Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Autor |
Správa |
nordkapp_pb Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 2087 Bydlisko: ve štatlu, vole ! Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 12:55 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| cítiš otrasy, ale sr** sa ti nechce |
.... tak si tie otrasy predstav teraz v nejakej vysokej frekvencii ....
.... ja si myslim ze by to mozno islo .... akurat na kazdeho by fungovala ina frekvencia a ta by sa musela prisposobovat aj prostrediu a pod. ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pezzo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 633 Bydlisko: SNV Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 18:58 Predmet: |
|
|
| takze blbost to nieje!!! pustil som to, ale neposral som sa, ale ked som pridal hlas tak som to tak jemne citil v bruchu. pustit to na takych reprakoch 2000W tak sa fakt dakto posere |
|
| Návrat hore |
|
 |
The Devil Medium Professional

Stav:  Založený: 10.10.2005 Príspevky: 1239 Bydlisko: Košice city Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 19:05 Predmet: |
|
|
| nordkapp_pb napísal: |
.. niekde som o tom cital ... vraj to mala vyvynut americka armada ... ma to byt nieco ako hlboke basy pri velmi vysokej frekvencii ... roztrase ti to creva a uz to ide .... ale neda sa to kvalitne napodobnit, pretoze to reproduktor ktory dokaze basovat na velice vysokej frekvencii len tak nezozeniete ... |
Hlboké basy nemôžeš pustiť pri veľmi vysokej frekvencii, to sa nedá. Potom to už nebudú basy, ale výšky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pezzo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 633 Bydlisko: SNV Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 19:30 Predmet: |
|
|
| The Devil napísal: |
| Hlboké basy nemôžeš pustiť pri veľmi vysokej frekvencii, to sa nedá. Potom to už nebudú basy, ale výšky. |
to mi tiez bolo divne, praveze ak chcez dosiahnut otrasy tak co najnizzia frkvencia |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 738 Bydlisko: Bristol, GB Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 2087 Bydlisko: ve štatlu, vole ! Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 20:13 Predmet: |
|
|
| The Devil napísal: |
| Hlboké basy nemôžeš pustiť pri veľmi vysokej frekvencii, to sa nedá. Potom to už nebudú basy, ale výšky. |
... ja myslim ze by to slo ... ono totiz nejde op frekvenciu zvuku, ale o to ako casto to bude basovat ... ( ale to som zle napisal priznavam , nedalo sa to pochopit ako som to myslel ) ... a ist by to slo spravit budes mat ciste teoreticky napr. 10 vykonnych basakov a jedno zariadenie ktore by vladalo presne casovat kedy ma ktory ,,zabasovat,, .... a povedzme ze by sa to dalo spravit tak ze by jeden po druhom dokazali zabasovat jedno kolo do sekundy ... a mas basovy zvuk pri pomerne ( k vztahu k frekvenci jednotlivych ,, zabasovani,, jedneho repraka ) velkej frekvencii .... ciste teoreticky ???? .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1564
Zaslal: 22 Okt 2006, 20:18 Predmet: |
|
|
| No podla mna, ak by si sa pos*al, tak jedine zo strachu, ze sa pose*ies. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14663 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 20:23 Predmet: |
|
|
| nordkapp_pb napísal: |
... ja myslim ze by to slo ... ono totiz nejde op frekvenciu zvuku, ale o to ako casto to bude basovat ... ( ale to som zle napisal priznavam , nedalo sa to pochopit ako som to myslel ) ... a ist by to slo spravit budes mat ciste teoreticky napr. 10 vykonnych basakov a jedno zariadenie ktore by vladalo presne casovat kedy ma ktory ,,zabasovat,, .... a povedzme ze by sa to dalo spravit tak ze by jeden po druhom dokazali zabasovat jedno kolo do sekundy ... a mas basovy zvuk pri pomerne ( k vztahu k frekvenci jednotlivych ,, zabasovani,, jedneho repraka ) velkej frekvencii .... ciste teoreticky ???? .. |
mas v tom zmatok. To ako "casto basuje" je prave frekvencia zvuku. Zjavne nevies o com pises, tak uz dalej nepis, lebo sa este viac zamotas Bassy su velmi nizke frekvencie. Radovo jednotky, maximalne par desiatok Hertzov. Dalsia vlastnost zvuku je hlasitost (merane v decibeloch). V Mythbusteroch skusali nizke frekvencie (basy) s VELMI VYKONNYMI SPICKOVYMI reproduktormi za pomoci skutocnych odbornikov a vysledok - nula bodov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Medium Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 1038
Zaslal: 22 Okt 2006, 20:29 Predmet: |
|
|
| jamess napísal: |
http://youtube.com/watch?v=v8e8KNX2jWE  |
WAU ,tak tu som sa nasmial.........presne toto som myslel ....len ako dosiahnut tie basy......  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb Guru wannabe

