekto xcel v tom zabranit budu bojovat proti tomu a kazdu cenu....tj ak vy krestania. lol  |
asi len tolko...vela stastia v zivote bez ciela...alebo nejaky mas? [prosim Ta vynechaj blbosti ako kariera, prachy, rodina, manzelka/frajerka, deti, zapisat sa do dejin, byt hrdinom, alebo podobne tuctove veci ]...mas daco viac? Alebo chces len co najlepsie prezit tu na tomto svete, ktory uz dlho trvat nebude [preludnenie, pandemie, sutre co nas obletuju, vojny...]
P.S.: Prirodovedecka fakulta a takyto nazor? "re5ct"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1312 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2006, 22:03 Predmet: |
|
|
| sundevil napísal: |
| tvoja chyba |
Tak vies my z petrzalky mame aj ine starosti ako si citat kkciny.
Stacilo mi ze som si z toho referat raz stahoval ci co. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1312 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2006, 22:06 Predmet: |
|
|
| uplink napísal: |
asi len tolko...vela stastia v zivote bez ciela...alebo nejaky mas? [prosim Ta vynechaj blbosti ako kariera, prachy, rodina, manzelka/frajerka, deti, zapisat sa do dejin, byt hrdinom, alebo podobne tuctove veci ]...mas daco viac? Alebo chces len co najlepsie prezit tu na tomto svete, ktory uz dlho trvat nebude [preludnenie, pandemie, sutre co nas obletuju, vojny...]
P.S.: Prirodovedecka fakulta a takyto nazor? "re5ct"  |
HH a co je tvoj vyssi ciel?
Zahrat si s "bohom" poker po smrti?
Presne tak moj ciel je PENIAZE,FRAJERKA,mejby praca....nic viac.
Nepotrebujem nic viac...teda este alkohol obcas.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Zaslal: 05 Feb 2006, 22:06 Predmet: |
|
|
ja sa riadim takym pravidlom, ze sa vyjadrujem len do tem o ktorych nieco viem a mam k tomu co povedat. skus sa riadit aj ty tymto a mozno sa bude dat aj diskutovat |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3740 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2006, 22:11 Predmet: |
|
|
HH a co je tvoj vyssi ciel?
Zahrat si s "bohom" poker po smrti?
Presne tak moj ciel je PENIAZE,FRAJERKA,mejby praca....nic viac.
Nepotrebujem nic viac...teda este alkohol obcas.  |
fajn. Tak sa mozes rovno odstrelit, bo to nema zmysel. Pardon za tvrdost vyjadrenia, ale ono to vazne nema zmysel. Proste to je ako keby si bol nejaka biologicka sr*cka co tu kysne, hnije a uziva si...nic viac?
Cize sa asi zhodujes s nazorom ze jedina vec ktorou sa lisime od opic je, ze nepouzivame jazyk na cistenie genitalii? Lebo potom mame dost rovnake ciele nie? Len inac dimenzovane...
Enjoy the life...and have a long stay...
heh inac anachronicky paradox. Cele veky ludia veria ze Boh je a my ludia v 21vom storoci vyhlasime hromadne ze nie je...lol...jasne Lebo hento su vsetko primitivovia a my co sme na vyhynutie tak sme Ti najlepsi
Btw:
"God is dead" Nietzsche
"Nietzsche is dead" God |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

|
Zaslal: 05 Feb 2006, 22:13 Predmet: |
|
|
fajn. Tak sa mozes rovno odstrelit, bo to nema zmysel. Pardon za tvrdost vyjadrenia, ale ono to vazne nema zmysel. Proste to je ako keby si bol nejaka biologicka sr*cka co tu kysne, hnije a uziva si...nic viac?
Cize sa asi zhodujes s nazorom ze jedina vec ktorou sa lisime od opic je, ze nepouzivame jazyk na cistenie genitalii? Lebo potom mame dost rovnake ciele nie? Len inac dimenzovane...
Enjoy the life...and have a long stay... |
Nie zrovna opice,ale ked to zovseobecnim tak hej.Beriem to tak, ze sme skratka evolucne navyhovujucejsi zivocich.Proste je to tak.
A zviera tiez predsa len tak neodstrelis aj ked sa nemodli...ci hej? |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

|
Zaslal: 05 Feb 2006, 22:15 Predmet: |
|
|
Nie zrovna opice,ale ked to zovseobecnim tak hej.Beriem to tak, ze sme skratka evolucne navyhovujucejsi zivocich.Proste je to tak.
A zviera tiez predsa len tak neodstrelis aj ked sa nemodli...ci hej? |
zviera zije pudovo a primitivne [jednoducho] cize tak zijes aj Ty? Ok...pohoda. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2696 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2006, 22:17 Predmet: |
|
|
ake mas ty v zivote starosti? po povedz nam aspon jednu |
|
| Návrat hore |
|
 |
maslo Guru wannabe

