mám turistický garmin etrex vista HCX (najnovšia vista) a aj v aute super. Tým, že je to turistické zariadenie, nemá hlasovú navigáciu, ale zobrazovanie je svižné, prepočet trasy rýchly a pri blížiacich sa udalostiach (odbočenie...) zapípa a vypíše čo treba spraviť na displayi. Možnosť dohrať si garmiňácke mapy (ktoré sa dajú v podstate všetky stiahnuť a kto je šikovný, vie si ich aj odomnknúť) mi príde lepšia ako igo - mal som, prišlo mi trochu nešikovné na ovládanie...
Keď som tomu zadal, nech ma v žiline naviguje k tescu, nebol problém... tak isto nech mi nájde najbližšiu benzínku nebol problém.
Takže garmin by som nezatracoval...
GPS do auta
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: GPS do auta
Niečo pre inšpiráciu http://automix.centrum.sk/na-cestach/61 ... dioamaterachmirko napísal:(v prípade potreby mi presuňte tému do vhodnej kategórie)
aké sú dobré aké nie a prečo, a tak.
čo odporučíte čo nie, na čo si dať pozor
mám na mysli čisto GPS, nie v kombinácii s mobilom
vobec sa do toho nevyznam ale rozmyslam zeby som si kupil MIO V735u a chcel by som vediet ci sa da do toho dat iGO...bude to fungovat?alebo sa to vobec neda zrobit
-
Clean_Up
Professional
MioMap používa mapové podklady od iGO, takže možno to vyzerá ináč, ale v skutočnosti je to to isté. Žiadny posun k lepšiemu by si tým nedosiahol.
a co aktualizacie? mio ma spoplatnene aktualizacie a igo sa da aktualizovat zadarmo ,preto by som chcel radsej igo
-
hojko
Site Admin
MIU z hladiska aktualizacii by som sa urcite vyhol, radsej iGo, TomTom, Garmin...