jasne ze je to super serial, podla mna sa to tiez nechyta na prison break, ale v Heroes hra Hayden Panettiere (ale nam vyrastla do krasy, pametam si ju z Ally McBeal, kde hrala jej dceru) a to je vyrazny plusovy bod
artabanes napísal:jasne ze je to super serial, podla mna sa to tiez nechyta na prison break, ale v Heroes hra Hayden Panettiere (ale nam vyrastla do krasy, pametam si ju z Ally McBeal, kde hrala jej dceru) a to je vyrazny plusovy bod
hra tam aj ten chalan co vie lietat,ten hral frajera mladej Gilmorky
Tak Heroes je bomba, normalne dsa neviem dockat novych casti.
Kto sem zavita z KE a ma pristup na internatnu siet Jedlikova 9 tak si moze odo mna stiahnut vsetky zatial odvysielane casti ftp://klenovcan
Dobra stranka ohladom heroes je http://www.heroes-cz.com
Kto este nevidel odporucam. Uz sa tesim na ten vybuch
posledny odvysielani diel parada, zacina sa komplikovat vztah medzi otcom clair a jeho "zamestnancami"... rovnako sylar vyzera zaujimavo, slusne herectvo.
artabanes napísal:<spoiler>aha takže ked budú oni všetci pri ňom naraz, tak v ňom sa tie schopnosti pobijú a on vybuchne</spoiler> super, tak toto by ma nenapadlo
ja som si myslel,ze ten trtko co sa nasere,nie nahodou ten vybuchne?chcel by som vediet,kto tomu cele sefuje,a odkial je ten cernoch,co ich vsetkych rusi
to bude FUN ked peter pitreli stretne toho sojera okopci jeho SKILII a budu sa mlatit
a este jedna vec : preco na konci 11 casti bola ta cernoska ved ta nema ziaden SKILL ..... (prispevok zaslal R1k1nko - ktory sedi v base