Mne nie je celkom jasny ten cernoch, kt. dokaze vymazat pamat. On, akoby mal schopnosti D.L.-ove, Hiro-ove a plus jeho vymazavanie pamate. Pekne sa to zamotava, uz sa neviem dockat.
Dufam, ze Eden nezomrie pri tej scene so Sylarom. Dost je pekna, este by som ju chcel vidiet.
p4ra napísal:Mne nie je celkom jasny ten cernoch, kt. dokaze vymazat pamat. On, akoby mal schopnosti D.L.-ove, Hiro-ove a plus jeho vymazavanie pamate. Pekne sa to zamotava, uz sa neviem dockat.
Dufam, ze Eden nezomrie pri tej scene so Sylarom. Dost je pekna, este by som ju chcel vidiet.
tak to ani mne,ze preco ho tiez stvorili,a kto je za tym vsetkym,kto ovlada toho okuliarnateho,a tej zenskej sylar vystrelil kotrbu,aspon si myslim
Ak uz ona zomrie, tak si to podla mna spravila sama, ked uz nedokazala zastrelit jeho. Ale kde sa v nom zobrala jej sila, ked ju este nezabil a neskombinoval jej DNA...
p4ra napísal:Ak uz ona zomrie, tak si to podla mna spravila sama, ked uz nedokazala zastrelit jeho. Ale kde sa v nom zobrala jej sila, ked ju este nezabil a neskombinoval jej DNA...
ona sa zabila sama...vystrelila si mozog aby nemohol mat on jej schopnosti... aspon tak som to ja pochopil.... asi za 5 dni som kukol prvych 11 casti a neviem sa dockat dalsich casti fakt ma to vtiahlo
p4ra napísal:Ak uz ona zomrie, tak si to podla mna spravila sama, ked uz nedokazala zastrelit jeho. Ale kde sa v nom zobrala jej sila, ked ju este nezabil a neskombinoval jej DNA...
SYLAR ma podobnu schopnost ako ona; vie ovladat ludi, ale len po fyzickej stranke a oni su si toho vedomi ze s nimi manipuluje
miaaaaaaaau; prestne tak; soooooo; ale tych schopnosti je viac; nepamatas ked ta agentka FBI prenasledovala sylara; neviem uz ktory to bol diel; ale ho niekam zahnali s mattom a on jej viedol ruku a namierila si to do ksychtu??; ale teraz si uvedomujem ze to je vlastne to pohybovanie vecami (levitovanie?) od toho prveho chlapika co prisiel za sylarom do hodinarstva heh
barrish napísal:miaaaaaaaau; prestne tak; soooooo; ale tych schopnosti je viac; nepamatas ked ta agentka FBI prenasledovala sylara; neviem uz ktory to bol diel; ale ho niekam zahnali s mattom a on jej viedol ruku a namierila si to do ksychtu??; ale teraz si uvedomujem ze to je vlastne to pohybovanie vecami (levitovanie?) od toho prveho chlapika co prisiel za sylarom do hodinarstva heh
Levitacia je je samonadnasanie a.k.a. primitivne lietanie.
To co mal od toho prveho chlapika sa vola telekineza. A ano, tym jej dal pistol k hlave, bolo zjavne ze je to proti jej voli, to musel predsa vidiet kazdy idiot...
Gangy napísal:Levitacia je je samonadnasanie a.k.a. primitivne lietanie.
To co mal od toho prveho chlapika sa vola telekineza. A ano, tym jej dal pistol k hlave, bolo zjavne ze je to proti jej voli, to musel predsa vidiet kazdy idiot...
njn; telekineza
levitace, nadnášení těles působením magnetických odpudivých sil nebo vztlakem vzduchu. Využívá se zejm. v elektrických trakčních systémech s lineární pohonnou jednotkou nebo ve vojenství u terénních či obojživelných vozidel. V obecném smyslu vznášení věcí či osob, obvykle v rozporu s přírodními zákony. Viz též motor lineární.
ale praveze nastal, Hiro sa dostava blizsie k poznaniu a najdeniu jeho "meča" , dozvedame sa ze nikky je na tom dost zle , peter nasiel typka co je neviditely ^^ ... a tak trocha nacrtnute kto zapricini ten vybuch a preco ...