Grafika ATI radeon X 1950 GT a problem s hrami
Grafika ATI radeon X 1950 GT a problem s hrami
neviem ci ste sa stym uz stretly ale ked som presiel na grafiku ati radeon x 1950 gt tak mam problem s hrami a to take ze po hrani zhruba par minut alebo niekedy hned zacne spomalene reagovat ovladanie viete mi povedat cim to moze byt skusal som zu vsetky mozne ovladacace aj vsetko mozne skuste mi poradit a nechem pocut rady ako su typu ake ovladacace mas ako si instaloval aa tak skusal som vsetky uz som v koncoch pls kto vyriesil taky problem nech mi poradi dik
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Grafika ATI radeon X 1950 GT a problem s hrami
preco si myslis ze to bude grafikou, mozno to je len zhoda nahod, mne to zacalo robit, len tak...2david2 napísal:neviem ci ste sa stym uz stretly ale ked som presiel na grafiku ati radeon x 1950 gt tak mam problem s hrami a to take ze po hrani zhruba par minut alebo niekedy hned zacne spomalene reagovat ovladanie viete mi povedat cim to moze byt skusal som zu vsetky mozne ovladacace aj vsetko mozne skuste mi poradit a nechem pocut rady ako su typu ake ovladacace mas ako si instaloval aa tak skusal som vsetky uz som v koncoch pls kto vyriesil taky problem nech mi poradi dik
predpokladam ze mas win XP, takze sa neni comu cudovat
ja som to riesil formatom disku(lebo to nerobilo len v hrach, ale aj na ploche a vsade, niekedy nie, niekedy ano)
ale myslim ze format ako riesenie si asi nechcel pocut co ?
No je to grafikou lebo ako nahle som ju vimenil za staru Gforce fx 5500 tak mi to zacalo robit a skusal som vsetko od formatu disku a stale to roby no ale asi som to ciastocne vyriesil cital som an stranke ze visiel hotfix od ati pre AGp karti lebo maju stim problem tak som nainstaloval tie drivre od ati co su fixnute pre AGP karty a CCC som neinstaloval nechal som si ATI Tray Tools no a zatial to celkom ide uvidim do kedy no .