Harold & Kumar 2 - Go to Amsterdam

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

takze toto je pecka film...
i ked jednotka bola podla mna originalnejsie a lepsie.. NEMOZEM povedat ze toto bolo zle.. tolko srand a tolko smoly mali ze to bolo az neuveritelne... mat kamarata ako Kumar tak som mrtvy ja alebo on :D obe postavy (Harold a Kumar) su uplne super..
a na co som sa tesil.. na Neila Patricka Harrisa.. zas sa objavil tam kde by ho nikto necakal... (alebo cakal :D )
to je herec jak vysity.. peckovy...
inak ako bolo spomenute v trailery... tam ta cajka co mala hamburger namiesto holej <!>.. ze to bude bez cenzury len v kine.. tak jo.. neklamali... :)
paradna komedia.. splnila moje ocakavania :P
9/10
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Dost dobre pokracovanie az na Neila Patricka HArrise skoda ako dopadol ale Harold a Kumar davaly ako nikdy lol 9/10
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

jj pecka FILM fakt naozaj super komedia ale nechapem dva vtipi tie mince co sipal na stol.. ( ze aky to ma vyznam ... )
a tomu cernochovi tu hroznovu SODU ...
asi je to vec americanov alebo ja neviem :) ....
pls dajte vysvetlivku :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

No na filme som sa dost nasmial ale nebolo to nic svetoborne....uplne crazy pribeh, vela hulenia, vela srandy a naj bol ten sandvich v G-bay :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dobry filmik, naplnil presne to co som od neho ocakaval - ziadna zlozita zapletka, parodovanie americkych srackovych filmov, dobre gagy, hlavni herci perfektni tak ako v jednotke. A par kundiciek navyse tomu vobec neublizilo. Davam 7/10
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tak som si ho dnes s obrovskou radostou stiahol a tesil sa, ze to bude paradny film... a? nesklamal! uplne paradna komedia, zas vyborny dej. urcite si to pozriem este niekedy, ale nie sam :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Prave som to dopozeral a nepacilo sa mi to. Boli tam niektore dobre scenky, ale zdalo sa mi to dost dlhe a pretahovane. Prva cast bola o dost lepsia, toto mi prislo take, ako by som to opisal..., no robene silou mocou len kvoli ziskom.
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

mne sa páčilo...pohodová oddychová komédia, kde ozaj tie buchty nič nepokazili :lol: a k tomu fajne hudba "my d*ck cost the late night fee... your d*ck got the HIV" :lol: :lol: a celkový dojem umocnený ešte peknou spomienkou na pozeranie jednotky :) spôsobilo že hodnotím ****/*****
a nech si vraví kto chce čo chce :P
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

hojko napísal:Prave som to dopozeral a nepacilo sa mi to. Boli tam niektore dobre scenky, ale zdalo sa mi to dost dlhe a pretahovane. Prva cast bola o dost lepsia, toto mi prislo take, ako by som to opisal..., no robene silou mocou len kvoli ziskom.
suhlas, prva cast o dost lepsia ako druha.. ale tak, film sa mi vcelku pacil aj ked koniec ma dost nudil :)
MaSterS
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MaSterS »

no ja som si dnes tiez pozrel druhu cast, a celkom sa mi pacila, hned na zaciatku so scenou v lietadle som sa poriadne zasmial :D ... ale ako tu uz pisu druhi, mohlo to byt troska kratsie, ale celkovy dojem z filmu je u mna dobry :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No mne sa táto druhá časť viacej páčila..Neviem prečo..Zasmiať som sa zasmial, ale predsa to už nieje ono :) Ale ako spomínate tak bola dlhá na moje pomery a miestami to zívalo nudou..
Napísať odpoveď