Pohlavie: Stav: Založený: 20.01.2007 Príspevky: 373 Bydlisko: Považská Bystrica Karma:
Zaslal: 08 Júl 2008, 9:20 Predmet:
Indigo napísal:
To ako fakt ? Ja od minulorocneho koncertu DM na Totojehiphop tychto ludi vobec pocut nemusim. Teda tak odflaknuty koncert som dlho nezazil...
Neviem, na ich koncerte som doposial nebol tak ti neviem povedať ale ten album sa mi ako dosť páči... Ale tak nie je trochu odveci podla koncertu odsudzovat kapelu ?
Opak > Njn nie každému to sadne, už vidím, ako kamaráti budú na neho nadávať lebo nerobí "party shity" a " gangsta hity"
(tým ťa samozrejme neodsudzujem na úroveň kamarátov)
Pohlavie: Stav: Založený: 04.11.2005 Príspevky: 1297 Bydlisko: BraTiSlaVa Karma:
Zaslal: 09 Júl 2008, 12:01 Predmet:
Indigo napísal:
http://www.slovenskyhiphop.sk/
stranky podobne tejto akoze "co musis spravit aby si bol hip hoper" a podobne veci sa mi zdaju strasne trapne a nepousmial som sa natom ani raz (to nehovorim preto ze som "hip hoper"...ale pokial by to bolo smiesne tak by som sa natom zasmial aj ja)
stranky podobne tejto akoze "co musis spravit aby si bol hip hoper" a podobne veci sa mi zdaju strasne trapne a nepousmial som sa natom ani raz (to nehovorim preto ze som "hip hoper"...ale pokial by to bolo smiesne tak by som sa natom zasmial aj ja)
To je len preto, ze si sa vzdal sna byt "MIXMAJSTER Tomáš".
S odstupom času a po niekoľkonásobnom vypočutí musím označiť "OdDanosť" za najlepší počin od doby, keď vyšla "Reč naša"...
Kvalitné texty, myšlienka, prejav... Danosť si u mňa upevnil pozíciu slovenskej jednotky...
A síce trochu neskôr, ale aj "Čísla nepustia" od 16-ky hodnotím vcelku pozitívne... ("Robím čo chcem", "Staré časy", "Dávno viem", "Život neni fér")...
Počúvať sa to dá, aj keď je to lyricky "nenáročné"... je to lepšie ako "Kvalitný materiál" a pozitívne to hodnotím s ohľadom na to, čo som od toho očakával - teda oveľa menej ako od Veca či Danosť-a...
danostove EP oddanost je jedno z naj veci co vyslo prave od spomianeho albumu eNeS... resp. ma to taky rukopis, konecne sa vratil lyricky hip-hop a true school , coho dokazom je aj novy dena.
to su dve veci zo slovenska co ma v poslednom case fakt zabili..
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre