mirak2 napísal:mam dojem ze UZ to je schvaleny dvojtvar.. napadlo mi/mne
To je spravne, ale napadlo ma/mna by sa podla mna malo pouzivat v suvislosti s fyzickym utokom
No coraz castejsie si to vsimam aj v TV a inych mediach, no stale sa mi to nezda spravne
peterkozel napísal:jasneee veris v zazrak ze niekto si na seba da vestu a zrazu cari mari a zitny by bol taky kerevsky bistry ze by hned reflexne zareagoval, heh nebud labud, vsetci stale spekuluju ze zatial sa nevie kolko isiel - ved sa stacilo pozret na to auto ako vyzeralo a ako skoncil rasto a kazdemu dojde ze nesiel 40, inak sorry ak som ti pokazil chut do jedla
XtremeQTXX napísal:Zdravim ..... nemohol bi tu dakto napisat schemu USB portu ........ ze ake tam su kable a ze kolko voltou maju .......... xcem si virobit vlastnu USB nabijacku na mp3 preto to potrebujem thx ....... moze bit aj obrazok
GANGSTER napísal:caute vsetci potreboval by som par rad:1)mam hra gta sanandreas a stiahol som z netu take dve perfektne modifikacie(mody) no a nevem sa rozhodnut a bavia ma obydva tak sa pytam ako by som ich spojil dakopy......
Takth!K napísal:Kto presiel crysis ?? lebo ja sa trapim s misou a neviem co tam mam robit mam v tom aj cestinu ale ........ hram tu misiu kde som zabil toho cernocha v takej "jaskini" http://www.abcgames.sk/?p=screenshoty_zobraz&ID=10425
( úRVE OBRAZKY) a neviem ako s tej jaskine odist ....pise mi ze ma cakaju von ale ja tam plavam a neviem si radi ..... odpiste!! pls
1.sme si súdeny
2.boji sa omna
3.zalezi jej namne
4.welmy sa lubime
5.welmy si rozumieme
6.mame podobne powahy
7.wery my a ja jej
8.dowerujeme si nawzajom
9.mozem sa jej zo wsetkym zwerit
9.je mudra
10.dokaze pomahat
11.a wlke plus za co som jej welmy wdacny:ze ma berie takeho aky som
dexter7007 napísal:velmy tazko by som odpustil neveru....je mozne ze by som sa rozisiel...lebo vlastne keby ma lubila tak mi to neurobi takze asi by som sa rozisiel ale to zalezi podla okolnosti....
Velmi vela ludi na fore si bere príklad z Tety Márgit