suhlasim je falt dobry...inak len tak mimochodom je aj film.. vola sa Stewie Griffin Untold Storyawtt napísal:najlepsi serial uple zo vsetkych
Family guy
videl som film a nijak ma to neoslovilo ... ked si v sp z toho robili srandu tak to vcelku vystihli. ako absurdny humor dokazem ocenit ale toto je tak prehnane absurdne, ze to prestava byt vtipne. mirak to vystihol - radobyvtipne. netvrdim, ze sa na niektorych veciach neda zasmiat, ale vacsinou som sa pri pozerani nudil.
-
8weronica8
Novice
ahojte vsetci..pisette tu o serialy family guy.,,.vacsina stranok je tento serial po anglicky..
..nemozte mi prosim napisat stranky kde by som nasla FG s titulkami????rada by som si ho pozrela diki..... 
//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2008, 17:55 )
ahojte vsetci..pisette tu o serialy family guy.,,.vacsina stranok je tento serial po anglicky..
..nemozte mi prosim napisat stranky kde by som nasla FG s titulkami????rada by som si ho pozrela diki..... 
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze viem co myslis. Ten tipek sa vola Fouad a pravdepodobne mas na mysli pasaz z casti Padre de familia. Viac sa mozes docitat tu http://familyguy.wikia.com/wiki/Fouad
-
JohnFrusciante
Star
www.iserialy.sk8weronica8 napísal:ahojte vsetci..pisette tu o serialy family guy.,,.vacsina stranok je tento serial po anglicky....nemozte mi prosim napisat stranky kde by som nasla FG s titulkami????rada by som si ho pozrela diki.....
ahojte vsetci..pisette tu o serialy family guy.,,.vacsina stranok je tento serial po anglicky....nemozte mi prosim napisat stranky kde by som nasla FG s titulkami????rada by som si ho pozrela diki.....
--- --- ---
neskutočný seriál... pozerám ho od kedy ho poznám... neskutočne sa pri tom zabavím. mám fest rád Stewieho, Petra, Briana ... a v podstate mám rád všetkých:D:D ...ako Peter udrie Meg keď niečo povie, ako povie Chrisovi že je sprostý lol nemožem s toho fakt... bohovský seriál...
Meg je v tom seriály škaredá aaa pozrite kto ju dabuje ... vaaaaau
http://www.imdb.com/media/rm469797632/nm0000327
-
JohnFrusciante
Star
túto časť som ja nevidel... ale spolubývajúci to videl a hovoril že to je neskutočná pecka:D ...tak sa na to tešímRobbie42 napísal:Po zhliadnuti 8x01 musim povedat ze momentalne moj oblubeny animak, lepsi ako Simpsonovci a to o South Parku ani nehovorim.
-
JohnFrusciante
Star
Re: Family guy
No v 9 serii boli aj slabsie casti ale niektore scenky stoja za pozretie :
People can live without religion:
At least its not raining
Nanuk Wafa
:D
Je to perfektny serial
.
People can live without religion:
At least its not raining
Nanuk Wafa
Je to perfektny serial
no podla mna z 9tej serie vyhrava jednoznacne RedBull scenka 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak Redbull ma rozsekal nehorazne
Jedna z celkoho top casti..Drzi si kvalitu drzi..
Family Guy (Griffinovci) začne už od zajtra (29.4.2011) vysielať Joj Plus každý deň po dve epizódy (vrátane víkendov). Dúfajme, že to bude v českom dabingu, ktorý sa ako tak chytá (slovenský si predstaviť neviem). Podla mňa Joj Plus prekvapila, keďže z 90% vysiela naozaj len samé braky.
-
JohnFrusciante
Star
to je pravda.. len sú to práve prvé dve série a českom dabingu.. videl som asi dve alebo tri časti s českým dabingom a vôbec som si na to nemohol zvyknúť.. pôvodné znenie je proste najHensym napísal:Family Guy (Griffinovci) začne už od zajtra (29.4.2011) vysielať Joj Plus každý deň po dve epizódy (vrátane víkendov). Dúfajme, že to bude v českom dabingu, ktorý sa ako tak chytá (slovenský si predstaviť neviem). Podla mňa Joj Plus prekvapila, keďže z 90% vysiela naozaj len samé braky.
každopádne si myslím, že jojka prekvapila