Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Grafika ATI radeon X 1950 GT a problem s hrami
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
2david2
Light Expert
Light Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 09.11.2005

PríspevokZaslal: 09 Máj 2008, 20:57    Predmet: Grafika ATI radeon X 1950 GT a problem s hrami Odpovedať s citátom  

neviem ci ste sa stym uz stretly ale ked som presiel na grafiku ati radeon x 1950 gt tak mam problem s hrami a to take ze po hrani zhruba par minut alebo niekedy hned zacne spomalene reagovat ovladanie viete mi povedat cim to moze byt skusal som zu vsetky mozne ovladacace aj vsetko mozne skuste mi poradit a nechem pocut rady ako su typu ake ovladacace mas ako si instaloval aa tak skusal som vsetky uz som v koncoch pls kto vyriesil taky problem nech mi poradi dik
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
AXO
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 20.09.2005

PríspevokZaslal: 09 Máj 2008, 21:16    Predmet: Re: Grafika ATI radeon X 1950 GT a problem s hrami Odpovedať s citátom  

2david2 napísal:
neviem ci ste sa stym uz stretly ale ked som presiel na grafiku ati radeon x 1950 gt tak mam problem s hrami a to take ze po hrani zhruba par minut alebo niekedy hned zacne spomalene reagovat ovladanie viete mi povedat cim to moze byt skusal som zu vsetky mozne ovladacace aj vsetko mozne skuste mi poradit a nechem pocut rady ako su typu ake ovladacace mas ako si instaloval aa tak skusal som vsetky uz som v koncoch pls kto vyriesil taky problem nech mi poradi dik
preco si myslis ze to bude grafikou, mozno to je len zhoda nahod, mne to zacalo robit, len tak...

predpokladam ze mas win XP, takze sa neni comu cudovat Smile ale nie, proste ono to tomu systemu niekedy struhne(inokedy davnejsie mi napr zmizli disky, atd, to uz je ina tema...)

ja som to riesil formatom disku(lebo to nerobilo len v hrach, ale aj na ploche a vsade, niekedy nie, niekedy ano)

ale myslim ze format ako riesenie si asi nechcel pocut co ?
Návrat hore
2david2
Light Expert
Light Expert

Založený: 09.11.2005

PríspevokZaslal: 09 Máj 2008, 22:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

No je to grafikou lebo ako nahle som ju vimenil za staru Gforce fx 5500 tak mi to zacalo robit a skusal som vsetko od formatu disku a stale to roby no ale asi som to ciastocne vyriesil cital som an stranke ze visiel hotfix od ati pre AGp karti lebo maju stim problem tak som nainstaloval tie drivre od ati co su fixnute pre AGP karty a CCC som neinstaloval nechal som si ATI Tray Tools no a zatial to celkom ide uvidim do kedy no .
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc
Strana 1 z 1

Prejdi na: