Hm síce je to možno blbá ot pri prevahe mužského pohlavia, ale tak čo teraz možno nosíte EMO ofiny , ale nie... potrebujem zistiť čo by tak mohlo udržať ofinu na mieste alebo takmer na mieste a nelepilo to vlasy, aby vyzerali pekne prirodzene.
papillonbubu napísal:Hm síce je to možno blbá ot pri prevahe mužského pohlavia, ale tak čo teraz možno nosíte EMO ofiny , ale nie... potrebujem zistiť čo by tak mohlo udržať ofinu na mieste alebo takmer na mieste a nelepilo to vlasy, aby vyzerali pekne prirodzene.
papillonbubu napísal:Hm síce je to možno blbá ot pri prevahe mužského pohlavia, ale tak čo teraz možno nosíte EMO ofiny , ale nie... potrebujem zistiť čo by tak mohlo udržať ofinu na mieste alebo takmer na mieste a nelepilo to vlasy, aby vyzerali pekne prirodzene.
papillonbubu napísal:zase z vosku mi to vyzerá ako keby som ich mala mastné 5 dní...
tiez si myslim. Taktiez ani laky a tuzidla moc nemusim, jedno pohladenie sama lepka bueh.. Silny gel typu got2b podla mna vyhrava, vosk len striedmo na "rizikove" miesta (ofinka..)
fu tak teraz už nijaký... lebo som zanevrela na všetky... ale mala som myslím hlavne od welly ale nepamatám aké.. vieš ono je to problém lebo málo vláskov a jemnučké sú, preto to vyzerá s voskom hrozostrašne
papillonbubu napísal:fu tak teraz už nijaký... lebo som zanevrela na všetky... ale mala som myslím hlavne od welly ale nepamatám aké.. vieš ono je to problém lebo málo vláskov a jemnučké sú, preto to vyzerá s voskom hrozostrašne
na take "vlasky" je dobry balea, ale myslim ze by ti vyhovoval Loreal, alebo ten kremovy vosk