Frisbee
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Frisbee
Kto z vas hrava frisbee ja skusam vsetky styly ale z novym skolskym rokom sa chcem specializovat na ultimate hravate dakto v niakom tyme napr Discorders alebo za daky VS tym ??? pripadne dakto skusa freestyle???
http://sk.wikipedia.org/wiki/Frisbee13 napísal:Daj niake info, o čo akože má ísť v tomto "športe"
-
Runes
Addict
V skratke- su 3 zakladne hry ultimate, frestyle a golf13 napísal:Daj niake info, o čo akože má ísť v tomto "športe"
pri golfe ide tak isto ako v normalnom golfe dostat tanier do diery len tu niesu diery ale kose vo vzduchu vyska je cca 150cm ak sa nemylim
frestyle asi netreba dako moc opisovat jedna sa o robenie trikov s tanierom od tocenie na prste az po odrazanie a nasledne vracanie tanieru dost sranda ale ce to vytrvalost a ked chces byt dobry tak ako povedal WM tak treba tomu obetovat stovky hodin a
ULTIMATE je to zmes basketbalu futbalu ... su 2 timy a ich ulohou je dostat tanier do superovej zony pricom sa tanier nemoze dotknut zeme alebo super nesmie jeho let trvalo prerusit je to sport bez kontaktu a jeden polcas ma 10 min co je viac nez dost podrobne pravidla su na http://www.frisbee.sk/SAF%20web%20page/ ... Erules.htm
-
Skrewdriver
Light Expert
-
Runes
Addict
normalne taniere to s tou dierou to je tzv Ring stretol som sa s dvoma druhmi jeden bol len taka sranda ze hadzat si to doletelo to dost daleko a druhy bol za cca 800sk a predavac mi daco s vetrom vysvetloval ze to sa hodi po vetre a je to schopne doletet az 500m (zda sa mi dost blbost aby som hodil daku somarinu po vetre a potom ju nahanl jak magor
) -->btw k tomu behaniu v amerike je sutaz s klasickym frisbee ze sa hodi a bezi sa zanim a chyti sa pred dopadom daky ujo hodil daco cez 50m a zachytil co dost obdivujem 
Ako hadza frisbee?
Caute,ja si chodim s kamosom obcas hadzat frisbee do Sadu,ako vidavam tam chalanov,co to hrvaju,tusim ultimate,od ktorych som ho aj kupil,ale jedna vec mi stale nejde a to hod,kde ukazovakom si drzis tanier - teda stred a prostrednikom to ako keby zatacas,cize iba tieto tri prsty pouzivas,akokeby si ukazal,ze tri...hej a ked to hodim tak,tak mi to stale ide do strany,vedel som to tak hadzat,ale uz mi to nejde a kamos mi to vzdy tak vymakane hodi,ze ma to stve,ze ja to tak neviem 
Ako mam aj Aerobie www.aerobie.com a to leti akoze sialene,hodis a krasne rovno a daleko jak svina,je to kruh bez stredu a nezrani to cloveka,mozes to chytit aj do hlavy a nic sa ti nestane,lebo to je pogumovane 
-
Runes
Addict
Re: Ako hadza frisbee?
pockaj hovoris o forhende alebo hovoris o hadzani spoza chrbta proste obohranie ale typujem ze forhend no zober doma tanier a skusaj to nasledovne ked vies ako sa to drzi tak si to tak chyt a naprazdno si to len tak predseba akoze hadz proste nevypustis z ruky v poslednej etape musi byt tanier vodorovne akonahle je nakloneny tak podla toho sa ti za letu bude naklanat btw ked ho naklonis a hodis do vysky tak das peknu prihravku oblukom btw keby ti to neslo tak sa mi ozvi v ss a mozme sa stretnut v sade ti to mozem ukazat taniere mam tak problem nenimelon napísal:Caute,ja si chodim s kamosom obcas hadzat frisbee do Sadu,ako vidavam tam chalanov,co to hrvaju,tusim ultimate,od ktorych som ho aj kupil,ale jedna vec mi stale nejde a to hod,kde ukazovakom si drzis tanier - teda stred a prostrednikom to ako keby zatacas,cize iba tieto tri prsty pouzivas,akokeby si ukazal,ze tri...hej a ked to hodim tak,tak mi to stale ide do strany,vedel som to tak hadzat,ale uz mi to nejde a kamos mi to vzdy tak vymakane hodi,ze ma to stve,ze ja to tak neviem
o tom runes vravel, ze mu predavac hovoril ze sa to da brutal daleko hodit...ale je to zabava? len tak si do dialky hodit, daju sa s tym robit nejake ine hody ako len rovno do dialky?melon napísal:Ako mam aj Aerobie www.aerobie.com a to leti akoze sialene,hodis a krasne rovno a daleko jak svina,je to kruh bez stredu a nezrani to cloveka,mozes to chytit aj do hlavy a nic sa ti nestane,lebo to je pogumovane
-
qwerty-xyz
Re: Frisbee
ty myslis ten tanier co predavaju za 20 sk v hrackarni?????? no,tak ten doma mam a dakedy si ho ako partia pohadzeme ale zeby sme to robili neako extremne - normalne si ho pohadzeme,pochytame poskusame co sa s nim da vsetko asi robit a koniec..............Runes napísal:Kto z vas hrava frisbee ja skusam vsetky styly ale z novym skolskym rokom sa chcem specializovat na ultimate hravate dakto v niakom tyme napr Discorders alebo za daky VS tym ??? pripadne dakto skusa freestyle???
