Google Chrome (webbrowser)
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Je to super prehliadac velmy rychli, pekny, jednoduchy, ma velmi vela plusov, vo FF som pouzival vseliake pluginy toto uz obsahuje vsetko co potroebujem pri vytvarani stranky dokonca aj viac nez som cakal.
Nevyhody nejdem pisat lebo to ziadne neodstranitelne nevyhody nema
ked bude stabilna verzia tak si myslim ze to bude naozaj skvely prehliadac.
PC mi zatazuje ovela menej nez FF, ma to sice problemy s flashom ale to sa odstrani si myslim uz v konecnej verzii.
Ma to aj velmi dobru spolupraco s jedinym vyhladavacom ktory pouzivam google.sk, sugescia v URL riadku je naozaj dobre vyriesena, nemam co vycitat tomuto prehliadacu jedine celkom dost viditelnych BUGov ktore sa urcite velmi rychlo odstrania
Iba raz sa mi stalo ze zamrzol ale nezamrzol cely prehliadac iba karta takze som ju mohol vypnut, alebo ked javascript vyhodi alert tak ho nemusim odkliknut tak jak vo FF ale mozem rovno zavriet kartu.
Tu je v zajimavom komixe zrozumitelne ake vyhody ma tento prehliadac:
http://www.google.com/googlebooks/chrome/
Osobne som si nanho za velmi kratku dobu tak zvykol ze ked nahodov zapnem firefox tak ta doba kym sa nacita sa mi zda naekonecna.
Nevyhody nejdem pisat lebo to ziadne neodstranitelne nevyhody nema
PC mi zatazuje ovela menej nez FF, ma to sice problemy s flashom ale to sa odstrani si myslim uz v konecnej verzii.
Ma to aj velmi dobru spolupraco s jedinym vyhladavacom ktory pouzivam google.sk, sugescia v URL riadku je naozaj dobre vyriesena, nemam co vycitat tomuto prehliadacu jedine celkom dost viditelnych BUGov ktore sa urcite velmi rychlo odstrania
Iba raz sa mi stalo ze zamrzol ale nezamrzol cely prehliadac iba karta takze som ju mohol vypnut, alebo ked javascript vyhodi alert tak ho nemusim odkliknut tak jak vo FF ale mozem rovno zavriet kartu.
Tu je v zajimavom komixe zrozumitelne ake vyhody ma tento prehliadac:
http://www.google.com/googlebooks/chrome/
Osobne som si nanho za velmi kratku dobu tak zvykol ze ked nahodov zapnem firefox tak ta doba kym sa nacita sa mi zda naekonecna.
:% alebo ako zhodit chrome
p.s.: Tak troska na odlahcenie, rad by som vedel, ci to este funguje. Try it
p.s.: Tak troska na odlahcenie, rad by som vedel, ci to este funguje. Try it
-
pryja
Darca
Presne to som citala vo stvrtok v nemeckych novinach, kde sa recenzia zacina vetou: Dnes spusta google do obehu novy webbrowser...Mek napísal:zda sa mi, ze som cital, ze ma vyjst vo stvrtok... ale ak nie tak ok![]()
kazdopadne si myslim, ze nikto nepotrebuje dalsi prehliadac, ved ich uz je tolko... a narobi to akurat tak problemy web developerom
A pozriem sem, tu to fici uz od 2.septembra
//a samozrejme opera nr.1 nadalej
-
Mateq
Medium Professional
Prečo ma neprekvapuje že browser od Googlu neblokuje reklamy ktorých je na webe plno hlavne z Adsense od Googlu?yazoo napísal:AdBlock to nepodporuje. Takisto mi to chyba. Ako aj este zopar praktickych pluginov.
Vôbec by som sa nečudoval keby to Chrome nedokázal nikdy, prípadne všetky ostatné okrem "domácich".
no nemyslim si ze nema sancu na uspech ... nove veci priniesol skor v principe fungovania ako navonok funkciami ...
napokon je to len beta verzia 0.2.daco .... na obycajne browsovanie obycajnemu BFU bohato staci ... taky BFU totiz vobec netusi co je AdBlock alebo nejake extensions alebo mouse gestures alebo .....
ako zaciatocny pokus je to imho dobre, funkcne, ale pre mna nepouzitelne (predsa nejaku tu advanced funkcionalitu pozadujem)
ale co je dost divne je, ze ked pustim Chrome tak mi proste zacne chrcat HDD ... a chrci stale az kym chrome nevypnem (a to mam v Opere otvorene napr tie iste stranky) ... a teda dost mi to vadi ....
robi to aj niekomu inemu???
napokon je to len beta verzia 0.2.daco .... na obycajne browsovanie obycajnemu BFU bohato staci ... taky BFU totiz vobec netusi co je AdBlock alebo nejake extensions alebo mouse gestures alebo .....
ako zaciatocny pokus je to imho dobre, funkcne, ale pre mna nepouzitelne (predsa nejaku tu advanced funkcionalitu pozadujem)
ale co je dost divne je, ze ked pustim Chrome tak mi proste zacne chrcat HDD ... a chrci stale az kym chrome nevypnem (a to mam v Opere otvorene napr tie iste stranky) ... a teda dost mi to vadi ....
robi to aj niekomu inemu???