Stav:  Založený: 04.09.2005 Príspevky: 2113
Zaslal: 05 Feb 2006, 22:23 Predmet: |
|
|
| sundevil napísal: |
| ake mas ty v zivote starosti? po povedz nam aspon jednu |
hmmm to by aj mna zaujimalo
inak ja nikoho neodsudzujem za to ze nie je veriaci |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

|
Zaslal: 05 Feb 2006, 22:24 Predmet: |
|
|
| zviera zije pudovo a primitivne [jednoducho] cize tak zijes aj Ty? Ok...pohoda. |
Nemyslim zrovna pudy.Ale tak povec mi ten tvoj vyssi ciel...a ja ti mozem potom povedat ci s tym suhlasim ci ne....
heh inac anachronicky paradox. Cele veky ludia veria ze Boh je a my ludia v 21vom storoci vyhlasime hromadne ze nie je...lol...jasne Smile Lebo hento su vsetko primitivovia a my co sme na vyhynutie tak sme Ti najlepsi Laughing
Mne sa nezda ze by to bol paradox.Ved 20/21stor je storocim pokroku objavov...atd.sak vieme.
Tak preco by sme teraz nemohli s omnoho vacsou istotou skonstatovat,ze nie je?
Musim pogratulovat tom uco vymyslel ten napad s krestanstvom.Musel sa na tom dobre nabalit.A pritom take jednoduche.Verit v nieco co ti nikdy nikdo nemoze vyvratit lebo to nemozes uvidiet,ucitit,odfotit...proste nic.
UPLINK sak mi vysvetli na zaklade coho ty vlastne veris a co je to ten boh podla teba?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hanibal_King Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.08.2005 Príspevky: 189 Bydlisko: MT - Sewer Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2006, 22:27 Predmet: |
|
|
| maslo napísal: |
| ako pre koho |
pre mna hej |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Zaslal: 05 Feb 2006, 22:29 Predmet: |
|
|
| Verit v nieco co ti nikdy nikdo nemoze vyvratit lebo to nemozes uvidiet,ucitit,odfotit...proste nic. |
to co si vymenoval su len obmedzene metody poznavania. len preto, myslis ze nemoze existovat nieco okolo nas, co vsak svojimi zmyslami ani chapanim nedokazeme pochopit? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

|
Zaslal: 05 Feb 2006, 22:32 Predmet: |
|
|
tak mi vymenuj tvoje pokrokove metody poznavania a mozno dostanes za to nobelovku.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

|
Zaslal: 05 Feb 2006, 22:37 Predmet: |
|
|
Nemyslim zrovna pudy.Ale tak povec mi ten tvoj vyssi ciel...a ja ti mozem potom povedat ci s tym suhlasim ci ne....
heh inac anachronicky paradox. Cele veky ludia veria ze Boh je a my ludia v 21vom storoci vyhlasime hromadne ze nie je...lol...jasne Smile Lebo hento su vsetko primitivovia a my co sme na vyhynutie tak sme Ti najlepsi Laughing
Mne sa nezda ze by to bol paradox.Ved 20/21stor je storocim pokroku objavov...atd.sak vieme.
Tak preco by sme teraz nemohli s omnoho vacsou istotou skonstatovat,ze nie je?
Musim pogratulovat tom uco vymyslel ten napad s krestanstvom.Musel sa na tom dobre nabalit.A pritom take jednoduche.Verit v nieco co ti nikdy nikdo nemoze vyvratit lebo to nemozes uvidiet,ucitit,odfotit...proste nic.
UPLINK sak mi vysvetli na zaklade coho ty vlastne veris a co je to ten boh podla teba?  |
vek objavov? Ludia maju nasr*te v hlave taky vek objavov. Su opiti alkoholom, peniazmi, drogami, zenami, + muzi s muzmi a zeny so zenami, moralne hodnoty su na bode mrazu. Taky vek objavov...sodoma gomora reloaded. Vies co sa stalo s obyvatelmi, nie? Neboj nasli tam vedci sirove gulicky, cize ano daco na tom pravdy bude .
Moj ciel Ta nemusi zaujimat, az ho budes hladat uprimnym srdcom, najdes ho aj bezo mna.
Taktiez som nevidel Tvojho ftaqa a verim ze ho mas.
A k tomuto veku ece...cize ludia su inteligentne opice, ktore dosahuju najvyssi mozny blahobyt za cele tie starocia? Ci ako to mam chapat? Pozri pre mna je tato doba zvratena - dokonale. Len toto forum a niektorejeho temy, ktore su tu su toho prikladom [vid sekcia erotika a vztahy]. A Ty to citas tiez aj ked to tak mozno nevnimas. Proste tato doba je [tak aspon verim] posledna [alebo k nej ma extremne blizko]. A z vedeckeho hladiska, ked sa ludia nespamataju [co sa nestane lebo zmyslaju asi takto, ako Ty] tak tu podochneme vo vlastnych vykaloch, na choroby ktore sme si vymysleli, na otravu vodou, ktoru sme znecistili, na nedostatok vzduchy, ktory sme zamorili, na nedostatok lasky, ktory je sposobeny "vysokymi" cielmi ako kariera a peniaze...proste Zem mrie, a ked sa Ti to vidi ako rozkvet ludstva...tak nebolo o com. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|