hmm....povedali ste uz??
-
mauec
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ufff....pekne vystihnuta temicka
mnooo to je dobra haluz toto bracho ti poviem
...mne sa to nestalo pri takej intimnej chviilke ale kamoska sa ma raz pytala ze ci amm caju a ja jasne ze mam a ona z supeeer a ako sa volaaa?? a ja ze Lenka...ale ese predtym som jej povedal pri nejakom rozhovore ze sa vola Miska ( ona sa ako fakt vola miska
) a dig ta kamoska..rehoooooooooooooot a hovori ze nevolaa sa nahodou Miska??? dig ja trapaaaas ...som sa skoro posral ze jak som sa tak mohol dodzubat...ale nastastie to moja Miska nevedela taakze uf uf uf ani necem ediet co by bolo keby som to jej tak povedal 
-
last_knight
Light Professional
Re: hmm....povedali ste uz??
Zatial nie, ale keby sa to stane, tak je to blbe. Dost blbe5-ula napísal:povedali ste pri milovani meno ine ako je vasho partnera,,,hm?
-
okonenipica
Zablokovaný
Nestalo, a tiez vas nechapem
To ja mam skor iny problem
troska zlozitejsi... To ja ked som sčapany tak sa niako skamaratim s niakou babou, a na buduce ked stretnem niaku taku babu, alebo pride za mnou a zacne so mnou rozpravat ako s najlepsim kamaratom, tak ja ani nevim kto to je, ne este meno aby som vedel...

-
Te-wei
Medium Professional
Ty wole to poznám, to je fakt prúser.okonenipica napísal:Nestalo, a tiez vas nechapemTo ja mam skor iny problem
troska zlozitejsi... To ja ked som sčapany tak sa niako skamaratim s niakou babou, a na buduce ked stretnem niaku taku babu, alebo pride za mnou a zacne so mnou rozpravat ako s najlepsim kamaratom, tak ja ani nevim kto to je, ne este meno aby som vedel...
![]()
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
lukasione
Expert
vitaj v rodineokonenipica napísal:Nestalo, a tiez vas nechapemTo ja mam skor iny problem
![]()
BTW:nestalo sa mi to a ked ano tak stym nic nenarobím
-
Sperow
Light Expert
nastastie sa mi to este nestalo... a aj ked som chcel povedat iné meno.. tak som sa nejako spamätal a oslovil som ju klasicky miláčik
..ale to zabudanie mien sa stáva aj mne a dost casto... je to pravda,, ak spoznás nejakú babu.. v piatok alebo v sobotu.. tak jej meno hned zabudnes
najlepsie ked sa rozprávas s 3-mi "naraz" a pleties si ich mená 
..ale to zabudanie mien sa stáva aj mne a dost casto... je to pravda,, ak spoznás nejakú babu.. v piatok alebo v sobotu.. tak jej meno hned zabudnes
-
Key5ers0ze
Guru wannabe