Mactans napísal:No uz neaky ten rok frcim na trojke a stale sa jej neviem nabazit.....Akoze 4 bola minimalne 2 kroky dozadu.No des.Hroza.A patka?!?!Na to nemam masinu, vyzera to sice pekne ale po hratelnej stranke asi bude za 3 zaostavat:(
prave ze hratelnost je excelentna, ja som tiez mal naj 3ku, ale jak som dal toto... to sa ani neda porovnat, fakt sa vyznamenali...
cafte ja mam problem s 3 misiou za inferno tam sa bojujem proti prirode a mam ich tam vycistit vsetkych a zabit dakeho gil... neviem koho, hned na zaciatku sa da dobit jedno ich mesto da sa vymakat ale prechody do hornej casti mapy strazia dost silne bestie a ked si aj dam armadu do kvalitnych stavov bud ma oslaby prechod cez tie bestie alebo dobehne nepriatel ale taky silny ze neni sanca a to som to uz opakoval od zaciatku vela krat uz nestratim ani kolo zbytocne ale aj tak nemam sancu a obtiaznost mam na normale nie je tam daka haluz co treba spravit dik
LukasN45 napísal:Heh Herousa som si zehnal a dojmi...hm myslim ze trojka je lepsia..zda sa mi taka prehladnejsia ale 5 je dobry dielo....4 totalny prepadak !
Celkom súhladím Trojka je najlepšia zo série, 4... keby nenosila nálepku HOMAM, tak by to pre mňa bola aj dobrá hra, ale úplne vybočila zo zabehaných pravidiel Heroesov. 5-ťka sa už vracia k 3-jke, celkom dobrá, ale vadí mi nepriehľadnosť, celkovo ťahy sa časovo roztiahli.
bart1234 napísal:Super hra naj narodom urcite Nekropolis a Temny elfovia. Najhorsim urcite diably a čarodejnici . Uz sa neviam dockat na barbarov v novom datadisku ..
jj je to super hra..mam 5 aj obidva datadisky a je to super fakt sa prekonavaju
mam otazku nainstaloval som si Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East.chvilu som to hral cca asi 5 min a zrazu mi vypla obrazovka a vypisalo mi ze : signal not detected
poradte prosim ze co je s tym,kde sa stala chyba?diky
pripominam ze kable mam dobre zapojene,nevem ci je problem s grafikou al ramkou.prosim poradte
naj bola 3jka a zacalo to slabnut 5ka je uz dost na hov.. strasne pomale a nudne pre mna pekny grafika celkom ale hratelnost uz asi aj na nule ani ten pribeh neni o nic moc .....
bart1234 napísal:Super hra naj narodom urcite Nekropolis a Temny elfovia. Najhorsim urcite diably a čarodejnici . Uz sa neviam dockat na barbarov v novom datadisku ..
tak undead su fakt silny hlavne upir
vo stvorke bol podla mna bugli !!! mal si upira tak si bol sefom ...
nosooo, spytaj sa na to v http://www.hojko.com/pomoc-f27.html
A uved tam, ci ti to robi iba pri tejto hre alebo sa ti to stava aj v inych hrach. osobne by som tipoval problem s grafickou kartou, kedze sa prerusi signal medzi monitorom a pc. Teda ak mas v poriadku kable.
nosooo napísal:mam otazku nainstaloval som si Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East.chvilu som to hral cca asi 5 min a zrazu mi vypla obrazovka a vypisalo mi ze : signal not detected
poradte prosim ze co je s tym,kde sa stala chyba?diky
pripominam ze kable mam dobre zapojene,nevem ci je problem s grafikou al ramkou.prosim poradte
toci sa ti na grafike vetrak? pripdne nemas fixne nastavene nizke otacky? Pri prehriati grafiky sa sama automaticky vypne..
viete mi niekto poradit, kde by som si mohol stiahnut plnu verziu HoMaM 5, lebo vsade na forach pisu, ze to ide stiahnut, aj nainstalovat, ale neda sa hrat. Piste aj osobne spravy, dik
detonate napísal:viete mi niekto poradit, kde by som si mohol stiahnut plnu verziu HoMaM 5, lebo vsade na forach pisu, ze to ide stiahnut, aj nainstalovat, ale neda sa hrat. Piste aj osobne spravy, dik
tie SS skor, lebo priamo ti to tu niekto nemoze napisat