Facky zivota

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Grosay
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Facku ani nie. Skor by som to nazval "prebudenie do reality" tym, ze nic netrva vecne. Strata blizkeho... :cry:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

strata blizkeho a veta ak to nedopadne dobre to oko pojde von...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

R1k1 napísal:to sa ti chce studovat znova ? bol si na skole 5 rokov a teraz musis ist od znova dalsich 5 rokov ?
ci ako objasni mi to :)
No nejako tak,akurat ze teraz studujem v UK,takze taku sancu si nenecham ujst,bude to len 3 roky,ale hadam taky titul,ak sa k nemu dopracujem,bude znamenat dost doma na slovensku.Plus studujem to,co ma strasne bavi,takze ano.A na Slovensku stale plati,ze bez titulu si nenajdes lepsiu robotu,az na vynimky...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

tak ja zatial iba taku ze som sa kedysi zalubil ale som sa sklamal a velmi ale uz je to v pohode som konecne stastny
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ked som sa rozisiel s mojou najvacsou laskou , a + nejake materialne straty ktorych mi bolo dost luto :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

cely moj zivot je plny faciek:
ked som sa narodil na mamu a mna sa vykaslal otec, pol roka potom zomrela na rakovinu a pred 6 rokmi mi zomrel nevlastny otec... :(
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

dostal som ich v živote tak vela že ani neviem či je ešte niečo pozitivne a nweviem čo ma ešte sklame ale asi najviac ma trapilo ked sa na mna vykašlala jedna ženska sme kamoši ale stale je to akesi čudne a nedavno sa mi stalo že sa na mna vybodla večšina kamošou asi si to ani neuvedomili ale dost ma to vzalo tak že vela pozitivneho od života nečakam
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

zatiaľ sa nič strašného nestalo... (tiež musím zaklopkať...ale zasa nechcem zakríknuť..)
ale minulý rok ma tak švihlo a aj zabolelo....keď jedna kamoška ma ani nie zradila...ale skôr strašne sklamala.. v okamihu ktorý som najmenej čakala... od vtedy to už nieje ako predtým...takže asi len tolko... :?
May
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa May »

rozvod rodicov pred vlastymi ocami..
mam si nasla ineho a otec to zistil....len vecer otec isiel prec potom rano som mu volal ze kde je(cely dos*aty ze co sa mu stalo)a vravel ze hned pride..nabehol domov a hned si zacal balit veci a zacal si to s mamou vyjasnovat(slovne)a teraz byva otec odomna par metrov takze to neni az take tazke ale spocuatku som si myslel ze to nevidrzim a klepne ma pepka :D
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Najvacsiu facku.. Myslim, ze sa to tak neda povedat, pretoze, nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byt horsie... Nieco take, ako rozvod rodicov ma vobec nevzal, pretoze som videla, ake to bolo medzi nimi a viem, ze je to takto tisic krat lepsie. To najhorsie, co sa mi doteraz stalo, bola smrt blizkej osoby...
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

:cry: Za ten krátky môj život ich bolo niekoľko..v 12 rokoch keď mi zistili celiakiu...dosť ma to obmedzuje v spoločenskom živote(viem že sú horšie veci,ale pre mňa je to strašné),pred dvom týždňami,keď sa obesil otec môjho uja,ktorý je zasnúbený s mojou tetou..(nedávno som ho videl šťastného)..ďalšia, keď moja láska ma nechala bez rozumného vysvetlenia....alebo...nikdy som nevidel môjho starkého z otcovej strany... :(
lolop
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lolop »

facku od zivota...ked mi zomrel moj oblubeny psik a o mesiac za nim zomrel moj zajac no asi vtedy... ale kupil som si noveho psika a to mi velmi pomohlo
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

lolop napísal:facku od zivota...ked mi zomrel moj oblubeny psik a o mesiac za nim zomrel moj zajac no asi vtedy... ale kupil som si noveho psika a to mi velmi pomohlo
no comment

K tým fackám. Mám skúsenosť, čím odolnejšie sa k tým fackám staviame, tým niekto z hota fackuje silnejšie. Asi je to pre niekoho bohovská zábava, ale za velkých ludí považujem hlavne tých, čo sa dokážu znova a znova otočiť a ísť dalej a čakať dalšiu , možno tvrdšiu .... :? :idea:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

lolop napísal:facku od zivota...ked mi zomrel moj oblubeny psik a o mesiac za nim zomrel moj zajac no asi vtedy... ale kupil som si noveho psika a to mi velmi pomohlo
hm ? to myslis vazne ? prosim ta ty si asi ziadnu facku od zivota nedostal..tak to tu nepis..
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

jackb napísal:cely moj zivot je plny faciek:
ked som sa narodil na mamu a mna sa vykaslal otec, pol roka potom zomrela na rakovinu a pred 6 rokmi mi zomrel nevlastny otec... :(
no do pi*e, tak to ti patri moj uprimny :happyrespect: fakt, mna by polozilo pod ciernu zem.
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

2Pacaveli napísal:no do pi*e, tak to ti patri moj uprimny :happyrespect: fakt, mna by polozilo pod ciernu zem.
Neboj sa, to 99.9 % ludi
Gabcsu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabcsu »

Najväčšia facka v mojom živote bola asi ta keď ma môj bývalý priteľ sklamal nikomu to neželam.Som veľmi rada že sa to skončilo tak ako sa to skončilo a nestala som sa obeťou znasilnenia :( :( :(
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Ja som este nedostal si myslim ziadnu facku od zivota. Nestazujem sa ale. :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

rata sa to ked vas oseru nejaky ludia ktorym ste verili? :D
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

pred rokom a bola taka silna ze nanu nezabudnem do konca ziivota....to je vec za ktoru by som si najradsej ublizil.......som bol strasne sprodty debil.....
EDIT:pre retardov......nemyslim CUT WRIST ANI KILL MY SELF.....OK??tim slovom som myslel ako ublizit ako ze facku aby som si vtedy hlavne uvedomil ze aky som ko*ot.....
Napísať odpoveď