Google a "ja"
tak mna naslo,ze som ziacka 4.A na gymnaziu v novych zamkoch
bol tam aj rozpis maturitnych predmetov- matika,anglina,slovina,NOS
hehe,ja keby som v skutocnosti sla maturovat z matiky tak by som ani nepresla... a este ma vyhladalo ako lekarku-urologicku
co studovala na karlovke v prahe...co az tak strasne odveci nie je lebo studujem medicinu ale v martine
ale ze by som raz chcela byt urologicka... 
Ja som si tam našiel celý svoj životopis

//mi-chau:Ten prívlastok Halický nemám, ale môžte mi ho udeliťgoogle napísal:Teológiu študoval vo Viedni. Profesor v Trnave, v Banskej Bystrici, 1776 v Budíne, 1787 v Trenčíne, od 1792 prof. nemeckej reči a literatúry na peštianskej univerzite. Autor latinských epigramov, príležitostných a oslavných básní publikovaných samostatne i v almanachoch a časopisoch. Vydal učebnicu matematiky pre gymnáziá, prekladal odborné, vojenské, zdravotnícke, hospodárske a i. príručky z francúzštiny i do latinčiny, zostavil schematizmus a i.
To ti mam zozrat ze mas tri mena?Frikso napísal:Ja som si tam našiel celý svoj životopis![]()
//autoeditácia príspevku ( 29 May 2008, 15:57 )
Inak ak sa zaujimate o mechanizaciu ci automatizaciu v knizniciach ci vypoctovych strediskach, urcite moje meno poznate.
//tse, ja Dr.Ing.
ucim na masarykovej, konkretne bunkova a molekularna diagnostika 
potom som na SME.sk ohladne nasho tabla ..
dalej som Ing., marketingovy mag v oblasti el. informacnych zdrojov, znamy amatersky spevak, herec, gurman a velku spolocnost som predal, aby som sa stal udenarom.
medajle v sportoch ako bedminton a stolny tesnis uz ani neratam
a este 1. miesto v orientacnom behu, ale to je samozrejme pravda
potom som na SME.sk ohladne nasho tabla ..
dalej som Ing., marketingovy mag v oblasti el. informacnych zdrojov, znamy amatersky spevak, herec, gurman a velku spolocnost som predal, aby som sa stal udenarom.
medajle v sportoch ako bedminton a stolny tesnis uz ani neratam
a este 1. miesto v orientacnom behu, ale to je samozrejme pravda
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Rímskokatolícky kňaz, náboženský spisovateľ a cirkevný hodnostár na prelome 18. a 19. storočia. Mám čo do činenia s folklórom, konkréte nejaké CD Ej horička zelená (CD Cover). Okolo 1904 roku som bol roľníkom, ktorý sa stal podpredsedom čitateľského spolku v Závažnej Porube. Rozhodne najdôležitejší odkaz však vraví, že už v 18. minúte som mohol otvoriť skóre.
-
DanielDevil
Addict
http://www.linuxexpres.cz/blog/tomas-hanusek hh tak linuxak 
-
Fabo
Hardcore addict
Teda ja som okrem iného blogger a študent INF na UK v Prahe, predávam počítače v Bratislave, tiež citujem
Founding President of the European Geosciences Union and
Chair of Ecoclimatology, Life Science Center Weihenstephan
na TU v Mníchove, nejak funkciu na psychologickej fakulte Edgewood college, majiteľ firmy MN1H - Drobné opravy v bytoch. Sťahovacie služby. Obkladanie stien a kladenie dlažbových krytín. Pomocné stavebné práce. Búracie práce. Upratovanie.
boxer...
prvýkrát ma google vyhodí na konci tretej stránky, ako účastníka projektu mozaiky na infoveku - r. 2003
Founding President of the European Geosciences Union and
Chair of Ecoclimatology, Life Science Center Weihenstephan
na TU v Mníchove, nejak funkciu na psychologickej fakulte Edgewood college, majiteľ firmy MN1H - Drobné opravy v bytoch. Sťahovacie služby. Obkladanie stien a kladenie dlažbových krytín. Pomocné stavebné práce. Búracie práce. Upratovanie.
boxer...
prvýkrát ma google vyhodí na konci tretej stránky, ako účastníka projektu mozaiky na infoveku - r. 2003
-
lekoklatik
VIP