Frisbee

O športe...

Hrate frisbee (lietajuci disk)

hravam ultimate (175gr)
8
9%
hravam freestyle (160gr)
1
1%
hravam frisbee golf
0
Žiadne hlasovania
hravam len tak s kamosmi
53
57%
neskusal som
31
33%

Celkom hlasov: 93

Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Frisbee

Príspevok od používateľa Runes »

Kto z vas hrava frisbee ja skusam vsetky styly ale z novym skolskym rokom sa chcem specializovat na ultimate hravate dakto v niakom tyme napr Discorders alebo za daky VS tym ??? pripadne dakto skusa freestyle???
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Daj niake info, o čo akože má ísť v tomto "športe" :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

13 napísal:Daj niake info, o čo akože má ísť v tomto "športe" :wink:
http://sk.wikipedia.org/wiki/Frisbee

+ google :idea:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

13 napísal:Daj niake info, o čo akože má ísť v tomto "športe" :wink:
V skratke- su 3 zakladne hry ultimate, frestyle a golf
pri golfe ide tak isto ako v normalnom golfe dostat tanier do diery len tu niesu diery ale kose vo vzduchu vyska je cca 150cm ak sa nemylim
frestyle asi netreba dako moc opisovat jedna sa o robenie trikov s tanierom od tocenie na prste az po odrazanie a nasledne vracanie tanieru dost sranda ale ce to vytrvalost a ked chces byt dobry tak ako povedal WM tak treba tomu obetovat stovky hodin a
ULTIMATE je to zmes basketbalu futbalu ... su 2 timy a ich ulohou je dostat tanier do superovej zony pricom sa tanier nemoze dotknut zeme alebo super nesmie jeho let trvalo prerusit je to sport bez kontaktu a jeden polcas ma 10 min co je viac nez dost podrobne pravidla su na http://www.frisbee.sk/SAF%20web%20page/ ... Erules.htm
Skrewdriver
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Skrewdriver »

No, ja si hadzem iba tak, ale vobec som netusil, ze sa to takto deli... :smt046
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

nj tiez si to len tak hadzem ale ten freestyle b y mohol byt dost haluska :) a inak ono sa to hra s takymi normalnymi alebo s takymi co je v nich diera?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

normalne taniere to s tou dierou to je tzv Ring stretol som sa s dvoma druhmi jeden bol len taka sranda ze hadzat si to doletelo to dost daleko a druhy bol za cca 800sk a predavac mi daco s vetrom vysvetloval ze to sa hodi po vetre a je to schopne doletet az 500m (zda sa mi dost blbost aby som hodil daku somarinu po vetre a potom ju nahanl jak magor :-) ) -->btw k tomu behaniu v amerike je sutaz s klasickym frisbee ze sa hodi a bezi sa zanim a chyti sa pred dopadom daky ujo hodil daco cez 50m a zachytil co dost obdivujem :aasmile29:
melon
Light Star
Light Star

Ako hadza frisbee?

Príspevok od používateľa melon »

Caute,ja si chodim s kamosom obcas hadzat frisbee do Sadu,ako vidavam tam chalanov,co to hrvaju,tusim ultimate,od ktorych som ho aj kupil,ale jedna vec mi stale nejde a to hod,kde ukazovakom si drzis tanier - teda stred a prostrednikom to ako keby zatacas,cize iba tieto tri prsty pouzivas,akokeby si ukazal,ze tri...hej a ked to hodim tak,tak mi to stale ide do strany,vedel som to tak hadzat,ale uz mi to nejde a kamos mi to vzdy tak vymakane hodi,ze ma to stve,ze ja to tak neviem :?
melon
Light Star
Light Star

Ako mam aj Aerobie www.aerobie.com a to leti akoze sialene,hodis a krasne rovno a daleko jak svina,je to kruh bez stredu a nezrani to cloveka,mozes to chytit aj do hlavy a nic sa ti nestane,lebo to je pogumovane :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako hadza frisbee?

melon napísal:Caute,ja si chodim s kamosom obcas hadzat frisbee do Sadu,ako vidavam tam chalanov,co to hrvaju,tusim ultimate,od ktorych som ho aj kupil,ale jedna vec mi stale nejde a to hod,kde ukazovakom si drzis tanier - teda stred a prostrednikom to ako keby zatacas,cize iba tieto tri prsty pouzivas,akokeby si ukazal,ze tri...hej a ked to hodim tak,tak mi to stale ide do strany,vedel som to tak hadzat,ale uz mi to nejde a kamos mi to vzdy tak vymakane hodi,ze ma to stve,ze ja to tak neviem :?
pockaj hovoris o forhende alebo hovoris o hadzani spoza chrbta proste obohranie ale typujem ze forhend no zober doma tanier a skusaj to nasledovne ked vies ako sa to drzi tak si to tak chyt a naprazdno si to len tak predseba akoze hadz proste nevypustis z ruky v poslednej etape musi byt tanier vodorovne akonahle je nakloneny tak podla toho sa ti za letu bude naklanat btw ked ho naklonis a hodis do vysky tak das peknu prihravku oblukom btw keby ti to neslo tak sa mi ozvi v ss a mozme sa stretnut v sade ti to mozem ukazat taniere mam tak problem neni
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

melon napísal:Ako mam aj Aerobie www.aerobie.com a to leti akoze sialene,hodis a krasne rovno a daleko jak svina,je to kruh bez stredu a nezrani to cloveka,mozes to chytit aj do hlavy a nic sa ti nestane,lebo to je pogumovane :wink:
o tom runes vravel, ze mu predavac hovoril ze sa to da brutal daleko hodit...ale je to zabava? len tak si do dialky hodit, daju sa s tym robit nejake ine hody ako len rovno do dialky? :?
qwerty-xyz

