Gel na vlasy
-
P41NK1LL3R
Light Professional
ja som sa geloval kedysy a najspokojnesi som bol tiez s tymto taftom no ja som mal taku stvorcovu krabicku...viac sa to oplatilo po penaznej stranke a nebolo treba tak casto dokupovat...teraz sa uz negelujem...nvm preco som prestal...to je na dlho...a nece sa mi pisatP41NK1LL3R napísal:Ja už dlhú dobu vsádzam na osvedčenú klasiku...
a co pouzit na take rovne/polovlnite huste a tvrde vlasy? Su sice viacmenej rovne (skoro), ale na ofine sa celkom krutia aj ked ich mam kratke...Chcem vytvorit trochu aj nejake pramene, nech tie moje huste vlasy nevyzeraju ako prilba, ale zas ked si dam gel vsetko je ok len ta ofina sa kruti este viac a vobec to nevyzera dobre. Asi to je tym, ze gely obsahuju vodu...
Nepomaha ziadny gel a vyskusal som ich uz kopu aj drahych, aj lacnych, slabo tuziacich, silno, vsetko to iste. Skor mam pocit zeby pomohlo nieco akoby tuhe alebo bez vody, proste nieco co by nevyvovalo to debilne kuceravenie a krutenie. Tak poradte nieco ti, co mate podobne neposlusne vlasy, nech nemusim skusat kazdy gel ci vosk co zbadam v drogerii, lebo to ide dost do penazi
Nepomaha ziadny gel a vyskusal som ich uz kopu aj drahych, aj lacnych, slabo tuziacich, silno, vsetko to iste. Skor mam pocit zeby pomohlo nieco akoby tuhe alebo bez vody, proste nieco co by nevyvovalo to debilne kuceravenie a krutenie. Tak poradte nieco ti, co mate podobne neposlusne vlasy, nech nemusim skusat kazdy gel ci vosk co zbadam v drogerii, lebo to ide dost do penazi
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
existpierre
Medium Star
Cauko hosi,uz dost dlhu dobu riesim problem s mojimi vlasmi
Su rovne,stredne huste ,tvrde a mam ich do M ak viete co myslim (na obidvoch stranach hhlavy take plesinky,kolena ci ako to mam nazvat
) Fakt neviem ako si to spravvne nagelovat, gelujem s taftom v ciernej krabicke, ale vkuse ked spravim uces mam pocit ze to vyzera fakt debilne
Neviete poradit ?
Kupil som si Taft wet look.
Pevnost ma na styrke oficialne..
Taka srajda priesvitnej farby... Akoze cakal som ze to nebude ultra super tvrde, ale hento je proste akoby si vlasy geloval vodou. Za pat minut vyschnu a vyzera to akoby som si nic nedaval. Proste je to uplny shit. Da sa na take daco niekde stazovat?
A inak bol by som zvedavy ako vyzera daky ten suchy gel.. Niekto tu tusim sluboval fotku
Pevnost ma na styrke oficialne..
Taka srajda priesvitnej farby... Akoze cakal som ze to nebude ultra super tvrde, ale hento je proste akoby si vlasy geloval vodou. Za pat minut vyschnu a vyzera to akoby som si nic nedaval. Proste je to uplny shit. Da sa na take daco niekde stazovat?
A inak bol by som zvedavy ako vyzera daky ten suchy gel.. Niekto tu tusim sluboval fotku
-
existpierre
Medium Star
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ten gél, ktorý popisuješ je veľmi zlý, má účinky podobné vode...existpierre napísal:vyskusaj to co som napisal vyssie, je to parada, mne to vydrzi na gebuli aj 6 hodin, no stale to mierne drzi tvar. ked to vyschne
Taft, ktorého obrázok som dával na predchádzajúcu stranu mi udrží účes aj 2-3 dni (chaty prežitia...)...