|
|
|
| Autor |
Správa |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2771 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 14 Sep 2008, 8:47 Predmet: |
|
|
Tento zapas pre Man utd nebol jediny v tejto sezone v ktorom boli horsim muzstvom.
Prvy zapas z Newcastlom som sice videl len prvy polcas a ten bol vyrovnany.
S Portsmouthom boli aktivny len kym nedali gol a v superpohary ich hraci Zenitu ubehali.
Ten vlastny gol Browna ide skorej na vrub Van der Sara, keby to nechal Brown to urcite odkopne niekam do bezpecia.
Celkovo podla mna zlyhal aj Fergusson, najma zaradenim Giggsa, ktoreho bolo vidiet len ked nastupil na ihrisko a ked Man utd inkasovali (s vinimkou tej jednej strely co vyslal na Reinovu branu). A tiez nechapame naco ho tam Fergusson este drzi, lebo uz mi tak pripada ze je muzstvu viac na skodu ako k uzitku.
Tak isto neviditelny bol aj Rooney, ktoremu ocividne prava strana zalohy nejak nesedela, ale aj napriek tomu som od neho cakal vacsiu bojovnost a aktivitu ktora je pre neho tipicka.
Z Man utd mozno pochvalit len Ferdinanda ktory naozaj odviedol dobry vykon a obranu drzal ako tak pohromade.
Co sa tyka Liverpoolu, tak po tych prvych troch strasnych zapasoch konecne ukazali ze vedia hrat aj dobry rychly bojovny futbal a to aj bez Gerrarda a Torresa.
Vyborny bol najma Mascherano a Kuyt ktory toho nabehal neuveritelne vela, stale bol na inom konci ihriska a v pohode to stihal (urcite hrac z jednou naj kondickou na svete).
----------------------------------------------------------------------------------
Aby som sa vyjadril aj k zapasom ropnych magnatov tak Manchester city sa javil celkom dobrym dojmom, najma v uvode prveho polcasu, kde celkom dobre zahrali hraci Robinho, SWP a JO, Ireland tiez nebol zly.
Chelsea tiez nehrala zle, ale zapasu by asi viac pasovala remiza.
Co sa tyka este toho Manchester city, tak som zvedavy ake posili prinesu v zimnom prestupovom obdobi, kedze sa odhaduje ze tyto arabsky sejkovia maju 5 nasobne vacsi majetok ako Abramovic. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ssopet Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.09.2008 Príspevky: 2
Zaslal: 16 Sep 2008, 1:52 Predmet: |
|
|
| Bufon , Kaka , C.Ronaldo ..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

|
Zaslal: 21 Sep 2008, 17:23 Predmet: |
|
|
No dnes Chelsea opat predlzila domacu neporazitelnost na 85 zapasov, aj ked to dlho vyzeralo na vyhru Manchestru.
Chelsea ale bola lepsia, manchester sa po vacsinu zapasu len branil a na par prienikov nic moc neukazal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1738 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2008, 19:50 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
--------------------
Co sa tyka este toho Manchester city, tak som zvedavy ake posili prinesu v zimnom prestupovom obdobi, kedze sa odhaduje ze tyto arabsky sejkovia maju 5 nasobne vacsi majetok ako Abramovic. |
jak vam vsetkym zavidim Galaxiu, SPORT1 a Primu ja vidim tak jeden zapas EPL za dva tyzdne..
ale nie to som chcel..man city moze byt pri dobrom vedeni celkom zaujimavym muzstvom za par rokov..musi sa vsak zmenit politika. transfery musi robit vyhradne manazer a nie vedenie zatial co manazer hra golf.
spekulacie o tom, ze do Mad City pride Fabregas, Tevez, Ronaldo, Cantona a Pele vsak ukazuju to, ze manazer bude opat raz len figurkou.
Mad City ma podla mna velmi dobre muzstvo uz teraz a pri troche stastia moze byt v prvej sestke aj bez vyrazneho posilnenia(mozno brankara by sa oplatilo kupit noveho)
ale aj tak zrnko mudrosti pre tento mesiac ziskava M. Bollock(s) za vyrok o tom, ze Robinho prestupil do Mad city kvoli peniazom, ci uz si pan Bollocks nespomenie preco prestupil on do CSKA Fulhamu???? zeby pre bohatu klubovu historiu a tradiciu Chelski??
VICTORIA Concordia CRESCIT
a mimochodom Vela ma najlepsiu lavacku na svete
hej a Tottenham to tusim mysli s prienikom do prvej stvorky naozaj vazne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

