|
| Autor |
Správa |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2007, 21:49 Predmet: |
|
|
| smetiar007 napísal: |
Ked mi v 11 zomrel otec  |
toto je facka s velkym F a imho asi jedina realna v tejto diskusii spomenuta
RE5PECT, aj ked by si radsej bol bez neho...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 939 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2007, 21:51 Predmet: |
|
|
Ja som napr. s otcom v zivote nebyval ani s nim nekomunikoval, proste sa vykaslal na celu moju vychovu.
Ale stratit otca, s ktorym si vyrastal je urcite horsie . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 3024 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2007, 5:57 Predmet: |
|
|
| smetiar007 napísal: |
Ked mi v 11 zomrel otec  |
Howgh, ja v 16 (pred pol rokom)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Momo46 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 727 Bydlisko: Tu to nikoho nezaujíma :D Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2007, 10:03 Predmet: |
|
|
| jin napísal: |
toto je facka s velkym F a imho asi jedina realna v tejto diskusii spomenuta
RE5PECT, aj ked by si radsej bol bez neho...  |
No asi hej bolo to dost tazke ale spametalsom a hlavne mam velmi silnu mamu |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1 Novice

Stav:  Založený: 05.11.2005 Príspevky: 6
Zaslal: 06 Feb 2007, 12:16 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
Ked ma pred 2 rokmi vyhodili v piataku z VS....to bolo celkom slusne...ale moja chyba, sposobil som si to z velkej casti sam, hoci boli tam aj ine vplyvy (teda konkretne jeden profak)...ale prezil som to a studujem znova  |
to sa ti chce studovat znova ? bol si na skole 5 rokov a teraz musis ist od znova dalsich 5 rokov ?
ci ako objasni mi to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 451 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2007, 12:24 Predmet: |
|
|
Facku ani nie. Skor by som to nazval "prebudenie do reality" tym, ze nic netrva vecne. Strata blizkeho...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 844 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2007, 14:31 Predmet: |
|
|
| strata blizkeho a veta ak to nedopadne dobre to oko pojde von... |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 1375 Bydlisko: Leeds, UK Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2007, 18:36 Predmet: |
|
|
| R1k1 napísal: |
to sa ti chce studovat znova ? bol si na skole 5 rokov a teraz musis ist od znova dalsich 5 rokov ?
ci ako objasni mi to  |
No nejako tak,akurat ze teraz studujem v UK,takze taku sancu si nenecham ujst,bude to len 3 roky,ale hadam taky titul,ak sa k nemu dopracujem,bude znamenat dost doma na slovensku.Plus studujem to,co ma strasne bavi,takze ano.A na Slovensku stale plati,ze bez titulu si nenajdes lepsiu robotu,az na vynimky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 2046 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 21:13 Predmet: |
|
|
| tak ja zatial iba taku ze som sa kedysi zalubil ale som sa sklamal a velmi ale uz je to v pohode som konecne stastny |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2214 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 11 Feb 2007, 1:54 Predmet: |
|
|
Ked som sa rozisiel s mojou najvacsou laskou , a + nejake materialne straty ktorych mi bolo dost luto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2816 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 11 Feb 2007, 8:06 Predmet: |
|
|
cely moj zivot je plny faciek:
ked som sa narodil na mamu a mna sa vykaslal otec, pol roka potom zomrela na rakovinu a pred 6 rokmi mi zomrel nevlastny otec...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 271
Zaslal: 11 Feb 2007, 10:08 Predmet: |
|
|
| dostal som ich v živote tak vela že ani neviem či je ešte niečo pozitivne a nweviem čo ma ešte sklame ale asi najviac ma trapilo ked sa na mna vykašlala jedna ženska sme kamoši ale stale je to akesi čudne a nedavno sa mi stalo že sa na mna vybodla večšina kamošou asi si to ani neuvedomili ale dost ma to vzalo tak že vela pozitivneho od života nečakam |
|
| Návrat hore |
|
 |
kafiatko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.10.2006 Príspevky: 294 Bydlisko: Papiernička.... Karma: 
|
Zaslal: 11 Feb 2007, 13:27 Predmet: |
|
|
zatiaľ sa nič strašného nestalo... (tiež musím zaklopkať...ale zasa nechcem zakríknuť..)
ale minulý rok ma tak švihlo a aj zabolelo....keď jedna kamoška ma ani nie zradila...ale skôr strašne sklamala.. v okamihu ktorý som najmenej čakala... od vtedy to už nieje ako predtým...takže asi len tolko...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
May Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 54 Bydlisko: Levice Karma: 
|
Zaslal: 14 Feb 2007, 23:53 Predmet: |
|
|
rozvod rodicov pred vlastymi ocami..
mam si nasla ineho a otec to zistil....len vecer otec isiel prec potom rano som mu volal ze kde je(cely dos*aty ze co sa mu stalo)a vravel ze hned pride..nabehol domov a hned si zacal balit veci a zacal si to s mamou vyjasnovat(slovne)a teraz byva otec odomna par metrov takze to neni az take tazke ale spocuatku som si myslel ze to nevidrzim a klepne ma pepka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
.I.LoVe.lOvE. Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2007 Príspevky: 190
Zaslal: 25 Mar 2007, 12:04 Predmet: |
|
|
| Najvacsiu facku.. Myslim, ze sa to tak neda povedat, pretoze, nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byt horsie... Nieco take, ako rozvod rodicov ma vobec nevzal, pretoze som videla, ake to bolo medzi nimi a viem, ze je to takto tisic krat lepsie. To najhorsie, co sa mi doteraz stalo, bola smrt blizkej osoby... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|