frajerka v mobile - taka prkotina, ale tak piste
Ja by som zacal pri zaciatku : nepomenujem si svoju milacikerytrocyt napísal:Pomenujem si svoju miláčik. Rozídem sa. Na nastávajúcu sa mi najviac bude hodiť miláčik. To budem mať dvoch miláčikov v telefóne naraz? A tej predchádzajúcej takéto pomenovanie už nepatrí, takže preto som napr. ja svoju premenoval na jej normálne meno.
michau : myslim ze z cesty je davat si do telefonu taketo kvazi sladke mena
// Dam priklad.Myslim ze je to ako ked mozes zenskej napisat dvoma sposobmi.Bud ako normalny clovek "Moc mi chybas laska ..." etc. alebo ako nejaky piiiip "Si pre mna teraz ako ruza ktoru niekto vytrhool zo zahradnikovej zahrady, a zahradnik tuzi po tom a bla bla bla.."
diego: nechapem co na tom riesis... ja som si ju tak dal preto lebo som ju tak aj volal a chcel som si ju v mobile ozvlastnit... nie jej tym dokazovat lasku... a ked ona vezme tvoj mobil do ruky a uvidi sa tam co ja viem ako "meno priezvisko" tak sa asi nepotesi... alebo iba meno... to ti vravim z osobnej skusenosti ze ked som ju mal ako Erika tak sa jej nepacilo... dal som Ericka a uz bolo fajn...
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Povedzme, že moja priateľka sa volá Anna Novotná. Tak určite si ju nedám to telefónu ako Anna Novotná, ale ako Anka, niečo pekné, čo mi na ňu sedí. Môjho najlepšieho kamaráta, volá sa Peter mám v telefóne ako Trupík, vie o tom, a keď to zbadal zasmial sa. Nevidím na tom nič, vďaka čomu by som sa nemal cítiť ako človek.Dieg0 napísal:Uz asi ukoncim posobenie v tejto teme lebo uz som vycerpal svoj slovnik.Proste mi to pride maximalne divne toto premenovanie a mne by moja baba nikdy v zivote nepovedala aby som si ju premenoval.
-
Stenky
Professional
Monika => v telefone "Monca" lebo slot pre Moniku uz zabrala sesternica 
no tak moj kamarat ma vsetkych v telefone ulozenych formatom Meno Priezvysko (aj mamu, otca, brata a kamaratov) ja si ukladam aj prezyvkami a potom sa dakedy nemozem po dlhsej dobe dopatrat ako som si toho cloveka ulozilerytrocyt napísal:Povedzme, že moja priateľka sa volá Anna Novotná. Tak určite si ju nedám to telefónu ako Anna Novotná, ale ako Anka, niečo pekné, čo mi na ňu sedí. Môjho najlepšieho kamaráta, volá sa Peter mám v telefóne ako Trupík, vie o tom, a keď to zbadal zasmial sa. Nevidím na tom nič, vďaka čomu by som sa nemal cítiť ako človek.
Trupik je mozno prezyvka.A milacik je prezyvka tvojej lasky?Ak ano tak to je este horsieerytrocyt napísal:Povedzme, že moja priateľka sa volá Anna Novotná. Tak určite si ju nedám to telefónu ako Anna Novotná, ale ako Anka, niečo pekné, čo mi na ňu sedí. Môjho najlepšieho kamaráta, volá sa Peter mám v telefóne ako Trupík, vie o tom, a keď to zbadal zasmial sa. Nevidím na tom nič, vďaka čomu by som sa nemal cítiť ako človek.
Re: frajerka v mobile - taka prkotina, ale tak piste
Potreboval by som sa spýtať čo by ste spravili vy na mojom mieste !!!
Kúpil som si nový mobil Iphone 5 no a predtým som mal iphone 4 a frajerke sa strašne páči tak mám dilemu či telefón predať a nejaké tie korunky budem mať k dobru alebo ho darovať frajerke.....
Je mi blbé pýtať od nej peniaze ale tak poradte čo by ste spravili vy. Teraz bude mať narodeniny 20 rokov takže by to mala aj k tomu ale neviem fakt. Ona si aj chce kúpiť nový telefón. A mne vravela že jej ho mám nechať, že mi dá peniaze zaň no len je to také blbé.
Poradte niečo
Kúpil som si nový mobil Iphone 5 no a predtým som mal iphone 4 a frajerke sa strašne páči tak mám dilemu či telefón predať a nejaké tie korunky budem mať k dobru alebo ho darovať frajerke.....
Je mi blbé pýtať od nej peniaze ale tak poradte čo by ste spravili vy. Teraz bude mať narodeniny 20 rokov takže by to mala aj k tomu ale neviem fakt. Ona si aj chce kúpiť nový telefón. A mne vravela že jej ho mám nechať, že mi dá peniaze zaň no len je to také blbé.
Poradte niečo