-
Runes
Addict
Re: Frisbee
no tak ten 20 korunovy disk je dobry na opekanie si nanho mozes chlebik dat pripadne hafanovi hadzat lebo to lieta jak no nelietaqwerty-xyz napísal:ty myslis ten tanier co predavaju za 20 sk v hrackarni?????? no,tak ten doma mam a dakedy si ho ako partia pohadzeme ale zeby sme to robili neako extremne - normalne si ho pohadzeme,pochytame poskusame co sa s nim da vsetko asi robit a koniec..............
-
Runes
Addict
POZOR POZOR
http://www.fsport.uniba.sk/katedry/kh/f ... /index.php
tak dufam ze doneste ludi a zahrate
minulu nedelu bol tiez turnaj ale ten bol znicujuci 
http://www.fsport.uniba.sk/katedry/kh/f ... /index.php
tak dufam ze doneste ludi a zahrate
No cau tak dlho som tu nebol,noo neviem,na snehu som to este nehral,,ale este obcas hadzeme aj ten aerobie,napriklad vcera..Frisbeem sa "rozcvicime" a potom hadzeme to druhe.No keby si chcel,tak dalo by sa v tom Sade stretnut,podla casu,,napis mi sukromnu spravu..a inak ten hod som sa stale nenaucil,obcas sa podari a vacsinou nie...Runes napísal:pockaj hovoris o forhende alebo hovoris o hadzani spoza chrbta proste obohranie ale typujem ze forhend no zober doma tanier a skusaj to nasledovne ked vies ako sa to drzi tak si to tak chyt a naprazdno si to len tak predseba akoze hadz proste nevypustis z ruky v poslednej etape musi byt tanier vodorovne akonahle je nakloneny tak podla toho sa ti za letu bude naklanat btw ked ho naklonis a hodis do vysky tak das peknu prihravku oblukom btw keby ti to neslo tak sa mi ozvi v ss a mozme sa stretnut v sade ti to mozem ukazat taniere mam tak problem neni
-
Runes
Addict
no jak ces ja mam cas furt okrem utorka od 15 do 17 piatku od 20 do 22 a nedele od 16 do 18 to mam prave trening frisbeemelon napísal:No cau tak dlho som tu nebol,noo neviem,na snehu som to este nehral,,ale este obcas hadzeme aj ten aerobie,napriklad vcera..Frisbeem sa "rozcvicime" a potom hadzeme to druhe.No keby si chcel,tak dalo by sa v tom Sade stretnut,podla casu,,napis mi sukromnu spravu..a inak ten hod som sa stale nenaucil,obcas sa podari a vacsinou nie...
Noo,takto teraz fakt nebudem mat cas,mam skusky a robotu,tak ak by som tam nahodou isiel,tak dam vediet,dik zatial...Runes napísal:no jak ces ja mam cas furt okrem utorka od 15 do 17 piatku od 20 do 22 a nedele od 16 do 18 to mam prave trening frisbeemi napis SS ze kedy ces a mozme trebars aj hned teraz
-
Runes
Addict
hehe ja som nemyslel ze dojdi na treningmelon napísal:Noo,takto teraz fakt nebudem mat cas,mam skusky a robotu,tak ak by som tam nahodou isiel,tak dam vediet,dik zatial...
Ok,asi od 15 budem na dovolenke,tak 17.12. ked myslis,tak to tu nebudem,ale dik za info,vsak hojko bude este fungovatRunes napísal:hehe ja som nemyslel ze dojdi na treningale ze v tom case co tam je akurat ja cas nemam
ale odporucim ti 17 je turnaj na ftvs dojdi sa tam kuknut a zober si aj daku halovu obuv bo bez nej ta nepustia do saly ked budes mat len tenisky budes len na tribune ak budes mat halovu obuv prides dole a tam ti ludia radi vysvetlia ze ako sa to hadze