ja mam rad slovenskycesky z francuzskeho pocuvam iba Marsey a z polskeho mam doma iba WWO
ostatne ani moc ne, iba ked mam daco na soundtrackox, ale zahranicny rap nevyhladavam
Retsko napísal:Ja neuznavam ziadny rap... Nie je to hudba, recitovat texty si chodte na Hviezdoslavov kubin...
Hej tak si to skus a spusti do hudby z hlavy a nech sa to rimuje, no??? Nejak ti to nejde co??, A na Hviedoslavovom kubine by porota ani slova nestihala chitat!!!
Inac pocuvam setok, ale hlavne SK a CZ
Ja velmi rap sam o sebe neuznava, jedna melodia a do toho rapotanie...
no hip-hop to je ina kava, pre mna to musi byt rztmicke, nejaka melodia, nie len tuc-tuc-tac...
Najlepsi su DMX, Ludacris, Lil'John a tak
takze tento topic bol zalozeny pre ludi co hip hop pocuvaju. takze otazky preco tam nieje ziadny su bezpredmetne. ti co hip hop nepocuvaju .... hmm na co sem potom taky clovek lezie a floodoje to tu ?
2 all people co sem prisli fakovat hip hop: ked uz su tu tak vam napisem ze hip hop mi dal omnoho viac ako nejaky chaby textik od no name o pretatych zilach a podobne. odporucal by som vam zabehnut na nejaku hip hop akciu a zazit si ten kotol a kooperaciu publika a interpreta - to nikde inde nenajdete
pocuvam SK, CZ, PL, RU sem tam nejaky 2PAC a ina americka tvorba len ked rozumiem textu a ten text mi aj nieco dava.
btw ked tu tolko pisete o komercii co je to podla vas komercny hip hop a co nekomercny.
jedine SK & CZ.. pretoze tomu rapu musis porozumiet.. musis s tou hudbou citit... taaa hudba ti ukazuje smer... proste ked pocuwam ameriku nic w tom necitim.. pretoze tomu nerozumiem... ...
Vsetok, v kt. texty maju zmysel, lebo o tom ta muzika je. Neznasam trapne reci, ze toto je underground a toto komercia. Lebo muzika sa robi na to, aby ju ludia pocuvali a predavala sa. Ked chces byt underground, rob si to v garazi a pre 4 steny okolo seba.
ze uznavat.. to sa hovorilo ked som chodil na zakladku - 13 rokov dozadu..
a k teme: paci sa mi hocico.aj rap. aj nemci maju niektore veci dost dobre,hlavne v poslednej dobe,ale nieje to ono,hlavne ta rec..
Nerozdelujem rap na komercnych a nekomercnych, ale na kvalitu a wackshit. Aj 50 Cent ma dobre pecky len ich musis vychytat. Ale jasne ze pocuvam aj underground SK, FR, US. Temerav.
SK mozno este PL a CZ taky orion moze byt ale najviac sa mi paci klasika TROSKY alebo ZVUKY ULICE to boli pecky a nie neaky curak ako helico alebo vrabec co si da pred meno MC a uz je velky cavo chudak to je...