Dexter7007 napísal:ty co vyzeraju ako emaci-emacky ale niesu,sa volaju scene...ja napriklad uznavam tento styl paci sa mi hudba(ale nie kazda....napr.MCR moc nemusim)no a nemalujem sa noosim iba ofinu a postavene vlasy vzadu(take strapate)paci sa mi oblecenie v style emo.....ale ja niesom ten typ ze paci sa mi len jedno-......ja proste si dam na seba to co mi svedci a paci sa mi.......a hlavne niesom cisty emak(ak sa vobec mzem emakom nazvat)ja pocuvam aj metal(takmer vsetky druhy),pocuvam rock.....kde tu ak sa najde aj nejaka pop tak aj to.....ale malokedy.....inac poviem ze nepoznam ani jedneho emaka ci emacku ktora by sa rezala........ako partia chodime von a robime si ztoho srandu...medzi oblubene emo skupiny patria:ESCAPE THE FATE,PARAMORE,30 seconds to mars...a newiem kam zaradit avenged sevenfold-A7X....lebo ty su mojii the best......ale urcite niesom cisty emak a ano mam obcas debku ale to nieje z nejakeho stylu....na to musim mat dvovod....co sa tyka mojej povahy som trocha citlivejsi ako ostatny to je pravda...vzdy som bol iny...jedine co ma mrzi je to ze ked kracam tak po ulici zo psom pocujem blbe poznamky od okolia...mi nadavaju ale ja si ztoho nic nerobim...skor ma mrzi ked ide mama somnou a vidi to....lebo ju to trapy potom a to necem....milujem emo.....ale neni emo ako emo....niektory sa len hraju a pritom ocuvaju hip hop tam nekde za rohom...ale aj tak by som necel nikoho odcudzovat...ja sa nestaram do druhych ludi....kazdy mame iny vkus...takze neodsudzujte(hovorim do luftu ne vam Wink ) som sa dobre rozpisal dakujem.....upravujem-emak som asi 5 rokov
Je to čistá vražda..
OPRAVA
T
í, čo vyzeraj
ú ako em
áci
, em
áčky
, ale
nie sú, sa volaj
ú Scene. Ja napr
íklad uzn
ávam tento
št
ýl
, p
áči sa mi hudba(ale nie ka
žd
á. Napr. MCR ve
ľmi nemus
ím)
, no a nemalujem sa
, n
os
ím iba ofinu a postaven
é vlasy vzadu(tak
é strapat
é)
, p
áči sa mi oble
čenie v
št
ýle emo
. Ale ja ni
e som ten typ
, že paci sa mi len jedno
. Ja proste si d
ám na seba to
, čo mi sved
čí a p
aci sa mi
. A hlavne ni
e som
čist
ý em
ák (ak sa v
ôbec m
ôžem em
ákom nazva
ť)
. Ja po
čúvam aj metal (takmer v
šetky druhy), po
čúvam rock
. Kde tu
,(od teraz opravujem len čiarky, bodky a i/y.. na dĺžne a mäkčene sa radšej už vyseriem..
), ak sa najde aj nejaka pop
,tak aj to
, ale malokedy
. Inac poviem
, ze nepoznam ani jedneho emaka
, ci emacku
, ktora by sa rezala
. Ako partia chodime von a robime si
z toho srandu
. Medzi oblubene emo skupiny patria
: Escape The Fate, Paramore, 30 seconds to Mars a ne
viem
, kam zaradit
Avenged sevenfold- A7X
, lebo t
í su moj
i the best
. Ale urcite ni
e som cisty emak a ano mam obcas de
pku
, ale to ni
e je z nejakeho stylu
, na to musim mat d
ovod
. Co sa tyka mojej povahy
, som troch
u citlivejsi
, ako ostatn
í, to je pravda
. Vzdy som bol iny
. Jedine
, co ma mrzi je to
, ze ked kracam tak po ulici
so psom pocujem blbe poznamky od okolia
, mi nadavaju
, ale ja si
z toho nic nerobim
. Skor ma mrzi
, ked ide mama s
o mnou a vidi to
, lebo ju to trap
i potom a to nec
hcem
. Milujem emo
, ale
nie je emo
, ako emo
. Niektor
í sa len hraju a pr
i tom
pocuvaju hip hop tam
, n
iekde za rohom
. Ale aj tak by som ne
chcel nikoho od
sudzovat
. Ja sa nestaram do druhych ludi
. Kazdy mame iny vkus
, takze neodsudzujte(hovorim do luftu n
ie vam :wink : ) som sa dobre rozpisal dakujem
. Upravujem-emak som asi 5 rokov

trvalo mi to pekne dlho... v polke ma to prestalo baviť.. ale akože respekt.. štylistiku a to, že si sral do huby som neopravoval.. to by som za tým asi zaspal..
P.S. : ani ja nie som neomylný, ale toľko chýb spraviť v jednom texte si zaslúži korekciu a "uznanie"..
//edit: vlastne všetky príspevky od hore citovaného..