viečšinou to prispôsobím tak aby bola prvá v zoznme začínajúcím sa na začiatočné písmeno jej mena aby vyhladanie bolo čo najrýchlejšie.. ale aj tak je to zbytočné lebo je to posledný volaný hovor
triple napísal:viečšinou to prispôsobím tak aby bola prvá v zoznme začínajúcím sa na začiatočné písmeno jej mena aby vyhladanie bolo čo najrýchlejšie..
no to isté aj ja...mám ju uloženú ako Paťka..chcel som to raz prepísať na miláčik abo srdiečko,láska ale furt bol volakto pred nou...teraz len v zozname dám P a je tam...
triple napísal:viečšinou to prispôsobím tak aby bola prvá v zoznme začínajúcím sa na začiatočné písmeno jej mena aby vyhladanie bolo čo najrýchlejšie.. ale aj tak je to zbytočné lebo je to posledný volaný hovor
Myslim ze cislo frajerky by si si mohol pametat .Ja si pametam 10 najdolezitejsich cisel z toho 2 su rodina a ostatok naj kamarati
A k teme : byvalu som mal ulozenu normalne "veronika"
Maki napísal:existuje aj rychla volba ludia... ja mam svoju zatial priatelku na 5 - cize koby v strede, nejak to ma vyjadrovat ze v strede mojho srdca...
u mna bola moja byvala pod cislom 1. vtedy som len skusal, ci sa tam da nastavit rychla volba alebo je to tlacidlo rezervovane pre hlasovu postu (alebo nieco take). a ked to slo nastavit, tak som to tak nechal. kazdopadne mi je uplne jedno ako je kto ulozeny u mna v zozname. ked som jej volaval, tak som stlacil tlacidlo, kde mi vypisalo posledne volane a dal znovu volat. vzdy bola na prvych miestach v poslednych volanych. takze som nemusel riesit rychlu volbu alebo hladanie v zozname. keby som mal ist cez zoznam, tak by to bolo asi ako "aaa meno " aj s tym smajlom.
Maki napísal:ja mam svoju zatial priatelku na 5 - cize koby v strede, nejak to ma vyjadrovat ze v strede mojho srdca...
Kokoz tak toto ma dostalo Taka asociacia, to uz je nieco. Tiez mam priatelku na rychlej volbe, tusim na 2ke. Cisla si nepamätam ziadne, ani z rodiny ani byvalu ani sucasnu ani nic. Na pamätanie je predsa telefon a software, cez ktory si z casu na cas odzalohujem kontakty. Inak na jednotku si mozete dat aj frajerku, akurat v nastaveniach telefonu musite nastavit ako cislo hlasovej schranky prave cislo frajerky