Martin44 napísal:Dakujem.Tak preto zijem nadoraz

kua mne to neda:oops:
Heh Boh sa dava aj materialne spoznat ...Ak sa ti bude chciet tak mi to napis trebars aj SS.neber to tak ze ti chcem za kazdu cenu protirecit.ale chcem sa dozvediet daco nove.
Myslim ze ma naplnaju nonstop.Myslim to tak ze ak ma uz unavuje jedna vec...resp nenaplna,tak proste vzdy sa nieco udeje co ma nejak uz naplni,ak ne tak sa opijem a to ma naplni...teraz ovsem to neberte ze som alkoholik.Ale tak ze je mi vtedy fajn aj ked mam tu spominanu zlu naladu.
jj ale vies ze je to pominutelne. Ide o to ze ja osobne [asi som chory ze?] ale keby som nemal vecny ciel, tak si to mozno hodim, teda uzijem si s babami [myslim si ze s tym by problem nebol

] a potom po 40ke mozno konec...lebo potom by som si pripadal moc stary, vsetko by zacalo boliet a staroba len trapenie. Proste mne ide o to ze ja viem ze ten chybajuci kusok v nas doplnaju veci ako alkohol, sekz, spolocenstva, stretavky, rodina, deti, priatelky/ia, happeningy, ale vzdy len na kratko. A ked sa tym prestanes plnit, tak sa ides zblaznit od prazdnoty a musis tam daco dat. Ale preco tam davat nedokonaly, docasny kusok? Treba tam dat daco vecne a nemenne

...keby sa nestalo par veci v mojom zivote, tak by som mal mozno podobny nazor ako Ty, ale stalo...tak uz niesom ja, ale niekto iny...[ja

]...uf zlozite a moc filozoficke...pozri len tolko. Ak budes hladat, daco vyssie, da sa Ti to spoznat, Ty to nenajdes, ale On[o] sa Ti to da spoznat...len tolko.
Btw ono vsetko ako alkohol, sekz, spolocenstva, stretavky, rodina, deti priatelky/ia, happeningy - je to ok, ale nie ako main part...len ako secondary happening. Lebo ked najdes tu mainpart, tak sa to od nej odvija, tak...ako je to najlepsie pre Teba...nieco ako kompas. Proste sa nespalis tolko, ako bez Neho...toho Kompasu

a ece aj ziskas

...na case, zdravi, dostatku [nie extremnom nadbytku] a xy dalsich veciach...a hlavne na tom najdolezitejsom v nasich ociach

...ale ved raz verim ze zistis/najdes. Ak Ta to zaujima a nemas voci tomu uplne negativny postoj [ze hegemon?

] tak verim ze mozes najist..."Kto hlada, ten najde..." etc.