|
| Autor |
Správa |
5-ula Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 292
Zaslal: 23 Sep 2006, 21:30 Predmet: Re: hmm....povedali ste uz?? |
|
|
| Frostik napísal: |
trrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppppppaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssss  |
akoze myslis ze trapna tema ci to je trapas ak sa to stane?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mauec Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2006 Príspevky: 240 Bydlisko: Kosice-okolie :) Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 21:45 Predmet: |
|
|
ufff....pekne vystihnuta temicka mnooo to je dobra haluz toto bracho ti poviem ...mne sa to nestalo pri takej intimnej chviilke ale kamoska sa ma raz pytala ze ci amm caju a ja jasne ze mam a ona z supeeer a ako sa volaaa?? a ja ze Lenka...ale ese predtym som jej povedal pri nejakom rozhovore ze sa vola Miska ( ona sa ako fakt vola miska ) a dig ta kamoska..rehoooooooooooooot a hovori ze nevolaa sa nahodou Miska??? dig ja trapaaaas ...som sa skoro posral ze jak som sa tak mohol dodzubat...ale nastastie to moja Miska nevedela taakze uf uf uf ani necem ediet co by bolo keby som to jej tak povedal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 755 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 23:09 Predmet: |
|
|
| Retne napísal: |
No s tym som sa este nestretol , mne sa take este nepodarilo, alebo si na to nepamatam.... no a na druhej strane by som to nexcel vobec zazit , ze by mi holka povedala neako inak...!!!  |
niet co dodat |
|
| Návrat hore |
|
 |
pecko Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 109 Bydlisko: dom a niekedy auto Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2006, 17:24 Predmet: |
|
|
kamaratovi sa nestalo presne toto ale podobne:rozisiel sa s babou a zacal si nieco s jej kamaratkou a pri boskavani jej chcel nieco povedat a oslovil ju meno tej prvej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mauec Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2006 Príspevky: 240 Bydlisko: Kosice-okolie :) Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2006, 20:55 Predmet: |
|
|
| pecko napísal: |
kamaratovi sa nestalo presne toto ale podobne:rozisiel sa s babou a zacal si nieco s jej kamaratkou a pri boskavani jej chcel nieco povedat a oslovil ju meno tej prvej  |
nic v zlom napsial si to dvakrat predpokladam ze nechtiac takze ti to nejaky cool moderatorik vymaze ale iba jedno  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pecko Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 109 Bydlisko: dom a niekedy auto Karma: 
|
Zaslal: 25 Sep 2006, 19:20 Predmet: |
|
|
stava aj v lepsich rodinach.blbol net  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Voloda737 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2006 Príspevky: 185 Bydlisko: S*K*L* Karma: 
|
Zaslal: 25 Sep 2006, 23:38 Predmet: |
|
|
Našťastie sa mi to ešte nestalo... UFF a dúfam, že sa mi to ani nestane...
To by bol fakt trapaaaaas a kopec zbytočných rečí pre jedno slovíčko...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rafmartin Amateur

Stav:  Založený: 02.11.2006 Príspevky: 32
Zaslal: 02 Nov 2006, 10:58 Predmet: Re: hmm....povedali ste uz?? |
|
|
| 5-ula napísal: |
povedali ste pri milovani meno ine ako je vasho partnera,,,hm?  |
Zatial nie, ale keby sa to stane, tak je to blbe. Dost blbe |
|
| Návrat hore |
|
 |
sovietman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 348 Bydlisko: NZ Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 11:10 Predmet: |
|
|
raz ano, ale nie pri sexe. odvtedy ju volám "cica" (ako kazdu) aby som sa uz nemylil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jAssin Light Expert

Stav:  Založený: 12.11.2006 Príspevky: 72 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2006, 0:45 Predmet: |
|
|
Skoro sa mi to stalo,ale nastastie pouzivam prezivky!! Lebo by to bolo o hubu!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzu44 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.08.2005 Príspevky: 393 Bydlisko: NZ Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2006, 11:46 Predmet: |
|
|
noo stalo ale tiez nie pri sexe..ale pri beznej konverzacii...asi 5 kat pri tom istom chalanovi som ho oslovila menom svojho byvaleho... ..no ale da sa povedat ze to bral v pohode..vzhladom na situaciu v akej som sa v tej chvili nachadzala... |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2006, 13:04 Predmet: |
|
|
Nestalo a nerozumiem, ako sa to moze stat (i ked, nikdy nehovor nikdy).  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzuzu Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 212 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2006, 13:56 Predmet: |
|
|
vdakabohu nestalo a teraz sa to urcite nestane konecne jeho meno nezacina na M...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GeeKoon Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.11.2006 Príspevky: 140 Bydlisko: ...tam, kde sa zije... Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2006, 14:17 Predmet: |
|
|
nestalo...a keby sa to stalo "mojej milej" tak sa iba zasmejem a tiez jej zmenim meno...zivot treba brat s humorom...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1084 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2006, 17:36 Predmet: |
|
|
Nestalo, a tiez vas nechapem To ja mam skor iny problem troska zlozitejsi... To ja ked som sčapany tak sa niako skamaratim s niakou babou, a na buduce ked stretnem niaku taku babu, alebo pride za mnou a zacne so mnou rozpravat ako s najlepsim kamaratom, tak ja ani nevim kto to je, ne este meno aby som vedel...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|