|
Zaslal: 22 Okt 2006, 20:30 Predmet: |
|
|
... tak dik t0m4as3 aspon si vyvratil moje mylne domňenky ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Medium Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 1038
Zaslal: 22 Okt 2006, 20:46 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
mas v tom zmatok. To ako "casto basuje" je prave frekvencia zvuku. Zjavne nevies o com pises, tak uz dalej nepis, lebo sa este viac zamotas Bassy su velmi nizke frekvencie. Radovo jednotky, maximalne par desiatok Hertzov. Dalsia vlastnost zvuku je hlasitost (merane v decibeloch). V Mythbusteroch skusali nizke frekvencie (basy) s VELMI VYKONNYMI SPICKOVYMI reproduktormi za pomoci skutocnych odbornikov a vysledok - nula bodov. |
NO VED SOM NAPISAL NA ZACIATKU ZE IM TO NEVYSLO........  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 710 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 23 Okt 2006, 21:33 Predmet: |
|
|
doslovne ? nahovno tema  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jozkoprachacc Amateur

Stav:  Založený: 25.10.2006 Príspevky: 14
Zaslal: 25 Okt 2006, 20:13 Predmet: |
|
|
HNEDY zvuk je nato ze ked ho pustis a daš nahlas tak sa s toho poš*kaš je to pravda testovali to na discovery ta relacia sa volala BRAINIACS dali do kadybudky cloveka a reprak ten reprak visielal hnedy zvuk a ten clovek sa poš*al.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 26 Okt 2006, 16:08 Predmet: |
|
|
| jozkoprachacc napísal: |
HNEDY zvuk je nato ze ked ho pustis a daš nahlas tak sa s toho poš*kaš je to pravda testovali to na discovery ta relacia sa volala BRAINIACS dali do kadybudky cloveka a reprak ten reprak visielal hnedy zvuk a ten clovek sa poš*al.  |
synak.... brainiac nema nic spolocne s realitou, tam objektivne nepisali nic... napr.. len ten reproduktor, ktory tam pouzili nieje technicky schopny vydat frekvenciu hnedeho zvuku- teda cca 7Hz... a maju tam dokaz ze to funguje? len ze sa zavrel typo do hajzla a druhy mu podal papier... |
|
| Návrat hore |
|
 |
min01 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 175 Bydlisko: TuneUp Utilities 2008 Karma: 
|
Zaslal: 27 Okt 2006, 21:27 Predmet: |
|
|
| krupica_dnb napísal: |
| synak.... brainiac nema nic spolocne s realitou, tam objektivne nepisali nic... napr.. len ten reproduktor, ktory tam pouzili nieje technicky schopny vydat frekvenciu hnedeho zvuku- teda cca 7Hz... a maju tam dokaz ze to funguje? len ze sa zavrel typo do hajzla a druhy mu podal papier... |
jj je to mozne ze mu len podal ten budar paper ale nas jozko asi zabudol povedat ze ten reprak bol napojeni na pristroj ktory ten zvuk vedel virobit |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|