Hip-Hop - všeobecne
-
mysiak
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Hej tak si to skus a spusti do hudby z hlavy a nech sa to rimuje, no??? Nejak ti to nejde co??, A na Hviedoslavovom kubine by porota ani slova nestihala chitat!!!Retsko napísal:Ja neuznavam ziadny rap... Nie je to hudba, recitovat texty si chodte na Hviezdoslavov kubin...
Inac pocuvam setok, ale hlavne SK a CZ
omg
takze tento topic bol zalozeny pre ludi co hip hop pocuvaju. takze otazky preco tam nieje ziadny su bezpredmetne. ti co hip hop nepocuvaju .... hmm na co sem potom taky clovek lezie a floodoje to tu ?
2 all people co sem prisli fakovat hip hop: ked uz su tu tak vam napisem ze hip hop mi dal omnoho viac ako nejaky chaby textik od no name o pretatych zilach a podobne. odporucal by som vam zabehnut na nejaku hip hop akciu a zazit si ten kotol a kooperaciu publika a interpreta - to nikde inde nenajdete
pocuvam SK, CZ, PL, RU sem tam nejaky 2PAC a ina americka tvorba len ked rozumiem textu a ten text mi aj nieco dava.
btw ked tu tolko pisete o komercii co je to podla vas komercny hip hop a co nekomercny.
2 all people co sem prisli fakovat hip hop: ked uz su tu tak vam napisem ze hip hop mi dal omnoho viac ako nejaky chaby textik od no name o pretatych zilach a podobne. odporucal by som vam zabehnut na nejaku hip hop akciu a zazit si ten kotol a kooperaciu publika a interpreta - to nikde inde nenajdete
pocuvam SK, CZ, PL, RU sem tam nejaky 2PAC a ina americka tvorba len ked rozumiem textu a ten text mi aj nieco dava.
btw ked tu tolko pisete o komercii co je to podla vas komercny hip hop a co nekomercny.
Re: omg
myslel som to tak ze ked to pocujem tak a nic nestane (musim vsak mat naladu lebo inac to vypnem:-))w@ter napísal:tak ziadny alebo sem tam eminem a 50 cent. sa mi zda alebo si protirecis
ale ze by som to uznaval nejkako tak to nie
a nevyhladavam to
-
aquafresh1
Star
-
Nymphested
Zablokovaný
-
frodimir1
Star
- Kontaktovať používateľa:
I ked som uz napisal, ze slovensky, no cesky a vsetok co stoji za rec, ale dodam, ze hlavne moj, lebo je o mojom zivote o mojich prihodach, ktore sa uz stali, neviem preco niekto osocuje rap, ked ani nevie o com to je, on si mysli, ze je to len o medialne znamych skupinach ako G-Unit, Kontrafakt, uz moc to prehanaju a Mek Vrabec, Helico, Modra Ziara, proste somraaaci, co zle zacali a preto uz ich nikto nerespektuje !!!
A mozna este par mudrych slov:
Nepaci sa ti tak nejedz, ale pravdu si povedz o com je tvoj zivot a o com je moj rep, tvoj tatko bol pilot a ty nepoznas real svet !!!
Paci sa mi moje a ked sa tebe nie, rob si svoe !!!
Rest in peace
A mozna este par mudrych slov:
Nepaci sa ti tak nejedz, ale pravdu si povedz o com je tvoj zivot a o com je moj rep, tvoj tatko bol pilot a ty nepoznas real svet !!!
Paci sa mi moje a ked sa tebe nie, rob si svoe !!!
Rest in peace
mh
americky old school rap - 80 - 90 roky, vtedy sa snazili interpreti zarobit svojim talentom., nie ako dnes.
Tie aktualne sracky co vychadzaju za kazdym rohom, ci uz SK, US a podobne su tak akurat do kosa. Novodoby hip hop SUX!!!!!!!
Par rokov dozadu, ked tu vladol nazov stavby a US hip hop (all klasiky mopp depp, wu, dre a podobne kultove osobnosti), tak nikto sa poriadne k nim nepriznaval, kazdy rap odsudzoval, posielal ich kade lahsie. Normalne to bola hamba nosit siroke gate!!
Lenze akonahle vysli na komercne vyslnie vsetky tie bombaspica SK skupiny, KAZDY tu je BIG rappa. Zasnem ked vidim 14 rocne picky v hip hopovom komplete jak spievaju tracky naspamet. Bohuzial, hip hop sa zmenil, aby mohol vymenit pop!
Este celkom fandim niektorym SK interpretom, ktory tuto situaciu krasne vystiihli a mnohokrat to davaju svojimi rymami najavo.
nech ti je zem lahsia
btw fugees v bratislave jasne ukazali vo com je old shool rap!!!
Tie aktualne sracky co vychadzaju za kazdym rohom, ci uz SK, US a podobne su tak akurat do kosa. Novodoby hip hop SUX!!!!!!!
Par rokov dozadu, ked tu vladol nazov stavby a US hip hop (all klasiky mopp depp, wu, dre a podobne kultove osobnosti), tak nikto sa poriadne k nim nepriznaval, kazdy rap odsudzoval, posielal ich kade lahsie. Normalne to bola hamba nosit siroke gate!!
Lenze akonahle vysli na komercne vyslnie vsetky tie bombaspica SK skupiny, KAZDY tu je BIG rappa. Zasnem ked vidim 14 rocne picky v hip hopovom komplete jak spievaju tracky naspamet. Bohuzial, hip hop sa zmenil, aby mohol vymenit pop!
Este celkom fandim niektorym SK interpretom, ktory tuto situaciu krasne vystiihli a mnohokrat to davaju svojimi rymami najavo.
nech ti je zem lahsia
btw fugees v bratislave jasne ukazali vo com je old shool rap!!!