Google a "ja"
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Rímskokatolícky kňaz, náboženský spisovateľ a cirkevný hodnostár na prelome 18. a 19. storočia. Mám čo do činenia s folklórom, konkréte nejaké CD Ej horička zelená (CD Cover). Okolo 1904 roku som bol roľníkom, ktorý sa stal podpredsedom čitateľského spolku v Závažnej Porube. Rozhodne najdôležitejší odkaz však vraví, že už v 18. minúte som mohol otvoriť skóre.
-
DanielDevil
Addict
http://www.linuxexpres.cz/blog/tomas-hanusek hh tak linuxak 
-
Fabo
Hardcore addict
Teda ja som okrem iného blogger a študent INF na UK v Prahe, predávam počítače v Bratislave, tiež citujem
Founding President of the European Geosciences Union and
Chair of Ecoclimatology, Life Science Center Weihenstephan
na TU v Mníchove, nejak funkciu na psychologickej fakulte Edgewood college, majiteľ firmy MN1H - Drobné opravy v bytoch. Sťahovacie služby. Obkladanie stien a kladenie dlažbových krytín. Pomocné stavebné práce. Búracie práce. Upratovanie.
boxer...
prvýkrát ma google vyhodí na konci tretej stránky, ako účastníka projektu mozaiky na infoveku - r. 2003
Founding President of the European Geosciences Union and
Chair of Ecoclimatology, Life Science Center Weihenstephan
na TU v Mníchove, nejak funkciu na psychologickej fakulte Edgewood college, majiteľ firmy MN1H - Drobné opravy v bytoch. Sťahovacie služby. Obkladanie stien a kladenie dlažbových krytín. Pomocné stavebné práce. Búracie práce. Upratovanie.
boxer...
prvýkrát ma google vyhodí na konci tretej stránky, ako účastníka projektu mozaiky na infoveku - r. 2003
-
lekoklatik
VIP
-
zvonenie33
Light Professional
Som zubar v Trnave, mam 37, spolu s mojou partnerkou Martinou Halúzovou som obsadil 11. miesto na tanecnej sutazi O pohár primátora mesta Poprad (4-5.3 .2006), byvaly riaditel skoly v Malej Idi, farar v Plechoticiach (okr Trebisov), prispel som na vyvoj PSPadu (300 sk)
za 10 stran ma google spomenie 4 krat. Na 4 6 9 a 10 strane. 2 krat v suvislosti s pingpongom a dvakrat so skolouPodvodný hostiteľ inšpektorov
Bratislava 15. januára (TASR) - Dôvodné podozrenie z trestnej činnosti vyvolávajú ústne objednávky hostín s drahými značkovými alkoholickými nápojmi u prevádzkovateľov reštaurácií v Žiline, Senci, Pezinku a Bratislave. Objednávateľ je asi 180 centimetrov vysoký, má 40 až 45 rokov, asi trojcentimetrovú prešedivelú bradu a predstavuje sa ako Juraj *****
-
Mateq
Medium Professional
Takže keď si zadám svoj nick, tak mi slovenský google vyhladá takmer čisto iba moju aktivitu na fórach a pod. Anglický google mi nájde firmu čo robí s elektronickými systémami a nejakého poliaka čo kreslí ceruzkou obrázky
.
Ak zadám celé meno, tak sú to študenti s rovnakým menom z rôznych škôl a potom už reálne moje články na auto-news.cz
Ak zadám celé meno, tak sú to študenti s rovnakým menom z rôznych škôl a potom už reálne moje články na auto-news.cz
Zistil som, ze mam vlastny blog a ze byvam v meste 7 km vzdialenom.
Som generalny manazer reprezentacie SR v basketbale.
Som redaktor casopisu Slovenka.
Som generlny riaditel kafilerie.
Hram sutazne sipky.
Som spisovatel, dramatik.
Som manazer jednej hudobnej skupiny.
Som clen SDKU a poslanec v Sladkovicove.
Som trener hadzanarskeho timu zakladnej skoly.
Viac sa mi uz nechcelo hladat
Co sa o sebe clovek na googli nedozvie...
Som generalny manazer reprezentacie SR v basketbale.
Som redaktor casopisu Slovenka.
Som generlny riaditel kafilerie.
Hram sutazne sipky.
Som spisovatel, dramatik.
Som manazer jednej hudobnej skupiny.
Som clen SDKU a poslanec v Sladkovicove.
Som trener hadzanarskeho timu zakladnej skoly.
Viac sa mi uz nechcelo hladat