F.A. Premier league
-
Murder_Inc
Star
-
curious
Light Star
keď má ísť do Realu, tak do bude až vtedy ak v ManU dosiahne všetko čo sa len bude dať(čiže ja ho tam vidím minimálne ešte 2-3 sezóny) ale vo futbale človek nikdy nevieSaq.utd napísal:bleskovkari
tento rok žiadna stavka nebola ,boli to len pi***** z anglickych medii.
a na temu real madrid
"I'm at the right club, playing with the right players and I learn things all the time," Ronaldo told MUTV.
Aj ked nerad ale s casti s nim suhlasim, lebo momentlane v spanielskej lige neni muzstvo ktore podava stabilne vykony.Steven666 napísal:Saq.utd.: prečo je podľa teba Španielská liga tragická?
Madrid to co hraje je jedna velka tragedia a tam kde stoja, tak stoja aj s casti kvoli velkemu stastiu a hlavne nechopnosti ich superov, ich herny prejav bol niekedy az odpudivy.
Barcelona to snad ani netreba komentovat, pokial sa tam nevimeni kader a nepride trener ktory tam zavedie rezim pevnej ruky tak budu na tom rovnako ako su teraz.
Sevilla nikdy nepatrila medzi spicku a po odchode Ramosa nepodavaju tak skvele vykony a hlavne vela stracaju
Atletiko Madrid, tiez este nedozrel k uplnej spicke ale aj napriek tomu by som povedal, ze po odchode Torresa kedy ich vsetci zatracovali sa pozbierali a mozno povedat, ze na to kolko sa od neho cakalo, klub prijemne prekvapil vysledkovo aj hernym pojatim, lenze este stale nemoze konkurovat spicke. Z uvedenych muzstiev by som mu ale dal najvacsie hodnotenie.
Villareal, uprimne cakal som od nich horsie vysledky tiez prijemne prekvapili ale je to stale ten isty pripad ako Atletiko a ich umiestnenie v tabulke je skorej upadok Barcelony a jej neschopnost porazit silnejsich superov v dolezitych zapasoch.
Valecnia snad najvacsi prepadak sezony a mozno aj v europe, slaby utok este slabsia obrana, rozhadany tym, ziadna bojovnost a po inkasovani muzstvo pada na kolena a vzdava sa.
Suma sumarum spanileska liga za posledne obdobie jednoducho klesa, osobne za tym vidim pokupovanie roznych hviezd a ich prichod do klubov ako je Madrid a Barcelona, ktore podavaju dobre vykony mozno 2 roky a potom im slava stupne do hlavy a myslia si ze zapas vyhraju pesim futbalom, nakoniec aj tak budu muset kader zreorganizovat ako to urobil Madrid minuli rok a teraz sa chysta Barcelona.
Dalsi dovod je jednoducho slaba konkurenica a nestabilne vykony ostatnch muzstiev, a ked Madrid a barcelona nejsu schopny podat kvalitny vykon tak tato liga pada na uroven mozno takej Francuzkej.
Takze v sucasnosti to vyzera asi tak ze premier league je niekde na vrchole, potom daleko nic neni a az potom idu ligy ako je spanielska, talianska, francuzka, a nemecka. A vyzera to tak ze prave posledna menovana sa im postupne zacina nejak vzdialovat a priblizovat sa premier league ale este stale ich caka kus cesty.