Google Chrome (webbrowser)

Informácie o software, ankety...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Mek napísal:zda sa mi, ze som cital, ze ma vyjst vo stvrtok... ale ak nie tak ok :)
kazdopadne si myslim, ze nikto nepotrebuje dalsi prehliadac, ved ich uz je tolko... a narobi to akurat tak problemy web developerom :roll:
Presne to som citala vo stvrtok v nemeckych novinach, kde sa recenzia zacina vetou: Dnes spusta google do obehu novy webbrowser...
A pozriem sem, tu to fici uz od 2.septembra :smt046

//a samozrejme opera nr.1 nadalej
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

yazoo napísal:AdBlock to nepodporuje. Takisto mi to chyba. Ako aj este zopar praktickych pluginov.
Prečo ma neprekvapuje že browser od Googlu neblokuje reklamy ktorých je na webe plno hlavne z Adsense od Googlu? :D
Vôbec by som sa nečudoval keby to Chrome nedokázal nikdy, prípadne všetky ostatné okrem "domácich".
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

robbiee napísal:Ale od Firefoxu urcite neprejdem
Ja si myslim, ze malo ludi prejde na Chrome. Prehliadace ako Opera a Firefox mozu uzivatelovi poskutynut ovela viac moznosti ako Chrome (momentalne). Mozno teda budu chciet zaujat niecim novym, lepsim.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Podľa niektorých analýz zámer Google s Chrome nie je konkurovať klasickým prehliadačom. Je to skôr základ pre rôzne webové aplikácie, samozrejme hlavne tie od Google (napr. Gmail).
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Neviem, nejako sa mi nepozdava. Nepriniesol do obehu nic nove, vykradol zopar napadov z ostatnych prehliadacov a tak nema sancu na uspech.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

no nemyslim si ze nema sancu na uspech ... nove veci priniesol skor v principe fungovania ako navonok funkciami ...
napokon je to len beta verzia 0.2.daco .... na obycajne browsovanie obycajnemu BFU bohato staci ... taky BFU totiz vobec netusi co je AdBlock alebo nejake extensions alebo mouse gestures alebo .....

ako zaciatocny pokus je to imho dobre, funkcne, ale pre mna nepouzitelne (predsa nejaku tu advanced funkcionalitu pozadujem)

ale co je dost divne je, ze ked pustim Chrome tak mi proste zacne chrcat HDD ... a chrci stale az kym chrome nevypnem (a to mam v Opere otvorene napr tie iste stranky) ... a teda dost mi to vadi ....
robi to aj niekomu inemu???
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Skús to spustiť tak, aby to používalo len jeden proces. Možno niečomu vadí príliš veľa bežiacich procesov (napr. nejakému antivírusovému programu...).
gwixt
Addict
Addict

ono ked otvoris uz len jednu stranku tak to ma dva procesy (jeden je hlavna aplikacia a jeden bude ten otvoreny tab) ... ale myslim ze to s tym HDD to robi aj ked mam nemam otvorenu ani jednu stranku ... inak to s tym antivirom je mozne .. ale myslim ze skor asi nie :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

zda sa mi to celkom rychle a ma to nieco do seba ale co mi hlavne vadi (na FF taktiez) je to ze nefunguju klavesove skratky ktore strasne velmi vyuzivam a pri surfovani dost urychluju pracu....
gwixt
Addict
Addict

hmm ... prave sa mi to samo updatlo akurat v nevhodnej chvili .... aspon sa to spytat mohlo :?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

yazoo napísal:Ja si myslim, ze malo ludi prejde na Chrome. Prehliadace ako Opera a Firefox mozu uzivatelovi poskutynut ovela viac moznosti ako Chrome (momentalne). Mozno teda budu chciet zaujat niecim novym, lepsim.
No aspon sa zlepsi konkurencia :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

IMHO Chrome nemôže konkurovať FF a O, čo sa týka kvality - aj keď nie je zlý. Google je ale momentálne "trendy" a niektorý menej náročný užívatelia po ňom siahnu z dôvodu aby boli "in" a "cool"..

Je to niečo ako mánia iPhone. Ten telefón nie je úplne najlepší, ale je taký .... sexi? ... :roll:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

keď som to nainštaloval, zahodil som operu, ktorú som mal pekných pár rokov doteraz - s chrome som veľmi spokojný, nič viac mi netreba, reklamy som aj tak doteraz neblokoval, browsovať to zvládne, je to rýchle, vie to záložky na ploche pre akékoľvek webové "stránky", vie to zväčšiť textarea, posielanie info googlu sa dá vypnúť, je to pekné, má to kvalitné zobrazovacie jadro (žiadne gecko :D ) - mne viac netreba, som s ním už od vydania maximálne spokojný
k1
Expert
Expert

Príspevok od používateľa k1 »

skusal som a celkom mi sadol...

:plus: design
:plus: rychlost
:plus: priehladnost

:minus: browser vo vyvoji (plno nedostatkov, nebudem rozpisovat)

Ak bude final verzia a nejaky ten update, tak mozno potestujem aj tyzden - dva :)
Spriteee
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa Spriteee »

Ja to mám stiahnuté... ale nad Operu to stále nemá.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, používam to presne ododňa vydania. zatiaľ som s tým po dlhom užívaní spokojný - snáď s jedinou výhradou - > cookies sa mi v určitých časových intervaloch sami od seba mažú. proste príjdem sa web, dostanem cookies s platnosťou rok, a za týždeň napríklad už tú cookies nemám. deje sa to konštantne na všetkých weboch.

príklad:

prihlásim sa na hojko.com, dám že pamätať prihlásenie. za týždeň sem príjdem, a musím sa znova prihlasovať, napriek tomu že tá cookies mala platnosť rok a každých 24 hodín som navštívil nejakú podstránku hojko.com. obsvlášť je to nepríjemné napríklad u tv programu, kde si nastavím stanice, chodím tam niekoľko krát do dňa, a jedného dňa <7 sú tie stanice v defaultnom rozvrhnutí == cookies prestala platiť. je to dosť otrasná vec - napríklad vo firefoxe som prihlásený celý ten rok čo platí cookies, aj v opere, nechápem prečo si chrome ľubovoľne tie cookies maže.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja som to vyskúšal doma pred časom.. no nejako som nebol spokojný predsa len starého psa novým kuskom nenaučíš.. a ked som zvyknutý na firefox tak ma to nejak nebralo..

chrome sa mi zdá v niektorých prípadoch nestabilný ale možno to bolo niečim iným a nie prehliadačom..

potom som ho nainštaloval aj v robote (o moc slabší komp) kedže prehliadač mám vkuse minimalizovaný žere to niečo z tej málo pamate čo tu je.. porovnal som firefox a chrome pri zobrazení tých istých stránok a výsledok ma potešil:
firefox: 65 224 k
chorme: 12 916 k

je to kus rozdiel.. len chcelo by to kus viacej nastavení k vlastnej spokojnosti.. dalším prúserom je že ešte ako tak ma drží travian a potrebujem (resp uľahčuje to prácu) opičku čo v chrome nieje..
čo mi ešte vadí prí pasaní napr príspevku je všetko podčarknuté aj ked je to napísané správne..
od kedy vyšiel chrome skúšam ktorý prehliadač bude môjmu gustu asi naj.. firefox? opera? chrome?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ako zrusim v google chrome opravu pravopisu?
dakujem
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

obavam sa, ze jedine riesenie je krizik vpravo hore :( .. to je presne to, co mi na tom prehliadaci sakra vadilo.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jo tiež mi nechutne vadili všetky podčiarknuté slová aj ked boli napísané správne
Napísať odpoveď