Hip-Hop - všeobecne
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Co? Ved to bola jedna z najlepsich shows roka. To je blbost ludi, ktori boli tam a 90% z nich nevedelo anglicky. To sa potom tazko spolupracuje s publikom a to potom si to tazko uzije drviva vacsina ludi, ked hovno rozumie.
Ako napr.:
I was member of G ... ludia mali povedat G-Unit, samozrejme blbci vkuse kricali G-Unot. Behali v obleceni G-Unit, ale hlavne, ze si ****** pod podiom. Smiat som sa musel velice.
Skoda komentovat vobec.
//erytrocyt: p4ra, pozor na vyjadrovanie !
Ako napr.:
I was member of G ... ludia mali povedat G-Unit, samozrejme blbci vkuse kricali G-Unot. Behali v obleceni G-Unit, ale hlavne, ze si ****** pod podiom. Smiat som sa musel velice.
Skoda komentovat vobec.
//erytrocyt: p4ra, pozor na vyjadrovanie !
otvaram tuto staru temu lebo dnes som cital jeden rozhovor z "velkym 13-rocnym gangstrom, ktoreho domovom je gheto" (sam to o sebe tvrdil)
Rozhovor
myslite si, ze prave tento "gangster" by mal reprezentovat hip-hop? podla mna prave tito "tiezfanusikovia" kazia imidz hip-hopu a preto je tolko ludi proti nemu...ked som to cital tak som nevedel ci sa mam smiat alebo plakat - toto je vazne decko, ktore podla mna berie hip-hop ako modnu zalezitost...a to nehovorim o gramatike
nemam nic proti hip-hopu ako takemu, ale neda sa ani tvrdit, ze by som ho pocuval (maximalne nejake 2-3 songy, ktore mozem)...na druhej strane nie som ani metalista, aj ked je pravda, ze k metalu mam ovela blizsie ako k hip-hopu...
PS: nerad by som tu videl nejake nadavanie ci uz na hip-hop alebo na metal...prosim piste len nazory na rozhovor...dakujem
\\mi-chau: presne to s Nightwishom som akurat siel dopisat
Rozhovor
myslite si, ze prave tento "gangster" by mal reprezentovat hip-hop? podla mna prave tito "tiezfanusikovia" kazia imidz hip-hopu a preto je tolko ludi proti nemu...ked som to cital tak som nevedel ci sa mam smiat alebo plakat - toto je vazne decko, ktore podla mna berie hip-hop ako modnu zalezitost...a to nehovorim o gramatike
nemam nic proti hip-hopu ako takemu, ale neda sa ani tvrdit, ze by som ho pocuval (maximalne nejake 2-3 songy, ktore mozem)...na druhej strane nie som ani metalista, aj ked je pravda, ze k metalu mam ovela blizsie ako k hip-hopu...
PS: nerad by som tu videl nejake nadavanie ci uz na hip-hop alebo na metal...prosim piste len nazory na rozhovor...dakujem
\\mi-chau: presne to s Nightwishom som akurat siel dopisat
To ako nightwish je hip-hop?13 rocny gangsta napísal:A teď k jádru tady toho celého tématu. Jaký máš názor na hip-hop? Ohlasy na tvé články byli často negativní, tak jak přesto na tento problém reaguješ?
Ze o hopci nic nevi a sou smradlavi metalakaci a hopec je nejlepsi muzika hlavne hopecgo. priklad hip hop go je nightvish
//ta jeho fotka vravi za vsetko...
ts ts ts... ako to suvisi s umelcami a ich tvorbou? nemalo to ist nahodou sem...? http://www.hojko.com/hip-hop-vseobecne-t66932.htmlhojko napísal:Pretože som hiphoper
// Spravne. Upravil Tomasito
Dalsi maly zblbnuty chlapec, niekedy bola moda pokemony a teraz "hip hop", je to smutne, ale co to ma s umelcamia vobec s normalnym hip hopom?hojko napísal:Pretože som hiphoper
Ano, aj mne sa zda, ze je to fiktivne, ale v mnohom ma pravdu. Ide proste o to, ze mladi si vzdy hladaju nejake idoly a v sucasnosti je v mode hiphop, tak sa obliekaju a spravaju ako znami hoperi, co sa vsak mnohym nepaci, lebo to spravanie je dost casto velmi primitivne. Hiphop dokazem respektovat, ale neznasam tieto male deti co sa hraju na velkych gangsta niggaz, bohuzial ich je dost vela... Ale to sa tu rozoberalo uz x krat a nechce sa mi pisat to iste znova a znova.p4ra napísal:Ten blog je dobra fiktivna sprostost a snaha o umele vtlkanie debilnych nazorov do hlav jednotlivcov.
Kolko percent zien asi vie co znamena vyraz gangbang? resp. sa obkopujem spolocnostou zien kt. o tom nema ani paru, to mi prislo trochu divne. Inak suhlasim s gotharom, som ochotny respektovat ludi kt. takymto niecim ziju a rozumeju tomu, pochybujem vsak o tych malych spratkoch co im tien z obrovskeho siltu zakryva racionalny usudok.
asi tak..bolo to tu už neviem kde x krát rozoberané...proste malý chlapci ktorý sa hrajú na gangsta nigazz a myslia si že toto je pravý hip-hop...cigareta do papule a hrať sa na tvrdého chlapca v spoločnosti kamarátov
/hojko to bol pokus o flame?
/a tiež si myslím že to malo isť ked už tak do HH všeobecne
/hojko to bol pokus o flame?
/a tiež si myslím že to malo isť ked už tak do HH všeobecne
-
p4ra
Redeemer
Suhlasim s tymto nazorom.GothaR napísal:Ano, aj mne sa zda, ze je to fiktivne, ale v mnohom ma pravdu. Ide proste o to, ze mladi si vzdy hladaju nejake idoly a v sucasnosti je v mode hiphop, tak sa obliekaju a spravaju ako znami hoperi, co sa vsak mnohym nepaci, lebo to spravanie je dost casto velmi primitivne. Hiphop dokazem respektovat, ale neznasam tieto male deti co sa hraju na velkych gangsta niggaz, bohuzial ich je dost vela... Ale to sa tu rozoberalo uz x krat a nechce sa mi pisat to iste znova a znova.
No ono sa to ma tak, ze pred casom, ked prisiel hh, tak vtedy 12-14 rocne deti presli na tento styl. A udrzia si ho podla mna az do takej 18ky, teda v pripade, ze to boli pozeri. Emo si zas ako styl vyberaju sucasne 12-14 rocne deti a ak sa nepodrezu, tak by im to malo tiez vydrzat do 18tich. Cize po urcity cas tu mame obidva styly.MurphY napísal:hmm akoze zaujimave.. a ja som bol v tom ze hip hop uz nie je v mode a prechadza sa na neco ine.. napr. emo alebo byt nacista (pozer) v tejto dobe nie je nic nezvycajne..
Samozrejme su aj vynimky, ked niekto jeden rok pocuva pop, potom hiphop a teraz emo, ale to nie je uplne bezne.
-
Pantagruel
Star
-
kj37
Light Star
Tak toto ma normaln dostalo... Ako si daky krpec mysli, ze co vsetko je hiphopove a pritom zabuda na to, ze hiphop, to nie je imidz...hojko napísal:Pretože som hiphoper