Re: Frisbee

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Runes napísal:Kto z vas hrava frisbee ja skusam vsetky styly ale z novym skolskym rokom sa chcem specializovat na ultimate hravate dakto v niakom tyme napr Discorders alebo za daky VS tym ??? pripadne dakto skusa freestyle???
ty myslis ten tanier co predavaju za 20 sk v hrackarni?????? no,tak ten doma mam a dakedy si ho ako partia pohadzeme ale zeby sme to robili neako extremne - normalne si ho pohadzeme,pochytame poskusame co sa s nim da vsetko asi robit a koniec.............. :?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Frisbee

qwerty-xyz napísal:ty myslis ten tanier co predavaju za 20 sk v hrackarni?????? no,tak ten doma mam a dakedy si ho ako partia pohadzeme ale zeby sme to robili neako extremne - normalne si ho pohadzeme,pochytame poskusame co sa s nim da vsetko asi robit a koniec.............. :?
no tak ten 20 korunovy disk je dobry na opekanie si nanho mozes chlebik dat pripadne hafanovi hadzat lebo to lieta jak no nelieta :-D ale je s nim fun sa nabehas aj na 2 metroch
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

POZOR POZOR
http://www.fsport.uniba.sk/katedry/kh/f ... /index.php
tak dufam ze doneste ludi a zahrate :-) minulu nedelu bol tiez turnaj ale ten bol znicujuci :twisted:
melon
Light Star
Light Star

Runes napísal:pockaj hovoris o forhende alebo hovoris o hadzani spoza chrbta proste obohranie ale typujem ze forhend no zober doma tanier a skusaj to nasledovne ked vies ako sa to drzi tak si to tak chyt a naprazdno si to len tak predseba akoze hadz proste nevypustis z ruky v poslednej etape musi byt tanier vodorovne akonahle je nakloneny tak podla toho sa ti za letu bude naklanat btw ked ho naklonis a hodis do vysky tak das peknu prihravku oblukom btw keby ti to neslo tak sa mi ozvi v ss a mozme sa stretnut v sade ti to mozem ukazat taniere mam tak problem neni
No cau tak dlho som tu nebol,noo neviem,na snehu som to este nehral,,ale este obcas hadzeme aj ten aerobie,napriklad vcera..Frisbeem sa "rozcvicime" a potom hadzeme to druhe.No keby si chcel,tak dalo by sa v tom Sade stretnut,podla casu,,napis mi sukromnu spravu..a inak ten hod som sa stale nenaucil,obcas sa podari a vacsinou nie... :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

melon napísal:No cau tak dlho som tu nebol,noo neviem,na snehu som to este nehral,,ale este obcas hadzeme aj ten aerobie,napriklad vcera..Frisbeem sa "rozcvicime" a potom hadzeme to druhe.No keby si chcel,tak dalo by sa v tom Sade stretnut,podla casu,,napis mi sukromnu spravu..a inak ten hod som sa stale nenaucil,obcas sa podari a vacsinou nie... :)
no jak ces ja mam cas furt okrem utorka od 15 do 17 piatku od 20 do 22 a nedele od 16 do 18 to mam prave trening frisbee :-D mi napis SS ze kedy ces a mozme trebars aj hned teraz :-)
melon
Light Star
Light Star

Runes napísal:no jak ces ja mam cas furt okrem utorka od 15 do 17 piatku od 20 do 22 a nedele od 16 do 18 to mam prave trening frisbee :-D mi napis SS ze kedy ces a mozme trebars aj hned teraz :-)
Noo,takto teraz fakt nebudem mat cas,mam skusky a robotu,tak ak by som tam nahodou isiel,tak dam vediet,dik zatial...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

melon napísal:Noo,takto teraz fakt nebudem mat cas,mam skusky a robotu,tak ak by som tam nahodou isiel,tak dam vediet,dik zatial...
hehe ja som nemyslel ze dojdi na trening :-D ale ze v tom case co tam je akurat ja cas nemam :-D ale odporucim ti 17 je turnaj na ftvs dojdi sa tam kuknut a zober si aj daku halovu obuv bo bez nej ta nepustia do saly ked budes mat len tenisky budes len na tribune ak budes mat halovu obuv prides dole a tam ti ludia radi vysvetlia ze ako sa to hadze
melon
Light Star
Light Star

Runes napísal:hehe ja som nemyslel ze dojdi na trening :-D ale ze v tom case co tam je akurat ja cas nemam :-D ale odporucim ti 17 je turnaj na ftvs dojdi sa tam kuknut a zober si aj daku halovu obuv bo bez nej ta nepustia do saly ked budes mat len tenisky budes len na tribune ak budes mat halovu obuv prides dole a tam ti ludia radi vysvetlia ze ako sa to hadze
Ok,asi od 15 budem na dovolenke,tak 17.12. ked myslis,tak to tu nebudem,ale dik za info,vsak hojko bude este fungovat :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Davam znova do pozornosti turnaj ktori bude uz tuto nedelu na FTVS kto chcete vidiet tento super sport tak urcite pridte
Prílohy
mapa frisbee.JPG
mapa frisbee.JPG (49.83 KiB) 2335 zobrazení
Napísať odpoveď