ts ts ts... ako to suvisi s umelcami a ich tvorbou? nemalo to ist nahodou sem...? http://www.hojko.com/hip-hop-vseobecne-t66932.htmlhojko napísal:Pretože som hiphoper
// Spravne. Upravil Tomasito
ts ts ts... ako to suvisi s umelcami a ich tvorbou? nemalo to ist nahodou sem...? http://www.hojko.com/hip-hop-vseobecne-t66932.htmlhojko napísal:Pretože som hiphoper
Dalsi maly zblbnuty chlapec, niekedy bola moda pokemony a teraz "hip hop", je to smutne, ale co to ma s umelcamia vobec s normalnym hip hopom?hojko napísal:Pretože som hiphoper
Ano, aj mne sa zda, ze je to fiktivne, ale v mnohom ma pravdu. Ide proste o to, ze mladi si vzdy hladaju nejake idoly a v sucasnosti je v mode hiphop, tak sa obliekaju a spravaju ako znami hoperi, co sa vsak mnohym nepaci, lebo to spravanie je dost casto velmi primitivne. Hiphop dokazem respektovat, ale neznasam tieto male deti co sa hraju na velkych gangsta niggaz, bohuzial ich je dost vela... Ale to sa tu rozoberalo uz x krat a nechce sa mi pisat to iste znova a znova.p4ra napísal:Ten blog je dobra fiktivna sprostost a snaha o umele vtlkanie debilnych nazorov do hlav jednotlivcov.
Suhlasim s tymto nazorom.GothaR napísal:Ano, aj mne sa zda, ze je to fiktivne, ale v mnohom ma pravdu. Ide proste o to, ze mladi si vzdy hladaju nejake idoly a v sucasnosti je v mode hiphop, tak sa obliekaju a spravaju ako znami hoperi, co sa vsak mnohym nepaci, lebo to spravanie je dost casto velmi primitivne. Hiphop dokazem respektovat, ale neznasam tieto male deti co sa hraju na velkych gangsta niggaz, bohuzial ich je dost vela... Ale to sa tu rozoberalo uz x krat a nechce sa mi pisat to iste znova a znova.
No ono sa to ma tak, ze pred casom, ked prisiel hh, tak vtedy 12-14 rocne deti presli na tento styl. A udrzia si ho podla mna az do takej 18ky, teda v pripade, ze to boli pozeri. Emo si zas ako styl vyberaju sucasne 12-14 rocne deti a ak sa nepodrezu, tak by im to malo tiez vydrzat do 18tich. Cize po urcity cas tu mame obidva styly.MurphY napísal:hmm akoze zaujimave.. a ja som bol v tom ze hip hop uz nie je v mode a prechadza sa na neco ine.. napr. emo alebo byt nacista (pozer) v tejto dobe nie je nic nezvycajne..
Tak toto ma normaln dostalo... Ako si daky krpec mysli, ze co vsetko je hiphopove a pritom zabuda na to, ze hiphop, to nie je imidz...hojko napísal:Pretože som hiphoper