Harold & Kumar 2 - Go to Amsterdam
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nie..go to amsterdam je vlastne to iste ako Escape from Guantanamo BayheLLhole napísal:heej a to Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay je uz 3.diel ? ..ja som este ani 2.go to amsterdam nevidel...ale 1. to bola supovica
je iba jednotka
Harold & Kumar Go to White Castle
a teraz co vyslo
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Šu-Do
Redeemer
takze toto je pecka film...
i ked jednotka bola podla mna originalnejsie a lepsie.. NEMOZEM povedat ze toto bolo zle.. tolko srand a tolko smoly mali ze to bolo az neuveritelne... mat kamarata ako Kumar tak som mrtvy ja alebo on
obe postavy (Harold a Kumar) su uplne super..
a na co som sa tesil.. na Neila Patricka Harrisa.. zas sa objavil tam kde by ho nikto necakal... (alebo cakal
)
to je herec jak vysity.. peckovy...
inak ako bolo spomenute v trailery... tam ta cajka co mala hamburger namiesto holej <!>.. ze to bude bez cenzury len v kine.. tak jo.. neklamali...
paradna komedia.. splnila moje ocakavania
9/10
i ked jednotka bola podla mna originalnejsie a lepsie.. NEMOZEM povedat ze toto bolo zle.. tolko srand a tolko smoly mali ze to bolo az neuveritelne... mat kamarata ako Kumar tak som mrtvy ja alebo on
a na co som sa tesil.. na Neila Patricka Harrisa.. zas sa objavil tam kde by ho nikto necakal... (alebo cakal
to je herec jak vysity.. peckovy...
inak ako bolo spomenute v trailery... tam ta cajka co mala hamburger namiesto holej <!>.. ze to bude bez cenzury len v kine.. tak jo.. neklamali...
paradna komedia.. splnila moje ocakavania
9/10
suhlas, prva cast o dost lepsia ako druha.. ale tak, film sa mi vcelku pacil aj ked koniec ma dost nudilhojko napísal:Prave som to dopozeral a nepacilo sa mi to. Boli tam niektore dobre scenky, ale zdalo sa mi to dost dlhe a pretahovane. Prva cast bola o dost lepsia, toto mi prislo take, ako by som to opisal..., no robene silou mocou len kvoli ziskom.