najlepsi reper je SUPA(moja rec) ma bombovy flow,a potom tych ostatnych co uznavam je vela
V tejto téme môžte diskutovať o HH umelcoch, o ich tvorbe, pesnčkách, môžte o nich klebetiť, písať na nich svoje názory, postrehy.
Je prísne zakázané ako zo strany milovníkov Hip-Hopu, tak zo strany odporcov vzájomne sa osočovať, urážať, používať akékoľvek vulgarizmy.
Porušenie sa bude trestať väzením až trvalým zamedzením prístupu na fórum.
atrey napísal:Je ich vela.
Zo slovakov urcite Michadelik, Moe, Opak, Vec, Cistychov, Zverina,
Freestyle SVK>> Kaidzas
Zahranicane.....
Asi 2 pac.
Čo sa týka toho freestylu, tak podľa mňa je oveľa lepší Moe a Michadelik. Kebyže sa na tom battli nestretli v prvom kole, neviem, neviem ako by to dopadlo. Kaidžas síce vyhral, ale Moe - Michadelik sú lepší.
ZenniX napísal:50CENT ? nepovedal by som .... je strasne medializovany ... skor EMINEM
presne tak.. eminem je lepší. mal som niekde battle eminema a 50centa a 50cent len tak koktal a furt nadávky aby nebol ticho, ale eminem tam hodil taký rap že by to mohlo ísť rovno na CD. Bolo to super.
audiotrack napísal:presne tak.. eminem je lepší. mal som niekde battle eminema a 50centa a 50cent len tak koktal a furt nadávky aby nebol ticho, ale eminem tam hodil taký rap že by to mohlo ísť rovno na CD. Bolo to super.
Hmm. Nevies toho oficialny nazov, to by som si rad pozrel [vypocul], bo na googli nic neni, ani na emule...
audiotrack napísal:presne tak.. eminem je lepší. mal som niekde battle eminema a 50centa a 50cent len tak koktal a furt nadávky aby nebol ticho, ale eminem tam hodil taký rap že by to mohlo ísť rovno na CD. Bolo to super.
mne sa aj tak emo lubil v 8 mile ten jeho posledny rap v tom battle proti tomu curakovi