|
Zaslal: 25 Sep 2008, 9:38 Predmet: |
|
|
| Key5ers0ze napísal: |
| hej a Tottenham to tusim mysli s prienikom do prvej stvorky naozaj vazne |
No naozaj som od nich cakal ovela viac. V minulej sezone mali tiez zly vstup do sezony a dost casto prehravali ale napriek tomu hrali pekny bojovny utocny futbal.
Teraz som ich videl proti Aston Vile a bolo to dost jalove (Berbatov, Keane, Melbranq citelne chybaju). No uvidime ako zahraju v Portsmouthe.
spekulacie o tom, ze do Mad City pride Fabregas, Tevez, Ronaldo, Cantona a Pele vsak ukazuju to, ze manazer bude opat raz len figurkou.
Mad City ma podla mna velmi dobre muzstvo uz teraz a pri troche stastia moze byt v prvej sestke aj bez vyrazneho posilnenia(mozno brankara by sa oplatilo kupit noveho) |
Maju uz teraz dobry tym, ci v obrane Richards (jeden z mojich oblubenych obrancov), SWP, Robinho sa dobre risuje, ale obavam sa ze vzhladom na to ze je to Brazilcan tak je to len docasne, Jo ukazal ze je strelec, Ireland podava dobre vykony, a pre zranenia este chybaju napr Benjani, Petrov a Bojinov od ktoreho si ja osobne dost slubujem.
Ale aj napriek tomu si myslim ze ako si spominal maju rezervy na brankarskom poste, ale tam by som vyskusal Kaspera Schmaichela, verim ze pojde v otcovych slapajach a bude z neho kvalitny brankar.
Dalej na krajoch obrany maju znacne rezervy, tam by sa hodil hrac tipu Bosingwi a pod. A tak isto mi tam nejak chyba taky klasicky spielmacher.
| a mimochodom Vela ma najlepsiu lavacku na svete |
Na margo toho sem hodim zostavu Arsenalu v zapase carling cupu proti Schiefieldu kde zvitazili 6:0, vekovy priemer hracov bol 19 rokov
Lukasz Fabianski (23), Gavin Hoyte (18 ), Alexandre Song (21), Johan Djourou (21), Kieran Gibbs (18 ), Jack Wilshere (16), Aaron Ramsey (17), Mark Randall (18 ), Fran Merida (18 ), Nicklas Bendtner (20), Carlos Vela (19). Ve druhé půli se pak na hřiště podívali Henri Lansbury (17), Jay Simpson (19) a Francis
| jak vam vsetkym zavidim Galaxiu, SPORT1 a Primu Smile ja vidim tak jeden zapas EPL za dva tyzdne.. |
Skus http://myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football |
|
| Návrat hore |
|
 |
- eXo - Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2008 Príspevky: 158 Bydlisko: Varín pri ZA Karma: 
|
Zaslal: 01 Okt 2008, 14:11 Predmet: |
|
|
od Tottenhamu som urcite cakal viac ved pokupili dobrych hracov ale co oni teraz robia ... nemam slov
K tomu Arsenalu z takoutio zostavou nemozu vyhrat ligu tym harcom chybaju skusenosti mozno o par rokov by sa s tym dali robit divy lenze dovtedy sa ti hraci popredaju tipujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

|
Zaslal: 01 Okt 2008, 15:21 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| od Tottenhamu som urcite cakal viac ved pokupili dobrych hracov ale co oni teraz robia ... nemam slov |
Ale aj dost predali, a myslim si ze ti boli kvalitativne lepsi ako tieto posili. |
|
| Návrat hore |
|
 |
- eXo - Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2008 Príspevky: 158 Bydlisko: Varín pri ZA Karma: 
|
Zaslal: 01 Okt 2008, 16:29 Predmet: |
|
|
| no hej to je pravda urcite Berbatova nemali predat ked uz Keana predali tak jeho si mali nechat |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

|
Zaslal: 26 Okt 2008, 19:11 Predmet: |
|
|
No Cheslea po 4 rokoch a 8 meiacoch doma prehrala, postaral sa o to Liverpool ktory predviedol celkom dobry vykon.
Ale treba aj na druhu stranu povedat ze Chelsea v tomto zapase pod Scolariho vedenim zahrali najhorsi zapas, najma v utocnej faze.
V zime ocakvam prichod do Cheslea nejakeho kvalitneho utocnika, lebo ten Anelka co hraje je snad katastrofa. |
|
| Návrat hore |
|
 |
- eXo - Expert

|
Zaslal: 29 Okt 2008, 1:36 Predmet: |
|
|
sledoval som ten zapas a musim suhlasit ze v utoku chelsea dost chaba chyba tam Drogba
na druhej strane Liverpoolu chyba Torres a aj bez neho vyhrali aj ked ten gol bol viac menej stastny |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

|
Zaslal: 01 Nov 2008, 22:28 Predmet: |
|
|
No po dnesku je Cheslea opat prva s celkom peknym vykonom ale zrejme to skorej zapricnilo odovzdanie sa Sunderlandu, cakal som od nich aj za stavu 3:0 vacsi bojovnost.
A celkom smiesne na mna zaposobil Tottenham kedze vacsinu svojich bodov vydoloval prave so silnymi supermi vid remiza s Cheslea Arsenalom a teraz vyhra nad Liverpoolum, aj ked v druhom a tretom pripade to boli podla mna nezasluzene vysledky najma ten zapas s Arsenalom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fildinko Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.03.2007 Príspevky: 62 Bydlisko: Že Martin ? Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2008, 19:30 Predmet: |
|
|
Aresnal 2:1 Manutd.
Čo vy na to???....ja si myslim ze Manutd podcenily Gunners..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

|
Zaslal: 13 Nov 2008, 21:57 Predmet: |
|
|
| Bonnaparte napísal: |
Aresnal 2:1 Manutd.
Čo vy na to???....ja si myslim ze Manutd podcenily Gunners..  |
Urcite nepodcenili, jednoducho boli slabsim muzstvom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jason007x Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.03.2008 Príspevky: 47 Bydlisko: Petržalka (BA), Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 14 Nov 2008, 1:09 Predmet: |
|
|
| Tottenham este bude hrat Ligu Majstrov! |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15174 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 14 Nov 2008, 1:55 Predmet: |
|
|
jason007x O dvadsat rokov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|