will ma teraz dako zalubu byt superhrdina .. a Gangy to rozrytie asfaltu som skoro ani nepostrehol, celkom ma topobavilo mozno ze to aj bolo cielom tvorcov tzv. absurd
vcera som bol nba tom v kine a myslim si ze to bol dobry film, oplatilo sa na to ist, dabing nevadil, celkom sa mi pacil..
no a neviem co je s tym betonom.. tak ked tvrdo pristal tak to zvyraznili tym ze sa tam lupal beton, no a? mala tam po ňom ostat jamka?
"Good job"
Btw, nevidel som ten cesky dabing a ani sa nechystam ho v blizkej dobe vidiet, ale nelaka vas viac si to pozriet v originali? Ono aj ked sa nahodou vydari dobry dabing, este stale to neznamena, ze je provonatelny s originalom.
Ja len tak, ze ked som sa rozhodoval ist do kina, tak to bola jasna volba, ze si to pozriem v originiale. Riskovat na styl hop alebo trop sa mi teda vobec nechce.
Call me asshole one more time
Teraz som to dopozeral a je to perfekntne mrzi ma len to ze je to camrip ale na 99 % idem do kina.Dakujem za ´odporucenie´
EDIT dik su do nevsimol som si ze som dal namiesto ey[/bDiky už to je opravene
Momo46 napísal:Call my asshole one more time
Teraz som to dopozeral a je to perfekntne mrzi ma len to ze je to camrip ale na 99 % idem do kina.Dakujem za ´odporucenie´
trosku ziadny vyznam tej vety ale ok..
tvoj vyznam je asi takyto
zavolaj moju ritnu dieru este raz
ma to byt Call me asshole one more time
taka oddychovka, bol som na tom v kine, lebo kamarat mal zadarmo listky, ale som rad ze som to nemusel platit. Taketo filmy patria iba na HDD na jedno pozretie a potom delete.
Šu-Do napísal:trosku ziadny vyznam tej vety ale ok..
tvoj vyznam je asi takyto
zavolaj moju ritnu dieru este raz
ma to byt Call me asshole one more time
Tak konecne som mal moznosti si tento skvely kusok pozriet a predcil vsetky moje ocakavania efekty na 1,Will Smith na 1,pribeh na 1 budem len dufat ze budu chciet spravit aj 2.
Siel som na to hned po batorycke a naozaj vyborne som sa bavil. Ako som hovoril uz pri traileroch vacsina efektov bola slaba ale inak ma ten film uplne pohltil a okrem vybuchov smiechu mi na konci dobre ze nebolo do placu U mna 9z10. A to ze je ten filmy v podstate povrchny a zanrovo nezladeny ma avsolutne nezaujima, kedze bavil mna a ocividne aj ostatnych v kinosale.
Včera som si to mrkol a v celku sa na to dalo pozerať i keď americké hero-filmy veľmi nemusím. Will Smith tomu dal štavu, z niektorých scén ako na začiatku ten chlapček mu povedal ass hole som nemohol. Námet veľmi dobrá len keby ho lepšie využil režisér... Napr sa mi nepáčilo, že potom už aj tá žena mala tie schopnosti škoda. hodnotím 5/10.