Dovolím si súhlasiť.mirak2 napísal:a musim povedat ze je to len radobyvtipne, vtipy tam su, ale mne vtipne nepridu
Family guy
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zo zaciatku som ten serial nejako ignoroval, bol som zahladeny do Futuramy a myslel som, ze uz nic podobne nemoze byt. Ale v case nudy som si pozrel 2 casti prvej serie a hned na to som si zohnal vsetky DVD Family Guy. Neporovnaval by som to s Futuramou, tento serial ironizuje americky styl zivota a ich domacnosti, rodiny, atd - a to v dost drsnej forme. Z druhej strany by som to vsak neporovnaval so South Parkom, ten je ina kategoria, ja osobne ho nemusim vdaka fekalnemu humoru, ktory mi moc neimponuje...V kazdom pripade FG je skvely serial. hoci mam troska pocit, ze v poslednych seriach inklinuje k horsiemu a jeho kvalita klesa...
-
Old Dirty Bastard
Guru
ked sa natočia dalšie 4 filmy tak sa to potom rozdeli na časti a posklada sa z toho cela 6 serie, dalej neviem ci budu robiť siedmu..cedko napísal:nie len som chcel poukazat ze mam pred nim respekt, samozrejme aj pred tymi panmi co dabuju Futuramu, ... Ja ledva dokazem jednym hlasom rozpravat
btw. Futurama je tiez cool serial len skoda ze ju zrusili ... ten posledny film bol dobry ale do filmovej 90 minutovej podoby mi tento serial nesadol a ani asi sa nehodi ... Hold klasickej dvadsatminutovkeeAle som rad ze sa takto aspon Futurama vratila... (otazocka: neviete ci bude pokracovat futurama v serialovej podobe?)
videl som film a nijak ma to neoslovilo ... ked si v sp z toho robili srandu tak to vcelku vystihli. ako absurdny humor dokazem ocenit ale toto je tak prehnane absurdne, ze to prestava byt vtipne. mirak to vystihol - radobyvtipne. netvrdim, ze sa na niektorych veciach neda zasmiat, ale vacsinou som sa pri pozerani nudil.
-
8weronica8
Novice
ahojte vsetci..pisette tu o serialy family guy.,,.vacsina stranok je tento serial po anglicky..
..nemozte mi prosim napisat stranky kde by som nasla FG s titulkami????rada by som si ho pozrela diki..... 
//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2008, 17:55 )
ahojte vsetci..pisette tu o serialy family guy.,,.vacsina stranok je tento serial po anglicky..
..nemozte mi prosim napisat stranky kde by som nasla FG s titulkami????rada by som si ho pozrela diki..... 
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze viem co myslis. Ten tipek sa vola Fouad a pravdepodobne mas na mysli pasaz z casti Padre de familia. Viac sa mozes docitat tu http://familyguy.wikia.com/wiki/Fouad
-
JohnFrusciante
Star
www.iserialy.sk8weronica8 napísal:ahojte vsetci..pisette tu o serialy family guy.,,.vacsina stranok je tento serial po anglicky....nemozte mi prosim napisat stranky kde by som nasla FG s titulkami????rada by som si ho pozrela diki.....
ahojte vsetci..pisette tu o serialy family guy.,,.vacsina stranok je tento serial po anglicky....nemozte mi prosim napisat stranky kde by som nasla FG s titulkami????rada by som si ho pozrela diki.....
--- --- ---
neskutočný seriál... pozerám ho od kedy ho poznám... neskutočne sa pri tom zabavím. mám fest rád Stewieho, Petra, Briana ... a v podstate mám rád všetkých:D:D ...ako Peter udrie Meg keď niečo povie, ako povie Chrisovi že je sprostý lol nemožem s toho fakt... bohovský seriál...
Meg je v tom seriály škaredá aaa pozrite kto ju dabuje ... vaaaaau
http://www.imdb.com/media/rm469797632/nm0000327
-
JohnFrusciante
Star
túto časť som ja nevidel... ale spolubývajúci to videl a hovoril že to je neskutočná pecka:D ...tak sa na to tešímRobbie42 napísal:Po zhliadnuti 8x01 musim povedat ze momentalne moj oblubeny animak, lepsi ako Simpsonovci a to o South Parku ani nehovorim.
-
JohnFrusciante
Star