Deto. Ten jeho ksicht, vyjadrovanie sa, pohyby, úsmevné zveličovanie... Keď aj vo filme to bude takáto sranda, nie je o čom.
Pre mňa zatiaľ najlepši film s Willom Smithom je Já, legenda.
Petoo napísal:netrufam si povedat ci bude najlepsi, no podla traileru to bude riadna ppcofka...
neviem preco ale este stlae vacsina ludi hodnoti filmy co nevideli podla trailerov.. to neviete ze ked robia trailer tak urobia aj z hovna tiramisu? tym vsak nechcem dopredu odsudzovat tento zaujimavy filmovy namet... ja len tak ze uz dlho predlho si od trailerov nic neslubujem..
mi-chau napísal:neviem preco ale este stlae vacsina ludi hodnoti filmy co nevideli podla trailerov.. to neviete ze ked robia trailer tak urobia aj z hovna tiramisu? tym vsak nechcem dopredu odsudzovat tento zaujimavy filmovy namet... ja len tak ze uz dlho predlho si od trailerov nic neslubujem..
Výnimka je len Uwe Boll, ten ešte aj Trailery ods*re.
Gangy napísal:Tak ako v I Legend su znova efekty na prekvapivo velmi nizkej urovni.
Čo ma tam po efektoch, dôležitá je atmosféra a tá je na prekvapujúco vysokej úrovni.
Vec názoru.
Podľa môjho efekty nerobia dobrý film, to len zlé efekty ho kazia. A aj to je veľmi relatívne, predsa len nie každý má rovnaké merítko na kvalitu efektov a napr. to, čo v pohode znesiem ja, ty nemusíš, takže asi tak.
I am legend vyzeral v trailery tiez dobre.. ale potom ked som ten film videl
ale hancock vyzera bombasticky v trailery.. a neverim ze to dopadne rovnako ako I am legend.. teda aspon u mna..
no ako vidim mame tu len jedneho uzivatela ktory hodnoti film kriticky a dava to patricne najavo ale ako sa hovori 100 ludi 100 chuti
podla mna to bude supa film a toto my nikto nemoze vyvratit
ateista napísal:no ako vidim mame tu len jedneho uzivatela ktory hodnoti film kriticky a dava to patricne najavo ale ako sa hovori 100 ludi 100 chuti
podla mna to bude supa film a toto my nikto nemoze vyvratit
vyvratit ti to moze ale az po jeho zhliadnuti a mozno potom svoje tvrdenie vyvratis sam
ale ako som uz spomenul, ja sa nan velmo tesim... btw, dost ma pobavila hlaska na konci ze greenpeace si pamata
Hmm mňa z nejakého dôvodu už takéto filmy veľmi neberú, možno preto lebo je ich už príliš veľa. Je jasné, že tento bude iný a dúfam, že aj lepší ale aj tak.Je pravda, že tie špeciálne efekty by mohli byť lepšie (tá scéna s veľrybou vyzerá strašne umelo).