hypper napísal:KARNEL32 keby si mal aspon nejaku inu vyhovorku pre boha ako to ze to ma "hnusnu grafiku" tak to aj pochopim ale taku vyhovorku si strc vies kam ... ma to xxx krat lepsiu grafiku ako 4 a co sa tyka hratelnosti o tom uz ani nehovorim ...
ako nechapem co chcete...uz som povedal svoj nazor a mne sa nelubia tie hry ktore su uspesne pod starou dobrou grafikou a potom to pokazia celym 3D..preto sa mi 5 hnusi
KARNEL32 napísal:ako nechapem co chcete...uz som povedal svoj nazor a mne sa nelubia tie hry ktore su uspesne pod starou dobrou grafikou a potom to pokazia celym 3D..preto sa mi 5 hnusi
hmm tak to si snad jediny co si mysli ze to pokazili (grafikou)... stale chabe ...
to rozdelovanie jednotiek je jediná vec, ktorá mi tam prekáža inak je to super. Najkrajšia zo všetkých a to som hral všetky od dvojky.
Nikto nevie to rozdelovanie?
edit: ako tu niekto písal je to s tým shiftom a myšou
Nevedel by mi niekto poradit ako obist v 1.leveli za nekromantov tie hliadky, respektive ako sa dostat na druhu stranu rieky ?
Totiz vkuse ma chytia a tym padom prehram misiu
casotvorca napísal:Ahojte neviete ako pokracovat v 1 kampan 5 uloha nasiel som slzu doniesol od mesta a co teraz posielam kola dalej a nic sa nedeje co tam treba spravit
teraz musis poslat gordika tou spodnou branou prec..
presiel uz niekto kampan za nekromanov? ja som v piatej misii a nemozem najst ten amulet .. neviete niekto kde je? alebo aspon ako sa dostanem ku gordikovi, lebo nefunguje summon boat ani instan travel ...dik
Mrost napísal:to dalibor: uz sa to tu rozoberalo...staci kliknut na Seers hut ci jak sa to vola a ukaze ti to mesto..je to kusok na sever od zaciatocnej pozicie
btw.uz som to cele presiel a mozem povedat ze je to jedna z najlepsich hier aku som za posledne obdobie hral...uz cakam na nejaky datadisk alebo co..
no neviem ako to je po cesky(mohlo by to byt nieco ako vizionarska chata alebo nieco v tom zmysle) ale je to ta vec na ktoru ked kliknes tak ti odkryje niektore miesta na mape...
koal napísal:presiel uz niekto kampan za nekromanov? ja som v piatej misii a nemozem najst ten amulet .. neviete niekto kde je? alebo aspon ako sa dostanem ku gordikovi, lebo nefunguje summon boat ani instan travel ...dik